-
Tomáši těm lidem, který ti v minulosti osobně už vyhrožovali vším možným i právě pod vlivem i masových médií, nakolik tě sama už tolik neprávem očernovala za udajného rasistu a xenofoba a nevím co ještě, ta média, které mnohem více zajímají dnešní české a americké nechutně bohaté (hudební, filmové, sportovní, apod...) naduté celebrity, je zabít už evidentně málo právě takové ty lidi, který osobně serou ve společnosti už rádi na všechno a pak jen osobně rádi nenávidí evidentně každého (či závidí už sami každému), kdo se skutečně snaží ve společnosti, v české společnosti něco už konečně i tolik změnit k lepšímu. To jen dokazuje jediné, že Češi jsou typický nenažraný nadutý arogantní rádoby amerikanisti, co se nezmužou na nic a jen žerou, nakupují a nikdy se už osobně nezamyslí nad tím co všechno se kolem nás ve společnosti a v politice skutečně děje a proč tomu tak je, ty svými texty písní Tomáši si to sám snažíš zodpovědět. Jsi dobrý vlastenec Tomáši, máš skutečně dobré texty písní. Jsi pro mě něco jako druhý Karel Kryl, který byl také svými názory a postoji nepohodlný pro lidi. Tohle už snad ani není naše vlastní zem, je to rozkradená země, vytunelovaná a zkorumpovaná, a z toho se profituje, nikdo už si neváží v této naší zemi skutečně už ničeho, ani našich národních tradic ani sami sebe, Češi bohužel nevědí Tomáši co je to v nich (ta) národní hrdost, němci ji do dnešního dne v sobě svým zpusobem ještě hodně mají a rusové taktéž (protože jim jejich vlastní země ještě patří), Češi ji uplně navždy ztratili. Zaprodali ji hluboce zrudně uboze nelidsky kapitalistické konzumní Americe, ano naše země je bohužel malou Amerikou Tomáši plnou ubohých patolízalských pochlebovaču americké společnosti a její politice. Odmítám Tomáši plnohodnotně žít a fungovat v takové zrudné v zaprodané v rozkradené zemi, v takové společnosti typicky už pracovitých českých swiní. Mé zkušenosti Tomáši s psychickým terrorem a se zkušeností s duševním onemocněním schizofrenií mě nakonec dovedli ke změně žebříčku svých hodnot ve všem a nade vše ostatní v právu na své sebeurčení, druhý tomu nerozumějí a potýkám se ve svém okolí s každodenním lidským hyenismem (s urážením a s ponižováním mé osoby) ryze pomluvami za mími zády stejně jako ty Tomáši. At se každý raději v této zemi stará sám o sebe, když mě osobně už vubec nezná!! Mé osobní vyhružky zabitím a smrtí právě takovým lidem v mém okolí mě přijdou přiměřené jím samím a i spravedlivé za jejich nadmíru už arogantní typicky ,,americké" chování že mužou už svobodně uplně beztrestně už naprosto vše, žádný respekt k žádným autoritám a žádné hranice v jejich chování nelze Tomáši nikdy přece u druhých lidí tolerovat!! MARTIN DYNTAR, Rychnov nad Kněžnou..
-
Tomáš Ortel je znamenitý ještě u nás tolik nedoceněný nadaný textař a dobrý zpěvák. To samé i právě Ondrej Ďurica. Jen Daniel Landa je nic než mizerný druhořadý textař a populární rádobyvlastenec, je to rádobyvlastenecká holohlavá žumpa.. Landovy dnes nikdo stejně už naštěstí posluchačsky nerozumí o čem zpívá a čemu sám vlastně nejvíce v životě věří... ale zvláštní je právě nejvíce to že Daniel Landa je přesto už tolik populární více než dnes upřímný znamenitý o mnoho vysoce lepší textař a o mnoho už lepší zpěvák Tomáš Ortel. Jak to celé vysvětlit? Nevíte někdo? Čím je Landa skutečně tak vyjímečný a populární skutečně nevím. Landa své posluchače dobře a snad nejlíp oblbuje svým rádoby hrdým vlastenectvím. Pozor na falešné a pokrytecké rádobyhrdé vlastence jakým je nejvíce Daniel Landa, sám Landa totiž neví co je to skutečná láska a ucta ke své zemi, co je to ucta a láska k pravdě, skutečná láska k rodině - tu zná nejlíp už právě Tomáš Ortel a také Ondrej Ďurica. Daniel Landa si hraje v druhořadých textech svých písní velice dobře a u svých posluchaču už bohužel uspěšně jen na ,,hrdého" vlastence, dobrým vlastencem v životě nijak není.. je sám tou největšíčeskou ostudou skutečných vlastencu. Landa si nijak ničím nezasloužil předělat písen od Kryla, ten by se obracel v hrobě..
-
Tomáši drž se, hodně ted poslouchám tvé písně, Ondrej Durica je náš nejlepší bratr. Hrdost a češství se z nás dnes uplně vytrácí, je mě z toho smutno Tomáši, všichni naletěli na nesmyslný americký konzum a diskutujou nakonec o nesmyslech, co jsme to všichni za lidi? Chce se mě plakat a chce se mě z toho strielat! Peníze a zábava jsou dnes bohužel v hodnotách lidí uplně nade vše, Tomáši a Ondro... lidi nedejme se a držme všichni pospolu. Pujdu hrdě a zemřu s vámi a pro vás!!! Položím i život za texty písní Odreje Durici k jeho albu "Krajina Na Prodej", jsme všichni na prodej Americe, americkému konzumu, tupé americké zábavě a zábavnému mainstreamu ve filmech a v hudbě!!! Chce se mě z toho plakat a zvracet, a strielat, tak se cítím ve společnosti takových zaprodaných lidí!!! Nenávidím drogy a nenávidím když muži bijou ženy!!!, protože domácí násilí uvnitř rodiny je ten náš největší problém české společnosti jaký dnes je, o kterém ani sám Daniel Landa nemá ani ponětí ani odvahu o tom otevřeně mluvit a zpívat v textech svých písní!!! Je to neskutečný zbabělec!!! Nemám ho rád, je to falešný a hloupí eskutečně slepí vlastenec, který nemá o skutečném vlastenectví ani ponětí, vy u mě jo Tomáši a Ondro!!! Držte se a nedejte se, protože náš národ už není snad ani našim národem, je to hluboce zaprodaná a rozkradená země, je to smutná země, je to smutná a neštastná Republika zákonem strážená, chráněná už vysokou politickou mafií, která nás klame a zakrývá své zločiny, svoji neupřímnost a svuj vlastní nezájem o obyčejné lidi mimo vysokou politiku a majetnou společnost!!! Protože lidi jsou dnes na dně!!!
-
Tomáši nečekal bych že mě dojme k slzám lyricky tak hluboký a krásný text tvé písně "Špína", smutný, ale pravdivý text. Karel Kryl by měl z takových textu tvých písní upřímnou radost, "Mešita" a "Hráz" taky nejsou špatné písně, ale melancholická písen či snad více balada "Špína" mě tvou upřímností dojímá až k slzám podobně jako upřímný a krásný text zamilované písně "Dom" od Ondreje Ďurici, která patří k vubec nejkrásnějším Slovenským písním, snad protože je zahraná na klavír podobně jako písen "Rekviem", ale mnohé texty tvých písní jsou pro mě typicky Krylovské, mají politický podtext, proto mám mnohem raději německé Die Toten Hosen, neřadím se mezi společensky sjednocené a společensky angažované vlastence. Souhlasím s tvým odporem vuči islámu, ale ne vuči migrantum. V tom se spolu neshodnem. Před Islámem se utíká raději pryč do Evropy. Pořád platí že Evropa je mnohem bezpečnější zemí než Amerika s vysokou ne-li s nejvyšší kriminalitou, nemluvě o častých přírodních pohromách v USA. Je na co být v Evropě hrdý. Nechtěl bych žít v Americe. Chci být demokraticky hrdý Evropan. Asi tak.
-
Muzikant Ondřej Durica je pro mě skutečný Krylovský hrdina a muzikant par excelanc!!! Má neskutečně hluboce vážné a lyricky překrásné texty písní, je to pro mě novodobý Kryl, jen nezakázaný a necenzurovaný. Ale Durica je také nedoceněný, nikdo si neuvědomuje jeho vysokou lidskou hodnotu... Je ve svých textech písní dalece lepší než Tomáš Ortel, který na české poměry dnešního tolik laciného mainstreamového konzumu, který se nám dostává u nás a ze západu není vubec špatný. Raději navždy Tomáše Ortela a Ondřeje Duricu než nějaký dětinsky infantilně zábavný rapp a hip-hop ze západu a s ním jen příliv drog a kriminality mladistvých!! Kdo se má na to dívat?!!! Čmárejte si rádi pod vlivem marihuany graffity doma někde po zdi, nikdo na veřejných prostranstvích na ulicích na ty vaše hnusné laciné čmáranice není vubec zvědaví!! Vy malé děti...
-
Samozřejmě tu k Tomášovi už nic raději sami nepište, je to asi už náročné a nemožné tu k Ortelovi chtít vést pak jakkoukoliv rozumnou a věcnou diskusi že, asi jste tu všichni lidi už tolik neutrální bez názoru na věc, pravda a láska k pravdě vám všem asi nic neříká, stydte se tu všichni, a láska k vlasti a k rodině je vám evidentně také už uplně lhostejná a cizí a samozřejmě to tu po mě nečtete ani do konce, nenamáhejte se moc přemýšlet proč taky že, at jiní tu píšou s rozumem a myšlenkově hluboce a náročně, at už se tu jiní upíšou tu raději ,,k smrti" když už nic jiného zatímco druhý lidi to tu pohodlně už mužou pak v klidu nadále pasivně přehlížet, ignorovat a nadále nečíst. Stydte se všichni, to si Tomáš Ortel skutečně nezaslouží vy mainstreamové slepé ovce, vy rádoby americký konzumenti. A právě tím je řečeno vše, a přitom bez urážek, už to říkám narovinu otevřeně a velice slušně jak se tu věci mají, proč tu nediskutovat tolik raději o nesmyslech, od toho přece naše uboze ,,americky" kapitalisticky vysněná svoboda a demokracie přece je... bez obav, lajk si tu dám po sobě poctivě sám.. děkuji..
-
Dát takovouto kreaturu na osobnosti vedle velkých jmen jako kulturní obohacení, tak to vám s jistotou říkám, že společnost je v rozkladu a kultura jako by už neexistovala. Společnost se díky těmto nesmyslům, názorům a hlavně společenské náladě rozkládá dokonale, a to bez ohledu na snědou vlnu co se valí na Evropu, bavím se o udržení morálních hodnot a tradic daných lokalit, obzvlášť po této vlně a hlavně mediálních masáží, které jsou účelově směřovány na ty nejjednodušší, kteří nevědomky a patolízalsky naplňují to, co je v kurzu! Musíme být chytřejší a o krok napřed a rozhodně na tom nic nezmění pseudoumění v recitaci jakýchsi nesmyslů. Zpěvem bych to rozhodně neoznačovala! Na druhou stranu to ve své podstatě umění je, a to, že s tímto paskvilem někdo vystoupí na veřejnost! OK, někde ve sklepě o třech stolích pro pár prostoduchých posluchačů bych pochopení měla, takto nikoliv! Krásný den A do mě!
-
Jo děkuji nečtěte a nelajkujte, dám si tu lajk sám.. i za vás... to jednou po sobě možná přečtu. Tomáši přeji ti vše nejlepší do nového roku, hodně tvého koncertování a více tobě oddaných a vlastenecky chápavích hudebních fanoušku tvých i Ondreje Ďurici a méně tvého zlého očernování skrze internet, sociální sítě, kde je ve vytváření snadných polopravd, umyslných lží a dezinformací hrdina dnes asi snáze uplně každý, at se do tebe laskavě už ,,neserou" tolik nechápavě a absurdně média a veřejnost, kdy ,,slepá" většinová konzumní společnost tolik o sobě raději mlčí, ta co naletěla fatálně té slavné Americe a jejímu kapitalistickému pozlátku bohužel ve všem. Nenech se Tomáši nikdy zastrašit a odradit médii a veřejným míněním o tobě..
-
Američanum nikdy nestačilo že ve velkém sami asi rádi vraždili vietnamské civilisty právě ve Vietnamské válce a evidentně nestačilo jim ještě že mužou dnes sami za rozpoutaný politický terror a společenské násilí v Afghanistánu a za migrační vlnu afgháncu právě dnes z Afghanistánu, a ted si budou před celím světem opět hrát na největší dobráky že chtějí pomoci Ukrajině proti ruské agresi a proti ruské invazi a okupaci, mám rád ukrajinské folk rockově metallové Veremiy a nesouhlasím nijak také s ruskou agresí vuči Ukrajině a s její ruskou okupací, Ukrajina má právo se vojensky bránit a chránit svou národní a státní suverenitu za každou cenu, ale má to své ale, američani nebudou nikdy Ukrajině ani Evropě pomáhat z čisté své dobročinosti ani zadarmo, budou za to vždy něco chtít a nárokovat si vše co jim není stejně vlastní a co jim stejně nepatří, mluvím o naší Evropě a suverenitě každé země právě v členství EU i bez něho, i mimo to. Američani jsou prostě mnohem větším zlem než Rusko a rusové, ty jsou velice vysoce kulturně vyspělím národem, který má dnes co předávat, a není to jen M.F. Dostojevskij, Čechov nebo Puškin, není to jen literatura a klasická nebo i alternativně rocková hudba kapel typu Nautilus Pompilius, BI2, Kipelov, Surganova i Orkestr, Korol i Shut a řady dalších nebo pravoslavného nesmrtelného folkaře Igora Talkova atd.. je v tom národní hrdost, čest a hluboká pokora, kterou američané už dnes neznají a nevědí dnes co toto skutečně je v lidech. Vážím si Ruska a její kultury, miluji a poslouchám státní hymnu ruské federace! At se do nás neserou Ty tolik negramotní oškliví přežraný a ozbrojený kapitalistický prasata utápějící se dnes jen v konzumu, Amerika je ve skutečnosti nic než hluboce sociálně nejistou a velice vysoce už nebezpečnou zemí pro většinu američanu s tou nejvyšší možnou kriminalitou především díky legálnímu držení zbraně! Pravdu o Americe nikdy neuvidíme v tom jejich opojném hollywoodském šoubyznystickém pozlátku, Američani mediálně lžou a klamou, neuznávají suverenitu jiných zemí, že by snad Amerika byla právě jedinou zemí pro všechny ve všem a nade vše jak lžou a klamou o ní média, takový obraz nám o Americe bohužel už vytváří. Masová média rádi cenzorují a nepřipouštějí, potlačují a vytěsnují samotnou pravdu o američanech a o Americe, nepotřebuji do Ameriky, stačí mě dnes bohatě tato malá Amerika, kterou je právě tolik Česká Republika, jediným ideálem je asi jen už být pracovitý, ale k sobě swině, kteří si rádi navzájem pomužou jen téhdy a až téhdy kdy je skutečně nejhuře. Jsem rád hrdým opakem toho všeho! A co vy? MARTIN DYNTAR, RYCHNOV NAD KNĚŽNOU..
-
Těm lidem, který ti už v minulosti Tomáši už za tvými zády tolik zbaběle a pokrytecky rádi velice hyenistickým (nelidským) zpusobem už osobně vyhrožovali přeji osobně jen už smrt, rád bych je někdy osobně potkal!!! Zabít je dnes takové lidi (stejně už) málo!!! At si dají příště už sami větší pozor!!! Hyeny zkurve.. MARTIN DYNTAR, Rychnov nad Kněžnou..