-
duba
Duba je skvelej brankář
*3* *3* -
dubí
DUbíííííííííísek je zlatííčko a nejúúúúúúúúúúúúúžasn -
-
Re: dubí
přikláním se kvám!!!! *3* *4*
-
-
Tomas
Duba je nej *3* *3* -
Tomáš Duba
ten kdo říká že Duba neumí chytat tak to asi nemá v hlavě v pořádku a nebo spíš nerozumí hokeji .... a takový případy tady nemá cenu řešit Duba si myslim že skvěle zastupuje Břízu a hlavně jen ten kdo ho neviděl na vlastní oči nebo se snim nebavil tak může říct že je debil protože jinak je to ten nejsympatičtější člověk ...... *13* *13* *3* *3* -
-
Re: Tomáš Duba
No jistě Baruna38 ma jako vždy pravdu!!! Na Tomáška nedám edopustit a nechápu co vám to dá dyž ho taky budete urážet""§!!! je to prostě best brankář!! A fakt nuvěřiteně příjemnej! *14*
-
-
Patří mezi nejlepší
Tomík chytá opravdu dost dobře a post jedničky si vybojoval tvrdě,ale poprávu.Je jedním ze strůjců SPARŤANSKÉHO postupu Play Off.Kde by bez něj SPARTA byla.Bříza je prostě nej,jelikož ale nechytá,je můj nejoblíbenější brankář právě Tomáš.Jeď tak dál a vydrž!!!!!!!! *3* -
-
Re: Patří mezi nejlepší
máte fakt velkou pravdu *3* -
Re: Patří mezi nejlepší
jj tomik je super mam ho moc rada a chyta skvele ikdyz ted na finale trochu vypadl z formy spis je to ta nervozita *9* -
-
Re: Re: Patří mezi nejlepší
JJ je dobrý ale nevíte někdo odkud je Tomáš píšu si takové zajímavosti o hokejstech a životopisy ale nikde jsem ještě neviděla odkud je... *9* ¨tak díky že mi to napíšete na mailík
www.luciano99.blog.cz *3*
-
-
-
narozky
vše nej... -
tomášek
Duba je hrozně příjemnej človíček a už jsem sním mluvila *14* *3* prostě bonba
FADNÍM MOOC MOC SPARTĚ -
-
Re: tomášek
Myslim že je tu víc lidí co s nim mluvilo.....je strašně sympatickej...mel by tu anketu vyhrál.....fakt že jo....
-
-
zzzzz
Ten kdo říká že Duba je debil nemá pravdu je to dobrej brankář!!!!! *4* *14* -
Dubíseeek
No já vim že se opakuju ale Dubísek je prostě uplně nejlepší.Každej si o něm může řikat co chce ale ja si stejně budu myslet svoje!!!! *1* *3* -
duba
Je moc moc příjemnej fakt super!!! *14* -
-
Re: duba
je to lama *5* -
-
Re: Re: duba
A ty ses zas debil *16*
-
-