Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Materna

OSOBNOST 14.4.2007 
89 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 4teens

Tomáš hraje Jirku v novém seriálu 4teens!!!
    Každý pátek ve 20:00 na ČT1
    • Re: 4teens

spatne 4teens chodi kazde utery ve 20:00
  • Mocinky moc tě *14* Milujuuuuuuu :* ♥♥
  • Moje segra ho zná je její kamoš a segry kluk se sním taky kamoší a pozor nemá holku ale to je jedno protože někteří píšete že ma holku znám i míšu doubralovou ta je zase taky kamoska my segry ale segry kluk je miši bratranec to se mám co *14* *3* *14* *1*
  • Vzhledově mi připomíná Romana Vojtka *4*
  • babička T.Materny?

... hledám kontakt s MUDr Maternovou,r.nar. asi kolem 1930. Nebyla Vaše babička dětskou lékařkou. Její manžel - ergo ev. Váš dědeček - byl z prvních hlasatelů začínající čs. televize. S MUDr Maternovou jsem se poznal na předatestačním kurzu v Trenčíně r. 1959 - vzácná osobnost. Je to nepravděpodobné - promiňte, že takto naslepo sonduji - ale kdyby ano, prosím o lask. zprávu.
    MUDr J.Řídký, Pod vŕšky 1, Žiar nad Hronom.
  • T.Materna

4 Iloušek→To jo *3* Když jsem přepla na ČT1 a tam hráli "O kominickém učni,... ",tak jsem to tam musela nechat,ptž Tomáš je wážně moc pěknej a nawíc hezky hraje *14* !
  • muhehe

ježiš on je tak nádhernej mám na něj icq a dokonce sem ho potkala *14*
  • Ahoj

dejte mi plsssssinky jeho icko *14* *14* *14* *14*
    no.. tak já se taky stavím do fronty na jeho icq-čko...tak pokud ho budete mít tak plosím vás, pošlete mi ho... budu vám vděčná *14*
    • Re: icq

ahoj, plosím dáte mi taky jeho icq... moc děkuju.. *14*
    Ahojky jeslti máte Tomovo icq tak bych vám byla moc moc vděčná kdyby jste mi ho taky poslali na mejl. Předem vám strašně moc děkuji a budu strašně ráda když si na mě vzpomenete a pošlete mi ho děkuji vám stráááášně mooooooooooooooc. :-* :-* Ps. Toma prostě zbožňuji !!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit