Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Materna

OSOBNOST 14.4.2007 
89 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Seš dobrej herec

Čau Tomáši jak se ti hrálo s Matyášem Valentou v Maharalu??????????Když ho někdy potkáš tak ho určo pozdravuj!!!!!! *3* Ahoooj
  • éééjha

*15* to je sladký jak tady slečny píšou jak Tomáška zbožnují... CHtěla bych teprve vedět co by psali za zamilované slohy kdyby ho znali osobně...
    ToMa zbožnuju, ale samozřejmě že v reálu *5* *14*
  • ehm

tomáš je: talentovaný, to je tak jediné, co o něm zatím mohu říct, nevím jaký je jako člověk... ale ještě jednu věc o něm mohu říct, má opravdu krásné oči.
  • miskalala

Prostě BOŽÍ!!!

Je moc pěknej hej *14*..jako moc...fakt...hrozně pěknej kluk...co název pěknej ani ne prostě je boží...*14*mno ,ale tak co nadělám že*9* ...mno ale je moc pěkný... *14* mám hold smůlu*9* ale je moc moc pěknej *14*
  • tyy kokos:D

Nehraje náhodou na housle? a není přírodní zrzek? *5*
  • je boží :-D

já ho chciii :sD *14* *1*
    • Re: je boží :-D

Kdo by ho nechtel :D
  • milaček

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
    Nemáte na něho někdo ICQ??????? Mám ho moc ráda....nebo na nákou jinou CZ celebritu :)
    • Re: icq

Co na něm máte?Já fakt nechápu.
  • je boží škoda že mě nezná *1*
  • Tak jsem se tu pobavila. Proboha děcka, proč tak šílíte? Chudák Tom, musí být rád, když tady čte jak ste z něj všechny udělané. Kdybych ho neznala osobně,nesmála bych se tu ale spíš vás litovala. Ale protože ho znám, lituju spíš jeho. *1* *1* *1* nechte si zdát. Tomášek má úžasnou holčinu :) A ty, co tu píšou jak je namyšlenej a tak dále, by si měli dát facáka po tlamě, ale pořádnýho :) Čus !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit