Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Měcháček

OSOBNOST 22.10.2013 
223 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pinti

Dobry den... zajímalo by mě, když se Tom narodil 22.2. proč je v članku psáno 22.12?

• Vše nej Vojto *4* *3*
    • Oprava: Vše nej Tome *15* *4*
  • To si měla dělat něco dřív...takový problém to není Tomáše kontaktovat.
    • Fakt se už vzpamatuj.
    • myslíš?..neřekla bych
      • Na fb je k zastižení normálně. Jestli ti odepíše je věc druhá....ale k milé se přiznal.
        • Jsi říkal, že musí mít někoho z branže ne?
        • jooo áha...hmm..a co kdyby odesal něco zlého,..přece jenom nevím, jaký on je že jo ;)
  • Nemyslí, dělá něco s divadlem. Normální holka, nenamyšlená - normálně pozdraví.
    • Nevite jak se jmenuje? Atd?
      • Víme a neřeknem....
        • vím že PETRA :)
          • Já si ji našel na fb...slušná sexbomba. Docela mu závidím..
            • No fuj..jste nechutný. To soudíte podle fotky?..co když doopravdy vypadá jinak?
              Ja ji viděla a teda podle mýho nic moc, ale tak Tonášovi se asik líbí no.
            • Nechci být sprostestej nebo kančí, ale já bych ji podle fotky dal v postelí - možná líp jak Tomik....já bych ji o..l. *14* *3*
            • Hmm..tu bych chtěl poznat teda.
    • Ty jo není taková ta plochodrážnice vyzáblina, ale ta má tvary - klobouk dolů. Připadne mi trochu, že je hezčí oproti Tomášovi...
      • Ale kuš....nechme je se očuchat, pomilovat a uvidí...
        • Ti musí divočit pane.... *16* *14*
  • Tak chlap jako on bude někoho mít a asi jednu tu samou. Já spíš se divím, že se tomu divíte? Asi někoho má nebo bude žít jako mnich. Že má syna to snad víte, kterému je kolem 12 let? To má on to dítě, matku můžeme jen hádat...s tou přítelkyní ho nemá. Náhodou tím si mě získal, že se sám staral o syna a lehké to mít nebude a neměl....To by bylo, kdyby měl ženu, která by mu pomáhala se synem...
    • Neřekla jsem, že se něčemu divím. Jen by mě zajímalo, o co tady furt jde? Každý tu napïše za frajera že ho někde s nějakou viděl a respektovat jeho soukromí neumíte? Kdokoliv se tu může za anonyma vydávat a říkat, že ho viděl bůhví kde. A vůbec? Koho to jako zajímá? Já vím kdo je matka, ale rozhodně to sem nebudu cpát jak nějaká hyena.
      • Nikdo tady po tobě nechce vědět, proč třeba s mámou dítěte není- to by byla otázka, když ji tak znáš.
        • To nechce, to máte pravdu. A i kdyby chtěl, nemám důvod to sem psát.
  • Holky, teď jsou vedra. Představit si, že ho u vody třeba namazává krémem co? Dotýká se ho...já bych to teda s ní měnit nechtěl, ale co vy?
    • :D no jo, to ma super :)
    • To provokuješ? :D
  • Jeho přítelkyně se jmenuje Olívie, literární barbare!
    • To ty budeš Orsino. Čuchám, čuchám podrázek....
    • Jo tak. :)
  • Já je včera potkal v tmavém porše....
    • Ahaa, tak urcite
      • Kočka ta jeho řeřo?
        • Vysoká, pěkná postava, dlouhé nohy. Měla minisukni a tílko. Šťabajzna, slušelo jim to - nebojím se říct zajímavější než Poláková.
          • Fakt? *10* Tak to na ni začínám být zvědavej....nevíš jak se seznámili?
            • To bude nejaka modelka ne?
            • Tak samozřejmě je to můj názor. Tak to fakt nevím, to budou vědět oni dva....
    • To se máš teda
  • ...jak znám Tomáše - který rozhodně není povrchní - když přiznal milou, tak to musí být natuty super baba....
    • tak, když to říkáte..tak se to ví že jo :)
    • To je vec nazoru..
  • Prosím nevíte co je zač ta jeho přítelkyně?
    • Zdravím, takže čím bych tu začla. Je mi uplně putná kdo jste, ale toto už není možné, moc vám děkuji :) že jsem kvuli vám přišla o nejlepší kamarádku.. a víte proč?.. hned vám to řeknu, protože jste tak BL*Á ALE TAK BL*Á, že to svět ještě neviděl, to už jako děláte na schvál nebo co prosímvás?.. baví vás to?.. baví vás řešit cizí život?.. kde by jste nebyla tak BL*Á!!. tak jste tu mohla si přečíst předešlé komentáře ohledně Tomášové přítelkyně ty NÁNO!. Jestli to chcete vědět, tak se pana Měcháčka zeptejte a neproste tu jiné lidé, kteří o tom určitě ví totéž velké PRD! a akorát si tu z lidí střílí. Ano chápu, nikdo tu znás neví, kdo to zrovna píše. Ale teda sorka ty kokso, že už toho mám dost!..Přestan te se tu sr*t do tomášového soukromí a rozebírat tu to. nechci tady nikomu vyhrožovat, ale jesli jsem ještě někdo něco napíše ohledně soukromí Tomáše Měcháčka a nebude to pravda, budu KONAT JINAK!..já vás chápu, že jste zvědavá ale to mé kamarádce je jedno, jelikož si myslí, že Tuto DEBILNÍ OTÁZKU jsem psala já, takže vám mocinky děkuji!!! *16* *16* Je mi uplně jedno, jak se tu tedka znemožním, ale já SVÉ KAMRÁDSTVÍ ZACHTÁNIT CHCI. PS: Vzpamatujte se!..
      • Co sem vytahuješ nějakou tvojí kamarádku? Koho to tu jako zajímá? Tahle diskuze je o Tomášovi ne o nějaký kamarádce. A asi ta tvoje bývalá kamarádka měla nějaký důvod.
        • To máš pravdu, právě kvuli těmto nesmyslným lidem.
          • Raději se vzpamatuj, puboško nikdo ti tady ani prd nerozumí. To sem píšou samé základkou povinné?
            • uklidni se laskavě, a vubec?.. k vám nemluvím. dejte si voraz. nic vám do toho není. tak se neozývejte.
    • Víme, ale nepovíme *12*
      • Klidně si to nechte...aspoň křestní jméno byste mohli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit