-
Vše Nej.
ahoj Tome,
Všechno nejlepší k dnesním narozkam, hodne štěstí,zdraví,lásky,jestli máš šílený fanynky,tak přeju, aby se jejich počet zmenšil. Dále přeju spoustu filmových úspechu a tak dále a dále a dále. 17 je krása, tak si to pořádně užij...A. -
-
držte hubu
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uj takováááááááááááááá drškaaaaaaaaaaa hnusnáááááááááá chce se mi zvracettttttttt *9* *9* *9* *9* -
-
Re: držte hubu
tak to bych chtěla vydět tebe náhodou tomášek je sladkej *14* -
Re: držte hubu
Tak proč si šla na jeho profil???
-
-
-
:)
S hodně podobným nebo dokonce stejným klukem jezdím někdy busem (329*1*) *7* *1* docela náhoda *5* -
je krásnej *14* *14* *3* *3* *3*
-
Moc se mi líbila jeho role jako student jirka prchal. *14*
-
nemate nekdo na Toma icq???moooooc o nej prosíííím *4* Tomášek je prostě super mega mooooooc *14* -
Čau
Ahoj lidičky docela nutně bych portebovala na tomáše jaký koli kontakt.Dřív sem ho znala a stratila kontakt.potřebovala bych mu napsat.kdyžtak moc díííík *9* *9* -
-
Re: Čau
třikrát -
-
Re: Re: Čau
a barwně *1* -
-
Re: Re: Re: Čau
ve spirálách *15*
-
-
-
-
Haha
Chodí k nám do školy *14* *14* -
:)
...ICQ, ICQ, DEJTE MI JEHO ICQ!!!... Slečny nechtěly byste ho nechat napokoji? Cožpak nemáte ve vašem okolí tu spoustu hezkých )nemyslím jen navenek), fajn kluků? a navíc přes internet je i povídání skoro na nic, když toho konkrétního člověka nepoznáte a nevidíte na vlastní oči, tak je to pořád je virtuální kamarádství (vztah), a v dnešním světě internetů je toto to čeho nejvíce lituji na internetu jako takovém. A také si myslím že někdo jako Materna ani na něco takového nemá čas, ale to nemůžu vědět že? *4* ... Tak jen prosím usměrněte své touhy a pocity, a zaměřte se na své okolí, jelikož je velmi nepravděpodobné, že to ,,icko" dostanete ... ikdyž kdo ví? Že?... *3* *4* ...L. -
-
Re: :)
prosim nebudtě svině *1* dejte mi jeho icq.....
-
-
můj názor
hele lidi celkem dost souhlasím slenkou.. atak nechte ho taky žít(nebrat doslovně)... takže jsk jsem to tady pročítala tak jsem přišla na jeden takovej dopis co se mě jako raka dotklo tak chci říct svůj názor.. alena tom táboře jsem nebyla a nevím jak to byloveskutečnosti..takže to co jsem chtěla říct.že raci vobčas působěj jao uplný vyliž mosci, ale vobčas skutečnost je jiná a vědí opravdu oč 'go'a jso super kámoši a žadný tajemství nevizradí pokud to není opravdu hovadina *4* . no to co jsme chtěla to jsem řekla a tak to pochopte jak chceta a mějte si k tomu taky jaký chcete názor.... -
vzhled neni vse
ano mate vsichni pravdu je moc moc hezkej a ta jeho DC mikina se tez neda prehlednout ale kolik znas vi jakej doopravdy je muze bejt milej ale taky sobec a ikdyz o nem nekdo povida zeho zna tak to neni pravda(nejdriv poznej sam sebe a pak rikej ze znas nekoho jineho)on se muze porad jen pretvarovat ale taky to muze jit ze srdicka mno to vi jen on *3* -
-
Re: vzhled neni vse
ukaž mi někoho kdo se "porad jen pretvaruje" -
Re: vzhled neni vse
Jo .. tu mikinu bych brala .. *1* *1*
-