-
P...
-
-
no nevim, je jich tam spousta na p,a i kdyby? treba to nebude vona, nemuzete to vedet presne
-
-
Vy ho nemáte v přátelích, když ho znáte? Píše mu docela slušně sexy nějaká Petra a myslím, že to je ona.
-
-
Jak víte že mu píše?
-
-
Mám ho v přátelích asi ne?
-
-
:D stále nechápu, jak mužete vědět, že mu píše teda :D..a jinak není to Petra N... ?
-
-
-
-
-
-
Všechno nejlepší :))))))))))))
-
Zdravím všechny fans. Hele já potkala Měchiho taky s nějakou brunetkou v letních šatech, vedl ji za ruku...vypadala mladší než jen on. Kdo to je? *10* *16*
-
-
A mohu se zeptat? Kde ho furt tak potkáváte? ☺
-
-
Já na Vinohradech. Ulici nevím.
-
-
Aha, to je zajimavý, ja tam bydlím, a ještě jsem ho tam teda neviděla.
Proto jsem se ptala, taky bych ho chtěla vidět -
-
Já ho potkala přímo u MÍráku.
-
-
Jo ták, hmm
A chodí tam často?
-
-
-
-
-
Líbali se a dotýkali, že jsem myslela, že bude hůř....:)
-
-
Třeba to byla jen předehra.... *14*
-
-
-
Když vám vadí ta údajná současná přítelkyně Tomáše, Poláková vám nevadila? *15*
-
-
Co sem pleteš Barču?..
-
-
Vadí vám každá jeho holka, ne? Vy jste fakt jeté.
-
-
Jeté jo?
-
-
-
-
Já si myslím, že jste. .)
-
-
Zoro, abych vám dokázal kdo jsem a víte, kdo je Orsíno - nechávám vám dva lístky na nejbližší Večer na Pražský hrad, jen řekněte, že jdete na mě. *5* Uvidíte, jestli lžu nebo ne!!!!!!!!!!!!!!
-
-
*8* *8* Děkuji, to jsem zvědavá. *14*
-
-
-
To jsem asi já, o které se tu píše. Nechte Tomáše být. Zvlášť ubozí chlapi. Tomáš se sám stará o syna a vím, že na všech fotkách, kde je s ním je vidět jak ho miluje. Který chlap se umí postarat o dítě, už za toto by měl mít spíš obdiv a ne špinění ne? Když neznáte Tomáše osobně, nesuďte ho. Aspoň se s ním žena nikdy nenudí a dokáže ji rozesmát každou minutu...
-
-
Řeší tu kde byl s autem? Já ho viděl několikrát, bydlí ve stejné ulici na Vinohradech. Pozdraví, je normální a stará se úžasně o syna. Potkal jsem ho i v hospůdce, měl se tam asi k přítelkyni - tulil se k ní jako medvídek. *14* Ať je šťastný. :)
-
-
Mě by zajímal ten názor některých přispívatelek na moji přítelkyni. Máte odvahu urážet jen anonymně nebo i férově? Zajímalo by mě to, co si o ni myslíte, když člověka ani neznáte. *4* *10*
-
-
Nás by zajimalo taky tolik veci :)
-
-
Jsem žádnej diskutér - ptejte se. Klidně odpovím.
-
-
Zdravím Tomáši.
Chtěla bych ti tou tou cestou poděkovat za to, že si se objevil v televizi. Koukám na tebe strašně moc ráda, aj na reklamy teď koukám
-
-
-
Děkuji za lístky, už jsem si je vyzvedla.
-
Jsou zbabělé, ale jdi do nich Tome. *16*
-
-
Určitě je ta přítelkyně Orsína hezká, inteligentní, rozumná a ne jako dámy tady. Kéž by si ji vzal!!!
-
-
A neříkala jsi, že jsi už viděla? A teď tu píšeš že až ji potkáš a že je určitě hezká?..
Teď jsem tě nepochopil -
-
Potkala a je hezká. Myslím tím, že si s ní promluvím a udělám si obrázek jaká je bez závistivých dam. Chlapi ji viděli, já taky a názor máme stejný
-
-
-
Kolik je tady těm fanynkám? Tomášovi je 37 a kolik vám. Já je potkal náhodou taky asi s tou jeho novou v Hradci.
-
-
Důkaz?
-
-
Tak mu ho kouří určitě a asi dobře....když ji tak hájí. To musí být kuřanda.
-
-
není vám to blbé!..
-