-
Udrží se Tom ve Zlíně?
Já si myslím, že Toma Zlín neudrží....bohužel... Na Zlín je až moc dobrej! No, to se uvidí jestli tady zůstane a nebo ne...
*7* -
tomas duba
tomasek je upa nejlepsi a nejlip chyta ................moc moc ho mam rada -
Tom Duba
Tom Duba je super mám ho moc ráda a chytá dobře!!Tose ví že se mu nikdy něco nepovede *3* *15* -
Duba
Duba je nejlepší.dotoho dotoho.Je fak bezva a užasnej a je pěknej *14* *14* -
Tomík Duba
Tomík je dobrej moc se mi líbí je úžasnej.Dubísku dotoho dotoho !!!!!! *14* *3* *14* -
Duba je Duba
Duba je Duba žádnej druhej Bříza.Má svůj styl.Takže kritizovat není nejlepší! Já vím...myslíte si,že vím všechno.. *3* -
krásnej, příjemnej
Myslim že je to strašně hodnej člověk, příjemnej, navíc i krásnej. Nechápu jak může bejt tak příjemnej když ho vždycky obletuje tolik fanynek a lidí co chtěj podpis a fotku. Určitě to musí bejt příjemný ale určitě někdy čeho je moc toho je moc. A on je vždy tak strašně příjemnej. Je to zlatej člověk mám ho moooc ráda a je to výbornej brankář a ať si každej myslí co chce já vim že je výbornej a je mi líto, že měl tolik zranění .........Ale v následující sezóně doufám že bude fit. A vychytá nám další titul *14* *14* -
dubísek
Ahoj Tome moc tě mám ráda chytáš fakt bezva!!!!!!!!!!!!!HC SPARTA PRAHA DOTOHO JDE ZA VÍTĚZSTVÍM
*5* *7* *3* -
hnus hnus
duba neumi chytat..kdyby nemel tyce nic nevychyta a je to nejhorsi brankar jakyho sme kdy videli,... -
-
Re: hnus hnus
hm a kdybyste vi neměli hubu tak taky neřeknete ani slovo tak mlčte a neřikejte nesmysly , a když už něco takovýho vypustíte z pusy tak nad tim raději popřemejšlejte ...... *8* *8* a to ste těch brankářů asi moc neviděli co ??!!!!!! *5* *5* *3* *3* *3* *13* *13* *9* *9* *9*
-
-
Debil je Duba oleoláááá
Duba je kretéééén ..........a neumí chytat .....tak at už táhne domů *16* *8* -
-
Re: Debil je Duba oleoláááá
Duba neni žádnej kretén .Náhodou chytá dobře *4* *4* -
-
Re: Re: Debil je Duba oleoláááá
dubísek neni kretén!!! *13* chytá skvěle a je to bezvadnej člověk!!! *4*
-
-