Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Matonoha

OSOBNOST 31.12.2006 
98 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neee

proč musel umřít......probrečela jsem celej seriál....byl tam nejlepší a nejhezčí
  • Jsem zajedno s těmi, kteří "umění" pana Matonohy považují za velmi vyčpělé a účelové. Tak trochu ve stopách pana Macháčka zobrazuje bezchutného Sytetického" moderního muže, rádobysloženého z všeho co je zrovna, na hcvilku a pro pár jednoduchých člováčků "in" (čti populární). Marnit čas sledováním tohoto pána je možné pouze tehdy pokud chceme najednom místě a v jednom (asi nepříliš závitovaném) mozku zjistit co všechno je nyní to nejpokleslejší. Brněnská "hantec" (jazyk rumunských zvěrokleštičů, převzatý místními "patrioty a integduály", "zábava" na hranici kaprolálie nebo juíiných sexuálních deviací, a unavené "nadšenecké grimasy". Jen kdy "píplmetry" ukazují sledovanost.
  • pro Toma

Miluju tě
  • béčkovej herec.

• Dotaz na Vaši rodinnou dovolenou

Dobrý den pane Matonoho, nezlobte se prosím za můj dotaz, ale vloni nás zaujal jeden článek o Vaší rodinné dovolené, místo vypadalo podle fotografií (bohužel už nevím, v jakém časopise to bylo) báječně, a tak bych se Vás ráda zeptala - na jakém řeckém ostrově to bylo. Máme 2 malé děti (téměř 5-ti letého chlapce a 2 a půl roční holčičku) a rádi bychom se vypravili na nějaké doporučené místo. Velmi nerada Vás obtěžuji, ale bohužel nemohu dohledat ten časopis, ve kterém jste se o té dovolené zmiňovali. Předem Vám moc děkuji za odpověď. Gábina Mrklovská
  • wixok

sonekihacu
  • no...

Hele lidi, já vim, ale já ho uplně zbožnovala, ale potom sem ho viděla na živo, a von se choval tak strašně povýšeně, no pak sem to probrečela, a fakt sem zjistila, že je hrozně povrchní.
    ale nechci vám brát iluze.. *9*
    • Re: no...

Vždyť je to pan herec!A z Brna!:-))))) Jo,je arogantní a to docela hodně.
    • Re: no...

Tak v tomhle s tebou nemůžu souhlasit..včera jsem totiž byla na jedné soukromé akci, kde byl i on, jako host Haliny Pawlowské..po skončení talkshow se Halina sbalila a odešla, ale on tam zůstal mezi lidma až do úplného konce a byl naprosto v pohodě..:)..chopila jsem se příležitosti a oslovila ho..strávila jsem s ním a ještě s jedním moooooooc sympatickým chlapem (taky Tomem*1*) jeden z nejlepším večerů, na kterej jen tak nezapomenu..!!..*14**14*
  • Dovolená Djerba

P. Matonoho, nerada obtěžuji, ale letěla jsem s vnukem 22.10. na Djerbu, v letadle Tuniské společnosti jako Vy. Jaký to byl katastrofický let, že nám všem šlo doslova o život, to víte moc dobře. Byl jste tam s celou rodinou. Bohužel, jménem znám pouze Vás. Po příletu nás CK rozvezla do hotelů a ztratili jsme všichni vzájemný kontakt. Chtěla bych vědět jakým způsobem chcete od CK Blue Style získat odškodnění za zkaženou dovolenou (psych.problémy, nespavost, apod.), neprofesionální přístup k problému, bagatelizování situace. Ráda bych se přidala k případné žalobě o náhradu škody za problémy které nám ŠÍLENÝM, životu nebezpečným letem na Djerbu vznikly. Díky za odpověď, V.H.
  • Tento člověk je mi hodně nesympatický. Po tom co sem ho viděl na Trnkobraní 2013 opilého, že se musel opírat o nějakého kamaráda a zanedlouho odcházel s nějakou nafintěnou, nejspíš náctiletou, blondýnou někam, kde je nikdo neuvidí ho přímo nesnáším. *11*
  • ne ne

ne ne z prahy *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit