-
Všechno nejlepší Tomáši!!! *15* *15*
-
Já se narodila 31.10!;))
-
ahoj Plekanec
omlouvám že ti tikám .
se mám noví číslo tel mobil +420728593027 email michal.Kříž1976@seznam.cz .
na šel jsem medaili co hledá jí mohu ti poslat na tvůj email oni hledají ?. mám ho doma skovaní ale řetízek nenašel.
pozdravem Michal Kříž -
ahoj Plekanec.
jsem bej valí fanoušek. přeju ti do hokeje plní síli seti , dobře daří do života i v rodině . Hodě zdraví, štěstí , lásky , mám noví číslo tel už neplatí 720545376 pouze email micha.kriz1976@seznam.cz .
jsem už fotograf pro sebe Michal Kříž . -
AHOOJ změnte prosím profilovku na tuhle http://g.denik.cz/1/83/hokej_plekanec_3371631_denik-605.jpg ok díky....
-
Plekanec je borec a je to můj nejoblíbenější hokejista doufám ze v roce 2016 Montreal nepostoupi aby mohl jet na MS
Nic proti Montrealu nemám ale nechcu aby postoupil -
Tomáši,
jsi výborný hokejista a máš krásnou rodinku. :-)
Lucka je krásná zpěvačka, vám obou moc fandím. -
Vše nejlepší k svátku.
-
Jsem rada,ze je Lucka za vodou,coz ji prospeje,zde by zakrnela,nejsou tu kladne moznosti k vyvoji,same sizeniny,hnus...Preji Vam Tomasi uspechy ve sportu,hl.ok zdravi,at se Vasi rodince vse dobre dari a jste spokojeni.Luci je pekna zenska,sikulka.Jste krasna rodinka,tak at Vam to vydrzi a k roztomilemu chlapeckovi,at pribude jeste sourozenec....
-
-
Brzy příjde hurááá!!!!
*3* *14*
-
-
Doufám,že se Lucka nebude zlobit,ale líbíš se mi i když je mi/...sát/,takže jste krásný pár a máte krásného syna,co jiného Vám třem přát,hodně zdraví,štěstí a spokojenosti.