-
*12* *12* *12* husty
-
hutý *16* *16* *1*
-
zavrete vsichni huby :)
-
Opravdu se mi chce zvracet z vašich komentářů. Radši to tady opouštím...
-
T.G.Masaryk,1 náš demokratický prezident,který se nejvíce zasloužil o vznik naší 1 republiky.Komunisté jméno zprofanovali.PO roce 1989 na něho navázal Václav Havel. Komunistické prezidenty,zejména vrahy Gottwalda a Zápotockého není nutné připomínat.
-
-
To by mě zajímalo v čem Havel navázal na Masaryka, pojem DEMOKRACIE má totiž mnoho významů. Masaryk pocházel z chudých poměrů a demokracie (vláda lidu) pro něj byla způsob, jak dosáhnout blahobytu pro všechny. Masaryk kdysi řekl: Usilujme aby mezi námi žebráka nebylo, to je náš český ideál. Havel nikdy o nic takového neusiloval.
-
Nevím proč poukazujete na komunisty, nevím proč ale zdá se mi horší doba než byla dřív.... *16* *10* *16*
-
-
T.G.M byl srávnej a obrej člověk... tk si ho laskavě neberte do pusy par**** *16* *16* *16* *10* *10* *12* *12*
-
Jo T.G.Masaryk ten nechal i strilet do lidi ,kdyz stavkovali ,ze detem nemaj co dat do huby ,opravdu skvely! Proc se neptate stre generace ,kteři ho zazili.
-
-
A jéééjej, další "znalý" historik. Odkud, resp. od koho jste čerpala ty své vědomosti? Já ani nevím co k tomu vašemu komentáři dodat. Opravdu bych chtěl vidět ty anály odkud všichni VY odpůrci čerpáte... Je opravdu smutné když PLIVETE na člověka, který Vám svým způsobem zařídil možnost říct o sobě že jste ČECH?!?!?
-
-
Masaryk a Havel v historické kontinuitě cílů Židovstva
Ten kdo chce pochopit kdo to byl (položid) T. G. Masaryk - tomu doporučuji
ke stažení studii Dr. J. Příhody; T. G.
Masaryk - studie vyvolencovy krycí legendy.
Stahujte z
www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidst vu.com -
-
Opět musím reagovat. Fašouny opravdu nemusím. Přidávejte příspěvky na weby, které Vám to budou žrát...
-
-
Styďte se! :-(
STYĎTE SE, Vy všichni,co tu napadáte TGM. *16*
Asi nikdo nechápete, co to bylo za úžasného člověka, a co všechno pro tento stát udělal.
Chtěl bych Vám tady toho napsat mnohem víc, ale při Vašem primitivismu by jste to asi nepochopili! *5* -
Něco mě v tom článku chybí !
A to:
1) Jeho napojení na zednáře.
2) Vyzdvyžení záslužné činnosti M.R.Štefánika, bez které by nebyl Masaryk, ani první republika. Vloni vysílali Slováci francouzký dokument zpracovaný z vojenského archivu v zámečku nedaleko Paříže.
3) M.R.Štefánik - prozápadní politik
Masaryk, Beneš - Rusofilové -
-
Mně zase něco chybí v tom komentáři... Znalost českého jazyka. Máme Ti věřit že znáš historii, když neznáš ani základy pravopisu?
-
Re: Něco mě v tom článku chybí !
se vším souhlasím toto tam opravdu chybí. Neví někdo o tom něco?
-