Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Materna

OSOBNOST 14.4.2007 
89 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • éééjha

*15* to je sladký jak tady slečny píšou jak Tomáška zbožnují... CHtěla bych teprve vedět co by psali za zamilované slohy kdyby ho znali osobně...
    ToMa zbožnuju, ale samozřejmě že v reálu *5* *14*
  • Seš dobrej herec

Čau Tomáši jak se ti hrálo s Matyášem Valentou v Maharalu??????????Když ho někdy potkáš tak ho určo pozdravuj!!!!!! *3* Ahoooj
  • Haha

Chodí k nám do školy *14* *14*
  • ouu

tendle kluk je mimo..řikám vám byl sem s nim na táboře a nevěděl která bije..fakt...ta pohádka cukrářská je good jen díky Adrianě \neubauerový nebo jak se menuje.Ta holka má prostě štávu,ale todle? No ty nevíš-...jdu do fans k áje..... *13* *
  • Čau

Ahoj lidičky docela nutně bych portebovala na tomáše jaký koli kontakt.Dřív sem ho znala a stratila kontakt.potřebovala bych mu napsat.kdyžtak moc díííík *9* *9*
    • Re: Čau

třikrát
      • hilarynka

Re: Re: Čau

a barwně *1*
        • Re: Re: Re: Čau

ve spirálách *15*
    Ahojky jeslti máte Tomovo icq tak bych vám byla moc moc vděčná kdyby jste mi ho taky poslali na mejl. Předem vám strašně moc děkuji a budu strašně ráda když si na mě vzpomenete a pošlete mi ho děkuji vám stráááášně mooooooooooooooc. :-* :-* Ps. Toma prostě zbožňuji !!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
    nemate nekdo na Toma icq???moooooc o nej prosíííím *4* Tomášek je prostě super mega mooooooc *14*
    no.. tak já se taky stavím do fronty na jeho icq-čko...tak pokud ho budete mít tak plosím vás, pošlete mi ho... budu vám vděčná *14*
    • Re: icq

ahoj, plosím dáte mi taky jeho icq... moc děkuju.. *14*
  • Ahoj

dejte mi plsssssinky jeho icko *14* *14* *14* *14*
  • ...

ajííí, pls když budete mi nejaky nowy fotinky tomiska tak mi je pls poslete mailikem kuju mooooosíík papa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit