Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Měcháček

OSOBNOST 22.10.2013 
223 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na to jaký to je mimoň, divný krasavec, že by měl kočku? Po té vykulené Polákové? Vždyť se přes tři roky na něj žádná nenalepila...to bude tím Poršákem...
    • Už má svůj věk, tak třeba mu ho dobře kouří a to je všechno.
      • Ale ale tady nám Roboš závidí kočičku, kouření i Porsche. Naše typická česká vlastnost - jsou dospělí, hezcí a jestli mu ho kouří, která by nechtěla....byla hezká, ale ne žádná taková namyšlená dámička typu Verešová a normálně se na mě usmála...třeba je jim spolu prostě dobře a nepsat sem prasárny...když mluvíte o tom kouření, zrovna ve spojení s Tomášem Měcháčkem... *16* to bych ji i záviděla.
        • :):) Teda Řeřicho... *16* Roboš nám závidí spíš to Porsche, jak málo stačí k závisti. Psali přece v bulváru, že Měcháček královsky vydělává, má fáro a k němu mu schází kočka - tak ji má, nezáviďte mu.
  • Marie Horká - pravda, že bysme ji chtěli oba. :)
    • To je sice hezký, alee.. :) nesudťe ji hned podle toho jak vypadá, i za tou krásnou tváři a krásnou postavou se skryvá něco zlýho. Neříkám, že je zlá..ale většinou takové holky jsou. Znám (zkušenost).
      • Jen závidíš. Jak můžeš říct, když je hezká, že je zlá? Znáš ji? Já co doteď četl postřehy, tak je normální a člověka pozdraví...kdyby si jen holky tak nezáviděly. Pomáhá mu se synem...proč by měla být zlá? Raději mlč a nech si to od cesty.
        • No úplně, hochu, ja jsem vdaná, nemám důvod závidět..Tomáš je fajnový, a o té jeho jsem nic zlýho neřekla. Jen aby jste nevěřili všemu, co se dá libít na první pohled. Ano, třeba je fajn holka, ať je. Ale pokud vím, tak toto je ve všem věc názorů. Ať je přeciž štastný. Já mu fandím :)
          • Dokonce mu to přejeme i my a to bychom ji sami chtěli.
            • No, tak co tu řešíme? :)
              Je fajn, ma pěknou postavu - všechno, miluje ji.
              Nemusíte tu rozebírat jeho život a soukromí ne?
    • Tak tak - já ji taky viděl a bral bych ji. Hned!!!!!!!!
  • Zaujal mě v Sanitce 2 a od té doby mě zajímá :) Výborný moderátor a líbil se mi ve filmu Protektor a v seriálu Gympl.
  • PROSÍM O VYMAZÁNÍ DISKUZE. ještě by se k ní Tom dostal
    • Bez mu to rict ne?! Kdyz ho teda znas osobne!
    • Ty jsi fakt hloupoučká viď? Želivečko :) Pak kdo tu Tomáše tak bláznivě miluje. Fákt se jdi vycpat brouku. *3*
      • *6* *3* *16* Já tu jeho viděl na fb ty jo slušná roštěnka, ale bude normální ne jako tyto....kočka a on je takový zvláštní týpek, ale musí být hezký pár. Tak mu dobře kouří a pomiluje ho, tak holky nezuřte. Ona vám ho třeba za úplatu půjčí.....
        • Na fb? Opravdu? A jak se teda jmenuje?..
          • Holky vy tak zuříte, že si pletete pisatele - že ho zná to psal Želivka. Tak si projděte fb profil Tomáše a najděte ji, má nějakých jen 1300 přátel - blbky. Jen říkám, že je kus.... *10* *16*
            • NO jasně *1* je tam spousta žen :D a jak ji najít co?..kdsyž nevím ani jméno, tak aspon řekni začátečnické a je to
            • Hlavně neplakej *4*
  • Milé dámy, zjistěte si, kdo jsem, pokud to zvládnete. Mohli byste přestat žárlit a urážet dívku, co prý údajně chodí s Měcháčkem. Jestli by vám udělalo větší radost, kdyby byl single....jste ubozí.
    • Aha :D tos to pardón, "pane" Mechacku :)..!
      • Nauč se psát intelektuálko!! :)
      • Příště Orsíno tečku a aspoň by byl klid.... *6*
        • A pak kdo je tu ubozak, tecku mozna tak vam..
    • Poradím vám, zkuste zjistit kdo je Orsíno? Pokud na to vaše literární znalosti stačí...
      • Orsíno je postava, kterou hraje Měcháček na Hradě na slavnostech. Nejste pan Měcháček? *16*
        • :) *3*
          • Já myslím, že jste? Pravda? Utečte před těma puboškama tady. :)
            • *3* Hádejte, milá. Poradím vám, pokud máte znalosti o mé práci, pochopíte - jsem na cestě do Brna. *4* Jste milá.
  • Teda že ti chlapi jsou tak závistiví. Já Tomáše znám mohu říct dost dobře, učí nás na DAMU. Je to náhodou milý chlap, bavič. Syna znám taky a ta slečna je jen jeho kamarádka. Máte pravdu, že by jim to slušelo a já myslím, že tam i láska je. Z očí poznáte všechno.
    • No tak mu ho kouří přátelsky. *10*
      • Jžíš marja jsou dospělí, ať mu ho kouří. Nevím co mu víc závidíš? Chlapa se zadkem jako má Tomáš musíš jedině vykouřit. *14*
        • To je vidět jak jsou současné ženské prodejné kurvičky - přijede blbec s Poršákem a už byste mu ho kouřily. Máte smůlu, Tomáška už kouří jiná!!!
          • Ale kuš Roboši. Kouření k lásce přece patří ne?
  • Pri uvadeni slavnostniho zakonceni cyklu CT2 a CEZ "Pribehy neobycejne energie" byl pan M. mozna tim 'nejpostizenejsim' v sale: Radoby duchaplna slova, mnoho prebrebtu, neprilis dobra cestina, nevhodne vlozeny komentar k panu prezidentovi Zemanovi, rozjuchany - skoro jako pod vlivem nejake navykove latky(?); zbrkle a krecovite pohyby... Moderatora - skutecneho profesionala - si predstavuji jinak. Vcetne obleceni, ktere bylo az prilis 'alternativni'.
    Nevzpominam si, ze bych ho predtim nekde v mediich zahledla. Je mozne, ze jindy pusobi jinak? Nevim.
    • andris.lakoma
      Viděla jste ho? *8*
  • Máte to oficiálně - v Dobrém ránu přiznal přítelkyni. :)
    • nekecejj? :D to víme čeče :)..nevím,proč ji tak tají..ale okaaa :D
      • Asi nechce, aby ji dělal problémy bulvár nebo fanynky. Myslím, že to bude ona s kterou jsem ho viděl nebo nevím. Prospívá mu to, vypadá tak šťastně.
        • Aha :D a vubec?..co sem pleteš fanynky?. muže byt vubec rád, že nějaké má,jestli ještě vubec nějaké má :)..a dělat mu problémy?..prosím vás :)..přejem mu to jžš :D at se třeba sežerou za živa :DD když se tak milují.
          • Vy jste trapky, když si najde lásku tak už nejste jeho fanynky? Přece si nenajde vás, musí mít někoho z branže...proč jste ho nikdy nikam nepozvali, když se urážíte - přes fb třeba?
            • Proč by jsme jako měly být trapky? Kdyby to šlo, udělala bych cokoliv ale už na to nemám nějak čas a je už dost pozdě. Tak nás tu laskavě neurážej ano? Děkuju moc. *3*
            • A ZASE..KDO ŘÍKal, že nejsme jeho fanynky?..já s ním problém nemám :)..jen ho nechápu..a rozhodně ho neurážím
        • Jaký problém by mu prosím vás dělaly fanynky?
          • Stačí si to tady přečíst, tak mu to přejte.
            • Tak promiňte....řekl, že má milou.... *6*
  • vše nejlepší :* *14* sorry ale já mám radši one direction hlavně modrookého blonďáčka Nialla Horana *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Já jen přidal klidné neurážející konstatování. Tak tu stránku zruš a je. Ty znáš mámu toho dítěte? Jasné, neblázni - ještě řekneš, že jsi to ty....myslím, že třeba já to vědět nepotřebuji, stačí, že se umí Tomáš o syna postarat a je vidět, že ho má rád....tímto diskuzi ukončuji buď si odvrhnutá milenka nebo nevím
    • A já vám už podruhé říkám, že vám názor neberu. Od tohohle to tu je. Ano znám, ale nebudu to říkat. Teď jste na to kápla nebo kápl nebo co jste zač. Jsem to já :) Tak v tom případě se neptejte na matku dítěte. A plus milenka jsem, no jejda :) A nevím, proč bych stránku měla rušit. Za to jací jsou tu lidi, za to já nemůžu. Jen si někdy uvědomte být v cizí kůži. Určitě počítejte s tím, že bych sem o něm něco psala.
      • To může říct kterákoliv holka. :) Tak sama víte jestli někoho má nebo ne. Spíš mi připadne, že byste byla kdyby to byla pravda taková ta ženská, co hledá a pátrá, aby na něj něco našla - kde, kdy, s kterou a co. Zeptejte se ho sama.
        • Já jsem sem snad napsala, že se s ním nějak osobně znám?
          • Děvče, vzpamatuj se. Píšeš tu, že znáš máme jeho dítěte, pak tvrdíš, že jsi to ty. Pokud to měl být vtip, tak na úrovni základky. To by to s tebou chytil ty jo....
            • Jžš marja :D, vy jste blbá/ý..? Myslela to s vtipem, tak se uklidnete, ja jeho mamu taky znam, sice né osobne, ale vím, která to je..a myslím si teda, ze ho ma v peci ona a ne P.Měcháček..tak klidek jo?..a vubec?. Oč vám jde?.. Je spoustu lidi, kteri ho maji radi, a musi se smirit s tim, ze nekoho ma atp. Nechtetoho..at si holku klidne ma, vzdyt neni Tomáš špatný..a vubec?. Neni vam blbe psat o cizich lidech?..( syn, matka) ?..vynechte je, ten kluk to take nema lehke a matka?.. Taky ji vynechte, jak by bylo vam?..kdyby tu sem nekdo tahal vase pribuzne, ktere mate rad/a?. Asi nic moc co?..Reste svuj zivot, sam ho urcite dokonaly nemate a do Tomáše se šťourat budete?. Phuj!
              A když uz jsme u toho..to, ze nekoho potkate s osobnosti s nekym..tak to hned neznamena, ze s tou dannou osobou ihned neco ma!..tak proboha!
              A nedelejte z neho tatu roku..syna miluje apod..oka, ale co furt ze se o neho stara sam?.. Nedelejte z neho chudacka. Synka vida a miluje ho, jako kazdy rodic sve dite. Ano, urcite by si moc pral, aby se synem mohl byt kazdy den, videt jak vyrusta apod.
              Tak opravdu se zamyslete, vas nazor vam nikdo nebere, ale zase na oplatku, ho neberte ani vy! Dekuji.
            • Ty jsi fakt vymytej mozeček co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit