Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Materna

OSOBNOST 14.4.2007 
89 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haha

Chodí k nám do školy *14* *14*
  • ouu

tendle kluk je mimo..řikám vám byl sem s nim na táboře a nevěděl která bije..fakt...ta pohádka cukrářská je good jen díky Adrianě \neubauerový nebo jak se menuje.Ta holka má prostě štávu,ale todle? No ty nevíš-...jdu do fans k áje..... *13* *
  • Čau

Ahoj lidičky docela nutně bych portebovala na tomáše jaký koli kontakt.Dřív sem ho znala a stratila kontakt.potřebovala bych mu napsat.kdyžtak moc díííík *9* *9*
  • Re: Re: T.Materna

no ahoj zuzkoo! ses tady asi jedina normalnmi holka plosimte kdyby si mi napsala icq tak bys byla hodna ja po nem nejedu jen se ho potrebuju na neco zeptat kamosili sme spolu ale uz sme se dlouho nevideli tak moc dekuju a tohle je moje icq na ktery to posli dekuju 497391185
    Ahojky jeslti máte Tomovo icq tak bych vám byla moc moc vděčná kdyby jste mi ho taky poslali na mejl. Předem vám strašně moc děkuji a budu strašně ráda když si na mě vzpomenete a pošlete mi ho děkuji vám stráááášně mooooooooooooooc. :-* :-* Ps. Toma prostě zbožňuji !!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
    nemate nekdo na Toma icq???moooooc o nej prosíííím *4* Tomášek je prostě super mega mooooooc *14*
  • Re: icq

ahoj, plosím dáte mi taky jeho icq... moc děkuju.. *14*
    no.. tak já se taky stavím do fronty na jeho icq-čko...tak pokud ho budete mít tak plosím vás, pošlete mi ho... budu vám vděčná *14*
  • Re: Re: Re: Re: T.Materna

No mě by nevadilo, kdyby jste mi poslali jeho icq-čko...(byla bych jen ráda) moc díky předem... *14*
  • Re: Re: Omg

ehm.. no mělo to být žárlí.. ale co už, stalo se... *1*
  • Re: Omg

no tady nám někdo pěkně žálí.. *1*
  • Ahoj

dejte mi plsssssinky jeho icko *14* *14* *14* *14*
  • ...

ajííí, pls když budete mi nejaky nowy fotinky tomiska tak mi je pls poslete mailikem kuju mooooosíík papa
  • tomášek

ahojky kdo má tomovo icq at mi plllllsssssssss mocccka pisne te mi ho na mailík kuju mossík papa *4*
  • Re: Icq

dej mi ho pls..posli mi ho mailem... kuju
  • Re: ?

eště kdyby!!tomášek je hezkej wšude!!!!!! *8*
    Mám jeho icq a je s ním docela sranda, když je online. 8-D
  • Re: Re: Re: T.Materna

prosím holky nedaly byste mi taky jeho icq je prostě boží..díky *14*
  • Re: Re: T.Materna

ty znáš tomáška wosobně..? pls a pošleš mi jeho icq mailem pls..mossík ...kuju..
  • Omg

No že tenhle lolek bude mít profil na OSOBNOSTI.cz ... to je vážně úpadek. Jsem mu měl na základce ten obličej vážně přelíznout *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit