-
Vše nej!hodně úspěchů na kurtu!
-
No - nevadí i tak to bylo krásný !!! Já jenom proto, že finále Tsonga - federer jsem už tuším viděl ... I tak moc gratulujeme !!!
-
26.6.2007 | Jana Benešovská
-
No mě úplně fascinuje co dokážou závistiví primitivci vymyslet...kdybyste Ester znali, tak tak blbě nepindáte...ale dobře vám tak :-D aspoň jde vidět co máte v hlavě...nasrané...milý evan - Berdych je asi jediný člověk na světě se jménem Tomáš že? Že hned máš skvělou dedukci že podváděl Šafářovou :-D se trochu zamysli než něco napíšeš...směju se vám inteligentně ploší primitivci...
-
-
stačí mě jak trapně se vystavuje na fotkách s roztaženýma nohama a jaké trapné kecy psala na libimseti !!! *1* *16*
-
-
Fandím! *14*
-
Tady se jen potvrzuje česká závist! Neopovažujte se o Ester tvrdit jediné špatné slovo, protože ji neznáte! Napsat takové bludy umí každý, ale co takhle ji to říct do očí?! Esterko, čeká Tě ještě dlouhá a trnitá cesta, ale VY to s Tomem zvládnete! Vždy budeš vědět, kdo tu pro Tebe je a kdo za to nestojí a nad ostatníma mávni rukou! *4*
-
-
Berdycha jí nezávidím ale to že nemá zábrany a jde přes mrtvoly jo ! *16*
-
-
Davis Cup
Ahoj Tomáši!Moc ti gratuluji k včerjšímu vyhranému zápasu s Blakem,musím uznat že tam na stadione jsme my cesi udelali dost dobre zazemi a ze ti to urcite moc pomohlo noni c hlavne ti moc preju at porazis toho frajera Andyho a získáš tak další (doufám ze ne poslední bod pro nás)cenný bod a ze te Ivo bude následovat,takže mnoho štěstí a ukažte tem amikum tenis *3* -
Shanghai
Tak si Tomáš na turnaji mistrů nazahraje. No nic, někdy příště. *9* -
Všechno nejnejnejlepší k svátku Tome
-
Borec
Od kolika tak hrajou kluci tennis /závodně/
*7*