-
hodně štětí a zdraví, hodně úspěchů....... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *4*
-
Holky, neříkejte, že nežárlíte na tu jeho? Ale pravdu...
-
Všechno nejlepší k narozeninám :***** Jsi nejlepší ;)
-
Všechno nejlepší k dnešním narozeninám :* :)
-
Tak proč tady Jarmila píše, že je matka toho dítěte? To bych se nasmál. Já znám Tomáše osobně, tak klid. Určitě neřeším jeho soukromí. Jen by mě teda zajímalo, jestli je single nebo ne? Když to teda s Jarmilou nesekne...
-
-
A + kdo je jeho matka :D ne snad?..
-
Ehh pardon..ale ted pisete, ze tona znate osobne..taj snad vite ne?..jak se ta kocicka jmenuje..
-
-
Dobrý den. Jsem docela ctitelka Tomáše, ale jako vtipného chlapa. Včera jsem potkala jeho asi přítelkyni na Pražském hradě - byla tam za ním je taková zvláštní - v dobrém, šarmantní. Vůbec se nechovala arogantně, usmívala se a bylo vidět, že je na Tomáše hrdá, že má k němu obdiv. On úplně zářil...strašně jim to přeju. Je málo párů, kde se to dá říct, ale nějak k sobě pasují jako puzzle....
-
-
A kočka je? Já to říkám, že jsou hezký pár a s tím klukem..nádhera.
-
-
Tak jsem žena, ale není škaredá - je hezká, měla krásné šaty a postavu hezkou. Mohu říct, že bude i chytrá....určitě to nebyla nějaká buranka, spoustě věcí ze Shakespeara rozuměla....jsou hezký pár, souhlasím.
-
-
Vypadá strašně zamilovaně, teda on.
-
-
-
-
Na co bych vám měla dávat důkazy. Jen to konstatuji. Vy ho nějak bláznivě milujete nebo proč řešíte tak jestli někoho má nebo ne? Je to jeho věc a to neovlivníte....
-
-
Samozřejmě že je to jeho věc, váš názor vám neberu. Jen víte, spousta lidí tady píše, jak ho každý někde viděl s nějakou. Tak se tomu moc nedá veřit ;) A bláznivě milovat? Prosím vás.
-
-
Uzavřela bych to tím, že v Blesku je článek o střídavé péči pana Měcháčka a je tam černé na bílém, že je zadaný a o své přítelkyni moc nemluví a konec. Vím řešit nemusíme.
-
Tak dámy kdyby ta hnědovláska byla jen kámoška, což pochybuji vodil by se s ní za ruku a líbal ji? Tak ona to je kočka, tu bych líbal i sám. *12* *16*
-
-
Jzs marja..radsi nic
-
-
S jakou novou? Já myslel, že je sám? To bylo před Pražským majálesem a bavil se s nějakou z okna.
-
-
Máte fb?.. tady to nechci řešit
-