Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Materna

OSOBNOST 14.4.2007 
89 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomášek

ahojky kdo má tomovo icq at mi plllllsssssssss mocccka pisne te mi ho na mailík kuju mossík papa *4*
    Mám jeho icq a je s ním docela sranda, když je online. 8-D
    • Re: Icq

ahojky.......už sem asi stáá :D ale navadí...takže kdo ma jeho icq nebo jaky koli kontakt tak bych byla poctěna kdybych ho dostala takže fakt strašně prosííííímm dikes *4*
    • Re: Icq

dej mi ho pls..posli mi ho mailem... kuju
  • Omg

No že tenhle lolek bude mít profil na OSOBNOSTI.cz ... to je vážně úpadek. Jsem mu měl na základce ten obličej vážně přelíznout *13*
    • Re: Omg

Nezlobte se na mě, ale zřejmě jste dosáhl mnohem menších úspěchů, když mu ten jeho závidíte a nepřejete. Hezky hraje ve filmech a moc dobře dabuje, ale Vy to nazýváte jeho neúspěchem.Asi máte hodně malé sebevědomí, když Vám vadí a otíráte se o druhého člověka. Kdyby jste byl se svýmy životnímy úspěchy opravdu spokojený, nemusíte plivat na úspěchy jiných. Tomáše zná většina z nás, ale Vás co by Omg, asi nikdo, nebo Vy tu svůj profil snad někde máte? Štěpánka
    • Re: Omg

no tady nám někdo pěkně žálí.. *1*
      • Re: Re: Omg

Popravdě jsem v životě dosáhl větších osobních úspěchů než on, žárlivost není na místě *15*
        • Re: Re: Re: Omg

si trapák!!!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: Omg

ne trapák, jen říká jak to je..hrozně si o sobě myslí
      • Re: Re: Omg

ehm.. no mělo to být žárlí.. ale co už, stalo se... *1*
  • Tomík

Je tak hezkej.Je to ten nej kluk na světě *14* *14*
  • muhehe

ježiš on je tak nádhernej mám na něj icq a dokonce sem ho potkala *14*
  • klásnej

je fak super ..............hrozně pěknej ............:) *14* ....mrce hraje a ten Maharal je fakt super film......noprostě když se Tom usměje tak se mi podlamujou kolena ... *14* fakt BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍ *14*
  • ?

Rozhodně v televizi vypadá dočista jinak než ve skutečnosti...
    • Re: ?

eště kdyby!!tomášek je hezkej wšude!!!!!! *8*
  • T.Materna

4 Iloušek→To jo *3* Když jsem přepla na ČT1 a tam hráli "O kominickém učni,... ",tak jsem to tam musela nechat,ptž Tomáš je wážně moc pěknej a nawíc hezky hraje *14* !
  • T.Materna

uplně nádhernej herec dneska jsme byli v kině na Maharal myslela jsem že ho zežeru krásnej fakt *14*
  • T.Materna

Tomášek Materna je nejlepší herec jakého znám !!! Zbožňuji ho všude mám vystavené jeho fotky i na profilu na icq mám jeho fotku. Je prostě skvělýýýýýýýýýýýý !!!! Jen tak dál Tome !!!! Ahoj tvá fanynka. *4*
    • Re: T.Materna

cau jen se znej nepo ja ho znam osobne byl i u na s doma mam na nej icq cau zuzka celkem super kamos
      • Re: Re: T.Materna

jakej buh mi da jeho icq prosííím

no ahoj zuzkoo! ses tady asi jedina normalnmi holka plosimte kdyby si mi napsala icq tak bys byla hodna ja po nem nejedu jen se ho potrebuju na neco zeptat kamosili sme spolu ale uz sme se dlouho nevideli tak moc dekuju a tohle je moje icq na ktery to posli dekuju 497391185

ty znáš tomáška wosobně..? pls a pošleš mi jeho icq mailem pls..mossík ...kuju..
        • Re: Re: Re: T.Materna

prosím holky nedaly byste mi taky jeho icq je prostě boží..díky *14*
          • Re: Re: Re: Re: T.Materna

No mě by nevadilo, kdyby jste mi poslali jeho icq-čko...(byla bych jen ráda) moc díky předem... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit