-
koncík
Lidišky zlatý já so do něj dokázala zabouchonout jen za 2 hodiny -
-
Re: koncík
Byla jsem na koncertě 7.8. na statku bernard a bylúžasný jak dokázal vymejšlet písničky zapochodu a by to bylo vtipný a rýmovalo se to *14* pěkný věci vymejšlel *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
filmografie
Ahoj te jenom bych chtěla říct že by se tam měli doplnit informace kde ještě hrál tak třeba v komedii(Šejdrem,nebo Anglické jahody, a v serialu hop nebo trop. Tak to tam někdo doplně jo díky a mějtese *3* -
-
Re: filmografie
Ach ano! Doplňte někdo prosím :) V "Hop nebo trop" hrál toho nejroztomilejšího troubu co sem kdy viděla ;P On prostě umí! -
-
A nevíte kde se to dá stáhnout ten film???prosím *4*
-
-
-
Sport
Milí Tome,
Chceme se tě zeptat jaký sport si dříve dělal nikde jsme se to nedočetli.Předem díky tza odpověď.A mimochodem líbí se nám tvé písně.ahoj Ridla,Kača a Džema:))) -
-
Dělal moderní pětiboj, ne víceboj!!
-
-
To byl jen detail, jelikož do určitého věku není pětiboj.. A co já vím, začíná se na trojboji. Jak dlouho se však tomuto sportu věnoval nemohu tvrdit, proto jsem zvolila spojení moderní víceboj. Aby v něm byla možnost jak trojboje, tak pětiboje :) Ale jak jsem řekla, to byl jen malý detail.. *3*
-
-
Pokud vím, dělal moderní víceboj..
-
-
Mezi Ploty
Viděla jsem ho už podruhé na festivalu Mezi Ploty v Brně..A byl to..no fičák *1* Kromě skvělejch písniček je jeho koncert fakt zážitek, je vtipnej a skvěle improvizuje. Líbí se mi, že je jeden z mála současných zpěváků, zpěvaček apod., který má co říct. *1* I když jeho hudba není úplně můj šálek čaje, fakt RESPECT Tome *3* *1* -
Všechno nej
Všechno nejlepší, hodně zdraví, štěstí a fanoušků -
narozeniny
vše nej *4* -
Narozeniny
Všechno nejlepší k tvým narozeninám a přeji hodně úspěchů. -
přání
Milý Tome
Všechno nejlepší k dnešním narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví,dobré
pohody do dalších úspěšných let.
*4* *4* *4* *4* -
???
Zpiva dobre, ale stejne nechapu co na nem vydite???!!! *7* -
-
Re: ???
To co ty pravděpodobně nevidíš -
-
Re: Re: ???
:D :D -
-
Re: Re: Re: ???
Dytˇ je pěknej *14* a umí zpívat a je vtipnej *15*
-
-
-
-
Anděl
Moc gratuluju Tomovi.Já se fakt bála že to vyhraje pan Nohavica. *15* Ale myslím že si to Tom zaslouží nebot má opravdu talent *14*