-
Papežský prelát Halík je jeden z důvodů, proč v naší zemi ubývá věřících. *16*
-
-
četl jsem všechny jeho knihy a ač katolík, má to v hlavě srovnané a rozumí světu více než většina z vás ..co sem píšete !!!
-
-
Také jsem četl všechny jeho knihy. Ale také vše, co vyšlo v češtině např od dalajlámy. A musím konstatovat, že pan prelát Halík má v halvě jenom církevní restituce. Duchovní hodnotu žádnou. Vedl jsem s ním besedu o chudých, o bezdomovcích o duševních a hmotných statcích a o mnohém jiném. A závěr? Pan prelát je totálně špatný člověk. Z toho ho žádné tituly nezachrání. Ten děda na vesnici, co sedí na lavičce před domem je daleko moudřejší, čestnější a dodržuje boží přikázání. Pro mne je pan prelát jenom *12*
-
-
-
Doporučuji, aby si zájemci přečetli knihu Tomáše Halíka "Úvahy na prahu tisíciletí". Právě tu knihu držím v ruce a říkám si: "To muselo napsat intelektuální prase".
-
-
Prase budeš asi nejspíše ty ..se základkou toho moc nepochopíš !! *7*
-
-
Příteli, podle Vašeho příspěvku není jasné, zda jste tu knihu vy sám četl. A tak si myslím, že právě vám by prospělo dokončit si tu základku.
-
-
-
Ten Kocáb se zbláznil,koupit si portrét Halíka za 2000 kč.Za toho šmejda by nedala ani desetník.To zní jako vtip... *1* *1* *1*
-
Muze tady Halik zodpovědět kdo ho jako udavace,agenta STASI,STB pod krycim jmenem KAZATEL a kovaného odborového pracovnika tajne vysvetil? A jestli ano bylo to na sluzebne STASI v NDR nebo STB v CSSR?Dekuji za odpověď. *12*
-
-
Ještě by nebylo od věci kdyby tento podvodnik a udavacsky gauner sem vyvesil skutecny zivotopis a ne tento panflet.
-
-
Také si myslím, že mons. prof. PhDr Tomáš Halík Ph.D ( snad jsem nevynechal žádný titul, jó ještě papežský prelát) dělá církvi špatnou reklamu. Halík, Duka, Graubner a podobní jsou jednou z příčin, proč se lidé odklání od církve. To je pro církev medvědí služba. Ale jim je to fuk. Hlavně že budou mít louky, lesy, rybníky, obrazy a ty miliardy. To podstatné. Co tam po věřících. Ti jsou tak hloupí, že uvěří všemu, co se jim nakuká. Odpusťe mně pane preláte moje hříšné myšlenky. Bude stačit 10x zdrávas nebo ještě mám přidat 10x otčenáš? Nebo mám dát v neděli do kasičky dvěstě místo obvyklých sto vočí?
-
Pan Halík je více politikem než duchovním. Když jsem se ho zeptal zda je pravdou, že mons. Graubner sloužil mši sudeťákům, tak mně odpověděl, cituji:
.... Ano, a jsem hrdý na to, že křesťané se staví proti tomu, aby se našim německým spoluobčanům, vyhnaným z naší společné vlasti na základě
neospravedlnitelného principu "kolektivní viny", dávaly nálepky z doby
komunistické propagandy...
A z tohoto a i z jiného pohledu hodnotím mons. Halíka jako krajně negativní osobnost, která by vůbec neměla být duchovním. Ten se totiž nestará o spasení duše věřících, ale o politiku a především o hmotné statky. Bůh stvořil i takovéto lidi. Ale proč? Bůh si nepřeje žádné peníze ale lásku mezi lidmi. To je mons. Halíkovi jedno, hlavně ty hmotné statky. To je ono. Já si takovýchto lidí nevážím. -
-
Ale vždyť o penězích tam není ani slobvo, jeho knihy čtu a vím jaký je i v "civilu " takže , nevážíme si tebe , protože nic nechápeš:-)
-
-
Příteli, ty ani nevíš, že spustu věcí nevíš. Hlavní činností pana profesora Halíka je získat majetky státu pro církev. Peníze a ne duševní hodnoty. Je to jenom obyčejný havlovec. Chudák na entou. Je mně z něho na blití. A z takových pseudointelektůálů jako jseš ty také.
-
-
chápu protože tvé iq rovná se teplotě tvého těla ? proto závidíš *3*
-
-
A co by se tak panu papažskému prelátovi dalo závidět? Můžeš to prosím vyjmenovat? Se svo vyskou inteligencí to pro tebe nebude problém. Inteligentní člověk pojmenuje či vysvětlí problém. Blbeček mluví obecně o inteligenci. Možná ten pisatel co je mu z církevních hodnostářů na blití je podstatně inteleigentnější jak ty. Tak nemluv o tom o čem nic nevíš a mluv k tématu, to je osobnost papežského Preláta Halíka. Tak spusť chytráku.
-
-
-
-
-
Poměry se rozhodně lepší. Dříve nás křižovali a upalovali, dnes nás jenom okradou. A tady ten Lucifer je jeden z představitelů ZLA. Na tebe už čekají mocnosti pekelné, ale místo kotlů s vařící vodou jsou dnes hrnce papinské. Nechtěl bych být v tvé kůži.
-
Myslím si že je velmi nevhodné, kdy na stránce vedle životopisu svatého muže je fotka nějaké prsaté nahotinky. Fakt nevhodné. Tam by měla být fotka nějakého dvanáctiletého ministranta.
-
Dobrý den pane Halíku /nebudu zde vypisovat vaše tituly/, dívala jsem se na pořad o rodech slavných a v rámci toho jste navštívil i Domažlice v západních Čechách. Vaši předci tam vlastnili cukrárnu na náměstí, dle toho pořadu. Nebyl jeden z vašich příbuzných /taktéž Halík, bohužel neznám už celé jméno, ale byl to snad údajně Jan/ zaměstnanec Pramenu v 70. letech v Domažlicích? Pracoval jako závozník a bydlel přesně v tom domě, který patřil vašim předkům v Domažlicích a před kterým jste stál v tom pořadu o rodech slavných. Možná je to jen shoda náhod, ale byl to spoluzávozník s mým otcem, tak mě to docela zajímá. S vašimi všemi názory nesouhlasím /vadí mi váš dogmatismus a zaujatost vůči komunismu a taktéž si narozdíl od vás duchovních nemyslím, že duše tu je jen jednou a dost - a pak následuje buď věčný život v "nebi" nebo věčná muka pekelná, jasně, důkaz pro to není, ale zamyslete se nad tím, duše se může převtělovat, je to energie/. No, když se vrátím k tomu panu Halíkovi /závozníkovi/ z Domažlic, byla to strašná /promiňte mi to slovo/ svině, silně arogantní, egoistický, nadřazený, s neúctou k lidem /neuměl ani zdravit/, také donašeč a podrazák. Pokud sdílíte ty samé geny /v případě, že je to přece jen váš příbuzný/, tak tě pic. Hezký den!
-
-
A ještě mě tak napadlo, také to byl velký flákač /neuvěřitelně líný/, hrabivý /pro korunu by si nechal koleno vrtat/ a vulgární /i k ženám, bohužel/. Takže si nemyslete, že máte nějaké bůhvíjaké příbuzné a předky, v tom pořadu šla z vás do nebe volající pýcha na svůj vlastní rodokmen, ale uvědomte si, každý jsme tu sám za sebe /každá duše si to tu musí vybojovat sama, je jedno, do jaké rodiny se reinkarnuje a jaké měla předky, tohle Bůh neřeší/. Chovejte se co nejlépe /nebuďte hrabivý/, zamýšlejte se nad svými nedostatky a trochu upusťte od toho svého až fanatického dogmatismu, jinak se budete reinkarnovat hodně dlouho a stejně pak půjdete rovnou do toho pekla, odkud se už nikdy nedostanete, protože bude vaše duše nakonec zničena Bohem. Berte to opravud vážně pane Halíku, myslím, že máte na to dostat se někam do lepších míst!
-
-
Moniňor si již pořídil kostkovaný ručník, aby byl připraven v pravou chvíli státi se věřícím. *1*