Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Halík

OSOBNOST 11.8.2011 
69 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jiri.Prokes
    Představa prof. Halíka: http://img10.rajce.idnes.cz/d1001/11/11026/11026615_88ff4a0ac3e168bd5c1c9fcc450c45f8/images/Naplnnvize.jpg?ver=0
  • Prof Tomáš Halík je jeden z nejleoších synů českého národa, podobný laskavý duch, jako byl prezident Václav Havel. Obzvlášť si vážím jeho moudrosti např. ve vztahu k německému národu, kdy schvaluje omluvu němcům za příkoří, která byla německé národnosti způsobena. Dále si pana monsiňora vážím pro spravedlnost, kterou žádá pro církev. Restituce ve výši asi 160 mld Kč jsou odrazem výše ducha pana profesora a papežského preláta. Kéž by měl český národ více takových vzdělaných, inteligentních a moudrých lidí. Monsiňor Halík by se měl ucházet o prezidentské křeslo.
    • Halík by se měl ucházet o elektrické křeslo!
  • Profesor Halík na Hrad!!! To by bylo njlepší řešení pro český národ. Pan profesor by pozvedl morálku a duch národa ve šlépějích pana exprezidenta Havla.
    • No to by to dopadlo.
    • Lepší by byla Táňa Fišerová , protože ta ví o co nyní jde *14*
      • To si jako píšeš sám se sebou?
  • Navíc mi připadá, že pan Sklenář i pan Floyd jsou jedna a tatáž osoba, která prostě tímto způsoběm komunikuje sama se sebou :-D
  • Tomáši nemám internet ani pc a kapitlismus mě okrad nepíšu ti román oJežíši ale blahopžeji k Nobelově ceně písní Bsoffene Briader opilí bratří Urschprung Baum na youtube a v neděli at ji zpíváte v bohoslužbě z rozhlasu když se dávají miliony za dějny židů v slovech intelektualů s rukma jemná jak slečinka tak ještě Fesches Boarisches Madel None k té ceně Nobela vždyt i Goering Oh Deutschlend in Hohe Ehren dostal švédku.
    ámen youtube ke shlédnutí ještě Erika a Frau Lola Babisch.
    Tomáši není to myšleno zle jsem jen obyčejný muž lidové víry a nedělám ztoho vědu.
    Brachtl Antonín za amostatný stát Moravu až do Srbska aby mělo OSN očem jednat Prahe je urvilní ke.
  • Tomáši zpovídám se že přezdívka je chyba veřejného internetu kdeje vyozlaná klávesnice be oprav neb mizí text.
    Doufám že si dopřeješ Huttenurlaub in Tirol jsou tam zbožní lidé i hudebníci jsou tradičně katolíci takže ještě Urschprung Baum Steirer Madel a Tiroler Bua když ti vyčítají i že ses narodil čeští ateisti dle článků pžedchozích

Tonda Brachtl za Samosttný stát Moravu neb Praha je fakt K urvilní a pokrytecké město.
  • přijde mi trošku úsměvné, že se někdo snaží kontaktovat p. Halíka prostřednictvím těchto stránek. Pánové, on si zde vaše názory jistě nepřečte, stejně jako si zde nepřečtou vzkazy svých fanoušků třeba Sámmer Issa, Karel Gott nebo Tina Turner...
    A pokud vás zajímá názor jiných lidí, než jste vy dva, ikdyž si myslím že ne..Tak se někdy zkuste zamyslet nad tím co píšete, o milionech lidí, kteří zemřeli díky Hitleru, Stalinovi, Církvi,...Bůh to viděl a vidí a říká: ,,nezabiješ" a co dělají lidé? Neposlouchají a zabíjejí. Takže proč by měl zasahovat, když řekl lidem přesně co mají dělat a jak se mají chovat a ke všemu jim dal svobodu. To samozřejmě není jen můj názor, ale názor jednoho rabína, když se ho zeptali kde byl Bůh během holocaustu. Vidíte to, člověk jehož národa se něco tak strašného jako byl holocaust týkalo nejvíc...když ale budeme všichni jenom plní zašti a nenávisti, tak se pak není co divit tomu, že povstanou noví Hitlerové, Stalinové a třeba i Pinochetové. Problém je ale v tom, že nejlépe musíme začít každý sám u sebe.
    • Hele Starej, tak hloupý příspěvek už jsem dlouho nečetl.
      • No, je pravda, že pan Starej zřejmě záměrně přehání. Nevím co je jeho úmyslem, možná urazit, šokovat, ostatně to co bývá úmyslem většiny účastníků této pokleslé zábavy ;-)
        spíše co je důvodem, že má někdo potřebu na tyto komentáře reagovat-Usedon-
        že by potrefená husa ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit