Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Hanák

OSOBNOST 31.12.2006 
102 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vzkazínek

Tomášku, pamatuj, že to nejdůležitější v životě je láska a láska vede lidi neustále kupředu ať se děje co se děje ... *14* ... ahojík Miška *3*
  • cotoje

zak jsem viděl včera toho blba v televizi, snad 13 komnata nebo co. To co tam předváděl, to bylo něco. Vědšího stupidního blba by člověk pohledal.Somrák, který se díky nadáváním na všechno z minula prezentoval a hodil se do krámu, dostal na výsluní. Se opravdu předvedl co je za člověka. Blahopřeji. *13* *5*
    • Re: cotoje

13.komnata o Hanákovi byla celá koncipovaná jako vtip. *5*
      • Re: Re: cotoje

TEN ČLOVĚK JE TOTÁLNĚ NA MARSU,ALE PŘEDEVŠÍM ŽERE SÁM SEBE A LŽE SI DO VLASTNÍ KAPSY...
        NENÍ ANI SCHOPEN ŘÍCT,ŽE HRNEČEK NENÍ OD PRABABIČKY , ALE S ,,KAUFLANDU,, JEŠTĚ NA NĚM BYLA NA DNĚ NALEPENÁ CENOVKA.A VĚŘTE,NEBYLA,NEBYLA TO RECESE... *8*
  • Dobrý den,
    mám Vás rád jako herce a myslím si, že jste i velmi slušný člověk mimo Vaší profesi. U pana Fišera mě rovněž vadí komunistická minulost stejně jako u všech jiných kandidátů včetně p.Zemana. Je to pro mě zásadní měřítko pro výběr nového presidenta. Bohužel to vypadá, že se do druhého kola kandidáti bez komunistické minulosti nedostanou. Pokud si mám vybrat mezi p. Zemanem p. Fišerem, tak si vyberu kandidáta, který o své minulosti mluví a možná jí i lituje, pro mě je však důležité, že v současnosti jako jediný naprosto otevřeně říká, že vládu s přímou účastí komunistů nepodpoří.To je podle mě řešení!!! To co říká p. Zeman, že se komunistů bát nemusíme, protože za sebou nemají SSSR, je nejen hloupé, ale i značně populistické. Víte jak to v Rusku chodí stačí jeden den a je tady internacionála znovu.
    Myslím, že pokud KSČ, nebo KSČM nenávidíte stejně jako já měl by jste stejně apelovat i na Miloše Zemana a to ještě s větším důrazem, protože ten s otevřenou podporou KSČ přímo počítá.Byla by to hrubá chyba, kdyby p. Fišer v rámci Vaší výzvy svoji kandidaturu vzdal.Věřím, že jste tenhle apel nemyslel špatně, ale dle mého názoru jste ho nedomyslel.
    Zdravím Ivo L.
    • Vážený pane Ivo, dle Vás je asi tak 15-20% lidí tohoto státu jen póvl, se kterým se nesmí jednat. třak to jste hortší než KSČ v 50tých letech, gratuluji! S pozdravem Roman Kovařík
      • Pane Romane,já mluvím pouze za sebe a já mám důvod komunisty nenávidět, pokud 15-20% lidí si myslí, že bylo lépe, ať si to myslí. Vy jste zažil 50 léta? Tam bych za tenhle příspěvek šel rovnou na šibenici.Co se týká toho VUMLu, tak ten mohl studovat téměř každý. Měl by jste si všechno zjistit, než něco napíšete. S pozdravem Ivo
  • Uzasnej :-)

Ahoj :-) on je fakt suuuper :-) uzasnej chlap :-) a neboji se zahrat i fakt uhozeny veci, nasla jsem super video: http://www.prepinej.cz/index.php?pa ge=reklamy
    fakt to stoji za kouknuti, Suzzii
  • video

jo,taky sem to video videla, ale myslim ze uz to kapku prehani.. *9*
  • V-I-O-L-E-T-T-A
    Pane Hanáku, kdybych Vás potkala v noci v lese, vyskočila bych až do nebe a zůstala na mráčku dokud nebudete pryč! Něco by jste měl dělat se svou image! *16*

A ještě vypadáte tak ztrhaně, myslím si, že pijete! Nebo bych Vám měla tykat? *6*
  • recenze alba

Recenze alba "Tomáš Hanák" pro všchny, které by to zajímalo:

http://www.gambrinus. cz/hudebni-kanal/recenze-made-in-ga mbrinus/3356-proplatit-se-da-i-ritn i-otvor/ *5*
  • výborný rozhovor

Dobre som sa pobavila na tomto rozhovore s Tomášom H. Je skvelý! (ale už je starý - ten článok)

http://rodina-deti.abecedazdravi.cz/tomas-hanak-zotavuji-se-manzelstvim-otcovstvim-a-kutilstvim
  • Pane Hanáku kolik Vám zaplatili, za ty keci na videu,jako herec se do toho neserte,protože ty Vaše filmy jsou na nízké úrovni.
  • Pavle Seidle.opravdu žasnu a ni se mi nechce věřit.tak zralej muž,který prochází oba režimy a přitom..najivní?nebo spíše úmyslný lhář?po kom Vaše děti mohou mít rovnou páteř,když je zřejmě už nyní učíte vnímat současnost lživě.Copak opravdu neznáte minulost p.Hanáka?A nebo patříte mezi ty vyvolené,kteří bohatnou na lžích,nepravosti a zřejmě i zlodějně.Pohybujete se vůbec na veřejnosti mezi lidmi?Koukáte na dnešní události bez růžových brýlý a bez ucpávek v uších?To jsem ale odběhl od Vašeho názoru a pochvaly herce.?pana Hanáka.Čím se proslavil,co dokázal...?A za jakým účelem p Hanák udělal to,co udělal?Myslíte,že z nějakého politického přesvědčení?Jste opravdu tak najivní?Ptejte se..o kolik vzrostlo asi konto pana Hanáka?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit