-
pro lidi
to snad dokáže v dnešní době pochopit už i komouš, že bez Masaryka bysme nebyli tam kde jsme a bez komoušů o 200 let dál *13* -
Pořád jsem si lámal hlavu, podle koho Spejbl a Hurvínek pojmenovali svého pejska. A ono to asi bylo podle pana prezidenta. Garrigue - to je Garik, Gary, Žery - a je tu Žeryk. Co tomu říkáš, Žeryčku? Myslíš, že pan prezident štěkal jako pes? Možná na tom něco bude! To asi štěkal proti císařpánovi a tak všelijak - no a jaké ovoce z toho nakonec vzniklo mohou dnes někteří vnímaví občané vidět a musí to taky snášet!
-
prace
tomáš garigue masarik mam ho mí jako praci do školy hruza škoda že žil *5* -
Masaryk a Havel v historické kontinuitě cílů Židovstva
Ten kdo chce pochopit kdo to byl (položid) T. G. Masaryk - tomu doporučuji
ke stažení studii Dr. J. Příhody; T. G.
Masaryk - studie vyvolencovy krycí legendy.
Stahujte z
www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidst vu.com -
-
Opět musím reagovat. Fašouny opravdu nemusím. Přidávejte příspěvky na weby, které Vám to budou žrát...
-
-
T.G.Masaryk,1 náš demokratický prezident,který se nejvíce zasloužil o vznik naší 1 republiky.Komunisté jméno zprofanovali.PO roce 1989 na něho navázal Václav Havel. Komunistické prezidenty,zejména vrahy Gottwalda a Zápotockého není nutné připomínat.
-
-
To by mě zajímalo v čem Havel navázal na Masaryka, pojem DEMOKRACIE má totiž mnoho významů. Masaryk pocházel z chudých poměrů a demokracie (vláda lidu) pro něj byla způsob, jak dosáhnout blahobytu pro všechny. Masaryk kdysi řekl: Usilujme aby mezi námi žebráka nebylo, to je náš český ideál. Havel nikdy o nic takového neusiloval.
-
Nevím proč poukazujete na komunisty, nevím proč ale zdá se mi horší doba než byla dřív.... *16* *10* *16*
-
-
zavrete vsichni huby :)
-
Čus Kájo *11* *11*
-
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Tento článek je naprosto Boží !!!!!
-
-
hooooooooovno *16*
-
-
s *1* u *5* p *1* e *4* r
-
fuj ale jeto pěkne *14* *5* *16* *12* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*