-
Záhadná špekulace
Ahojik lidi,..já si myslím že ty vaše špekulace o rakách jsou přehnaný,..každý znamení má jinou povahu-kupříkladu já sem upe nejvíc vzor raka,..stejně jko všichni ostatní,..raci jsou v pohodě,nejseou ani moc akčí ale ani ne líní,rádi poznáváj nový lidi,.hele vím toho hodně,toho by tady bylo přes 2 stránky,...chci jenom říct že každý znamení je jiný ajá jakko rak tvrdím je rak je nej!!!a tk doufám že to tk vydí i pár ostatních lidí *3* !Já mám kámku která je taky rak,a myslím si že to že jsem stejný znamení je upe super,..rozumíme si,..tk tady neřeš raky *7* *5* *1* raci jsou super a hotovo!! *15* *1* *4* *4* -
-
Re: Záhadná špekulace
haha to sem ráda že tu někdo vidí raky stejně jako já! ...raci forever!! :-P ...a tomáš je krutě v pohodě a myslim že má před sebou velkou hereckou kariéru... *3*
-
-
Omg
No že tenhle lolek bude mít profil na OSOBNOSTI.cz ... to je vážně úpadek. Jsem mu měl na základce ten obličej vážně přelíznout *13* -
-
Re: Omg
Nezlobte se na mě, ale zřejmě jste dosáhl mnohem menších úspěchů, když mu ten jeho závidíte a nepřejete. Hezky hraje ve filmech a moc dobře dabuje, ale Vy to nazýváte jeho neúspěchem.Asi máte hodně malé sebevědomí, když Vám vadí a otíráte se o druhého člověka. Kdyby jste byl se svýmy životnímy úspěchy opravdu spokojený, nemusíte plivat na úspěchy jiných. Tomáše zná většina z nás, ale Vás co by Omg, asi nikdo, nebo Vy tu svůj profil snad někde máte? Štěpánka -
Re: Omg
no tady nám někdo pěkně žálí.. *1* -
-
Re: Re: Omg
Popravdě jsem v životě dosáhl větších osobních úspěchů než on, žárlivost není na místě *15* -
-
Re: Re: Re: Omg
si trapák!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Omg
ne trapák, jen říká jak to je..hrozně si o sobě myslí
-
-
-
Re: Re: Omg
ehm.. no mělo to být žárlí.. ale co už, stalo se... *1*
-
-
-
tomášek
ahojky kdo má tomovo icq at mi plllllsssssssss mocccka pisne te mi ho na mailík kuju mossík papa *4* -
:D
Ahoj lidicky..Nekteri z vas tu pisi jak je namyslenej..no ja myslim ze i vy byste byli kdyby jste se objevili v telce..jako klukčina moc pěknej a sympatickej *4* :-* -
Tomík
Je tak hezkej.Je to ten nej kluk na světě *14* *14* -
můj názor
Tomáš je celkem hezký (teda co jsem viděla v televizi), ale dost mě překvapilo že bydlí o ulici vedle mě a narodil se na můj svátek. A ti co píší, že je namyšlený mají možná pravdu. Zdřejmě tak soudí podle jeho účesu alá Justin Bieber. Já si myslím, že je to úplně normální kluk. Karolína -
-
ty jo ja ti zavidím
-
Ty jo , ty se máš :))
-
Re: můj názor
Kde bydlíš ? :D :D -
-
Re: Re: můj názor
Praha 10 Petrovice -
-
Re: Re: Re: můj názor
:D Ha..ještě by to chtělo vědět ulici a popisné číslo :D chci být tebou holka :D :D
-
-
-
-
...
ajííí, pls když budete mi nejaky nowy fotinky tomiska tak mi je pls poslete mailikem kuju mooooosíík papa -
ehm...
si myslim ze treba to ze je hezkej tak to dela mozna jenom mäke-up a to jak ho vyfotej...jasny v te pohadce byl fakt hezkej ale...na te fotce v tom cervenym tricku ehmm...tak to nic mooc a pochybuju ze by se vam jinak libil... *7* *13* *4* *15* -
-
Re: ehm...
hm tak to bych nerekla je peknej i tak....A kdyz ho neznas tak se radsi nevyjadruj....
-
-
=)
týpek =D -
ouu
tendle kluk je mimo..řikám vám byl sem s nim na táboře a nevěděl která bije..fakt...ta pohádka cukrářská je good jen díky Adrianě \neubauerový nebo jak se menuje.Ta holka má prostě štávu,ale todle? No ty nevíš-...jdu do fans k áje..... *13* *