Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Klus

OSOBNOST 27.1.2008 
384 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lelepas

WooW..:o*

Tomáš Klus? :O*
    Ten nejlepší,Nejbombovější prostě..!,,,On nejléépe umí hrát na kytaru!°MůJ vZOR° :O*
    Jeho nejvííce obdivuju teda až po Filipovi Jíchovi..:-D ,,,Tsss to je jedno ale Tomáš Klus Nejvíííííce frajer taky tak chci umět hrát na kytarkU_!! *7* *14*
  • tynnussska

ooh

upá nejvííts krásňoučkej sladkej borec!! *14* krásej hlas všechno!!In love a v kádej kdo sem úpně krásnej!tebe nejvííts!! *14* *14* *14*
  • halamka

Marie

mě se jeho song nejvíc líbí marie a vám? *4*
    • lencak.

Re: Marie

ted nejvíc asi taky marie ale všeobecně a neustále se mi líběj pocity *14*
    • Re: Marie

mě se libi všechny ele nejlepči je Malčik a Marie a chybiš mi mno prostě všechny *14*
    • Re: Marie

Marie, Madam, Chybíš mi, Pocity, Malčik...je toho moc :o)
      • Re: Re: Marie

Libí se mi snad celý album, má skvělí texty, hudbu, je to prostě procítěná muzika. *4*
      • aksuram

Re: Re: Marie

marie nemá chybu... když sem tu písničku uslyšela.. tak sem jí začala hnedka hrát na kytaru.. a ještě panenka je úžasná a do nebe :)
  • lori

Ach joo

Lidi co to tu řešíte furt...Nějaký debil chce být důležitý a někteří mu na to tak směšně skáčete!! Ukažte mi člověka kterého sláva nezměnila! Možná je Tom jiný než býval, ale určitě to nebude žádný parchant! Je to pohledný mladý kluk, které prochází levou zadní naším ,,šoubiznisem" Konečně se našlo pár nových tváří na naši scénu a nějaký debil je hned musí shodit!! Copak chcete mít v čele pořád Káju Gotta??!! Dejte šanci i těm mladším kruci! *13* *13* Vždyť si to zaslouží...Neříkám že Tomáše MILUJU-pubertu už mám za sebou, ale Tomáš je dobrý adept výší post *3* Tak se mějte. čau čau
  • snad neeeeeeeeeeeeeeeeee

oooou jsem docela nastvana ze tou sem lidi pisou no ale jestli je to pravda nejdu nikdy uz na jeho koncert fakt sklamals me tome ja myslela ze ses krasnej nadanej(nadanej asi budes no)chytrej a hlavne v pohode!!!!!!!!!!jo kazdej se nekdi mili *16*
    • Re: snad neeeeeeeeeeeeeeeeee

kurňa tak to nehroťte!!! a nevěřte všem kecům... *7*
  • chaaaa

tak ja nwm proc tot pisete jak je dobrej .. znate ho nekdo jestli treba (si myslite ze je takovej fakt?!!)v Hop nebo Trop sice moc dobrej film a on tam byl taky dobrej ale skutecne jtakovej neni!!!!BACHA NA TO!!ja ho znam(mozna si rikate ten se ma ale nee lituju ze jsem ho poznal)je to kreten fakt ze jo ja byl rad ze je muj kamos ale pekne me zradil kvuli sve slave!byl to prima kluk ale tet!toho kluka vubec neznam ale jinak tome vis ze ses moc zmenil fakt vadi mi to ale uvedoom si ze za to muses ty!!!jedine TY!!fakt kdo tot pise jak je uzasnej...tak je jasne ze ho znate pouze s novin kde se pise(sami keci a internet uplne to samo!!!vetsinou jeste horsi!) mrzi me to prozili jsme toho strasne moc spatniho aji dobryho ale vzdicki sme se s toho bilizali!!!ALE MUSIM UZNAT ZE MAS DOBRY PISNICKY TO POPRIT NEMUSU ale jaks me nastval a podrazli nhoy!to ti asi nikdy neodpustim !!!!!!!cau Tome Martin S. *13* *13* *13* *13*
    • Re: chaaaa

ty jen ZAVIDIS...ze on je nekde na vrcholku slavy a ty ne *15* *15* jinac si to vysvetlit neumim....UBOŽÁČKU *9*

Boze?co to tu ten kluk piise.... *9* chce byt jen zajimavej.. *15* *10* a je UBOHEJ *5* mOe SEGRA Tě Tome upo žere...a to má 20roku.. *14* prý jsi opravdu sqely zpevak,herec ad..a nerika to jen ona,,ae i ja *14* a vím,že v tom nejsme sami *14* MAŠ FAKT ¨VYBORNY,SQELY,DOKONALY...PÍSNIČKY:-) *14*

A to ho znáš odkud? Ze školky? Tomu by tak odpovídal Tvůj pravopis. Stib

boze naprosto stupidní.. je úplně jasně vidět, že si tu někdo myslí že je hrozně vtipný nebo jenom hnusně závidí..jestli ho vůbec znáš-nech si svoje osobní věci pro sebe, je naprosto normální, že se každý chová trochu jinak .. a nadšeným fanynkám stejně názor nezměníš..na pravopis radši nepoukazuju.. nebo vlastně jo *7*
      • Re: Re: chaaaa

A ty ho snad tak dobre znas, ze vis, jak je uzasnej.... *9*
    • lelepas

Re: chaaaa

To Mě MrZíííí ale takovej je byznys každýý se změní a chováá se prostě jinak než kdysi!! *8*

Pravopis ti moc nejde, že ?? *16*

Tom je možna jinej než si myslim ale tobě veřim akorat tak to že ma talent napřed by ses měl naučit psat než tady dělat machra to mu tak zavidiš nebo co? *7*

bože ty budeš nějakej malej harant co ani neumí psát,už vidím jak by se tomáš zahazoval s takovýmhle člověkem,nech toho a nedělej tady ze sebe machra.. tím daleko nedojdeš.. nechápu ty lidi co ti to tady věřej.

tak jestli je tohle pravda no tak u me teda fakt skoncil a souhlasim s tebou myslim ze je jinej ve skutecnosti nez v hop nebo trop nevim vsecko je mozny ale ne jestli je to pravda tak...skoncil U ME *5*
      • Re: Re: chaaaa

Kuliiichu alias maniiiku, ty jsi tak neuveritelne blbej *1*
        Odpovedel sis za tri minuty.. se stejnym hotentotskym slohem a s obdobnym jmenem *3*
  • -lentilka.cz-

Od ŠtĚpÁnKy ♥

_Tomáš je moc pěknej_hezky zpívá_a líbí se mi, že chodí zrovna s Lenkou Zahradnickou, a né s nějakou namyšlenou modelkou_ =o) =o* *14*
    • Re: Od ŠtĚpÁnKy ♥

máš pravdu!!!! *15*
  • :-)

Tomašek je mocinky klasnej a ma strašně pěkny pisničky *14*
    • Re:

Tom je NEJlepší zpěvák jakýho znam..jeho texty jsou jedinečný stejně jako jeho hlas :)) chtěla bych se s nim někdy..třeba aslespoň jednou potkat, popovídat a zjistit jakej je :) ale určitě je to simpaťák to se pozná :) a vtipnej určitě taky :)....
      Nejvíc se mi líbí písničky Marie, Dopis, Panenka, Chybíš mi.....no prostě všechny :D.....Tome si úúúžasnej =o***
  • kustka14

WoW

Je úžasnej. Vím že nemáme žádnou šanci, ale je hezký aspoň doufat *1* .6e je super? *14*
  • lll

nemate na Toma nekdo e-mailovou adresu?? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit