Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Měcháček

OSOBNOST 22.10.2013 
223 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LuckaSaturova10
    Miluju ho je nejhezčí herec z česka *14*
  • Tomáši, já vás osobně neznám vůbec.. Ale proč zbytečně taková zlost? Je jasné že vám to vadí (komu by se tohle líbilo) a nechci se tady už vůbec někoho zastávat. Ale ty holky se vás tu jen snaží zastávat. Dříve tu ty osobnosti byli úplně v klidu.. ale spíš buďte naštvaný na toho, kdo to tu roznesl vůbec. Ono se tu pak těžko poznává, kdo tu je kdo.. Tak už bych tu poprosila o mír a klid. Tím, že tu na sebe všichni budeme jenom poštěkávat se nic nezmění. Děkuji a mějte se.
  • Zdravím všechny diskutující.
    Myslím, že i já bych se měl vyjádřit k tomu, co se tady děje. Diskuze mi nevadí, pokud mají svoji úroveň. ROBOŠI pokud máš proti mně něco osobního, můžeme se domluvit a sejít se někde a vyříkat si to jako chlapi. Říkáš, že mám Porsche - ty asi ne. Já na své první Porsche dělal 10 let mimo vlast. Pokud chceš mít auto jako já, vezmi si leasing jako já. Rozhodně si opomeňte urážek mých nejbližších. Pokud chcete pomlouvat mě, prosím, ale vynechte mé nejbližší a lidi, které mám rád. Aby se je někdo ponižoval, špinil kvůli mně? Zbláznili jste se už všichni? Proti kouření nic nemám, *5* když jste ho už rozebírali. Je to jedna z mnoha variant lásky a vy jste z toho udělali něco primitivního. Jak ženy správně napsaly, jsme dospělí a můžeme si s mým protějškem praktikovat co chceme a veřejnosti do toho nic není. ROBOŠ použil kouření jako zbraň k ponížení ženy a její ženskosti a u toho to jen tak nepominu. Zamysli se jestli v tvé vulgárnosti není problém. Pokud budeš mít ženu jako kurvu a kuřandu, nepomůže ti ani Porsche. To, že jsem blbeček, je to tvůj názor. Neznáš mě - jsem možná selebrita, veřejně známá tvář, ale jsem i občan, otec, partner a urážením mých nejbližších si překročil hranice slušnosti. Jestli to chceš vyřešit osobně, napiš kde a budu tam. Spíš si ten týpek co má odvahu jen na diskuzích, zbabělče. Nestojíš mi ani za námahu. Nedělej ze mě nějakého arogantního hajzlíka, já vyrůstal ve Verneřicích a vím co je obyčejný život. Poslední varování a pak dostaneš prostě přes držku.
    • Tomáši.. Vím že my dva se neznáme. Ale chci vám říct jenom jednu věc. Prosím jestli jste to vy.. přečtěte si tohle....prosím.
      Je mi hrozně moc líto, jak se k vám lidi chovají. Vím, že si to dokážete vyřešit sám.. Ale jen vám chci říct.. Mockrát vám děkuju za všechna představení na kterých jsem byla... Byly kouzelný. Není to o tom, že bych byla vaše veliká fanynka. ..Ale 2 roky jsem vás milovala, a ještě miluju. Přeju vám do života jenom to nejlepší.. Hrozně mě mrzí, že se neznáme nějak víc osobně. Ale kazit vám nic nechci (rodinu) .. vím, že se tohle nikdy nestane. Ale jen chci říct, aby jste věděl že je tu někdo kdo vás má fakt rád. A vždycky bude držet při vás.
  • Je dobrej ve Vylomeninách na Primě, ale nejvíc je epickej v reklamě Air Bank. *1* *1*
  • (Teď s prominutím) Ale nechcete se na tyhle hnusný debaty už vysrat a Tomáše už neřešit? Je to úplně zbytečný, co z toho máte že furt do něj a do té jeho takhle sekýrujete? *16* ...
    • Jen jsme řekli, že je kus nic víc. Vybral si dobře....
      • Tak někteří v pohodě.. Ale přečti si ostatní komenty..
      • Jo ták, viděl jste ji?.
        • jo viděli.
          • To se omlouváme, ale jeho milá je šukatozní....
            • Fuj. To neznamená ze je kus, ze bude dobra v posteli chlapče.. ;)
  • Hej tak jste normální?... O tomhle herci slyším neustále samý kecy! Už se uklidněte!! Falešný facebooky, nesmyslný stránky! O co vám jako furt jde?? Jestli sem teda opravdu napsal pan Měcháček tak se mu vůbec nedivím, že mu už pořádně rupli nervy. Má můj velkej obdiv že si z těhlech buřtů skoro nic nedělá. Asi by jste opravdu někteří z vás potřebovali trochu proplesknout. Co jste dokázali vy, a co on? Je mi z toho opravdu někdy do breku... Neuvěřitelný jak se k sobě někteří chováte. Jestli se vám prostě nelíbí, tak se o něj prostě nezajímejte..jste nějak labilní nebo nevim co vám je, ale tak to tady pane bože nekomentujte.. Fakt.. idioti.
  • Je hrozně zajimavé, že jí v televizi tak tají a venku se k ní (jak tu někteří píšete) ,,tulí''..... Kde máte nějaké důkazy? ... Nikdo vám tu nevěří ani slovo, tak o co se tady všichni furt snažíte?
    • Hlavně to přestaňte prosím řešit...ke komu se tulím je moje věc. Zajímalo by mě, která jsi, že jsi tak obeznámena s mým životem..
      • Nebo ty? To ti to mame zbastit?..ze to pise opravdu tomas jo?.
        • Pochybujete? Vaše věc. :)
          • Ano, pochybujem, sem muze psat opravdu kdokoliv :)
        • Neříkal jsem to? :)
          • prosím?.
    • Jaké důkazy? Mně to připadne normální, že v televizi ji tají před médii a fanynkami a v Praze je potkáš, když asi spolu někam jdou a já se zrovna o nic nesnažím, tak si vyprošuji nějaké napadání...vím, co jsem viděla a když tak tak jděte číhat na Mírák
      • Bulvár je všude. Je to blbost. A nevím, proč bych měla jít číhat někam na nějaké náměstí. Nejsem stalker.
        • Proč bulvár? Ten mu dává pokoj. Jste jako malé. Vy snad máte důkazy, že je sám? Vy ho znáte a chodíte s ním na pivo? Několik lidí ho vidělo s holkou, tak to tak je a nežárlete. Spí s ní - spí, tak co.
  • Miluju ho!! Je nejlepší !:D :) *14* *14* *4* *4* *4*
  • Hele, nechcete tu mír? .. Myslím si, že diskuze je o tom, vyjádřit tu svůj názor na tu osobnost, ale nehádat se tu o ní a řešit její soukromý život.
    Už to tak je a bude, je to jeho volba tak co se s tím dá už nadělat. Tomáš je fajn a každý dělá chyby. Fandím mu.
    • Konečně někdo moudrý....
      • Je fajn :) té slečně spíš závidím :)
        • Všechny ji ho závidí....:)
          • By mě zajímalo, jak dlouho už spolu jsou :)
          • :)...kolik ji tak je? :)
            • Podle mého 30, jak dlouho jsou spolu těžko říct - nějaká doba to bude. Možná rok nebo méně. Psávalo se, že po rozchodu s Polákovou byl sám, hodně pracoval a neměl čas randit - musela mu vletět někde mezi natáčením a autem. :)
          • :))...
  • Dobrej večír Vojto Nesnídale je nám líto že v gymplu sro musíte kulhat.:-( *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit