Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Rosický

OSOBNOST 17.10.2010 
333 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tome, jsi nějak vychrtlý. Nechutná Ti jíst? A znáš moje ( novináři neprávem zatajované)rekordy ? *5*
  • Je super,že? *3* No nevím,jak vy,ale já ho mám strašně mooc ráda *14* ,je moooc hezký *14* ,a taky good hraje *3* ,no prostě borec,jak má být *3* .Jen aby mu to vydrželo na MS.Tak papik *15* a když tak něco napište,oki *7*
  • Heej lidičky,myslíte si,že to Tomášek čte? *7* jako fakt nevím *9*
  • kontakt

prosim jestli tady nekdo ma kontakt na Tomase tak mi ho prosiiiiiim prosiiim poslete na mail teniskadeniska@seznam.cz hrooozne moc dekuji *4* *4*
  • Ahoj Hrozne vam to s Radkou preju,hrozne vam to spolu slusi nechapu lidi co vas chtej rozdelit! *9* tak doufam ze vam to vydrzi *3* denisa
  • dobry den

dobry den,chci vam poprat k svatku a dnes jsem od vas dostala toho krasnouckeho plysacka!!!!a taky ten plakat a fotky mociinko dekujuuu jste hhroozne hodnej!!sandra kmochova *4*
  • Přáníčko

Achojík Tome, přeji Ti všechno nej k dnešnímu svátešku, hodně štěstí ve fotbale, zdraví-ať ti vydrží na MS2006 a taky lásku!!! Hodně pozdravů a prosím ozvi se!!! Děkujííí!!! Romana MTR a jsi super FOTBALISTA!!! *3*
  • TOMÁŠ ROSICKÝ

*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* Tomáši děkujeme Ti za ten jedinej gol proti Norsku!Jsme rádi,že jsi byl druhý nej.fotbalisa roku.První místo by bylo,ale lepší *14* NEVADÍ TAK PŘÍŠTĚ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Prosim te

prosim vas pane Risicky nesehnal by jste mi podpisy nekterych hracu reprezentace??? *7* a ja si myslim ze mame na to dojit na MS daleko a jestli mi je sezenete ty podpisy nebo ne tak jestli budete mit cas prosim vas napiste na muj e-mail mockrat vam dekuje malej fotbalista HRANIC NA MORAVE
  • miluju tomaska

tomasku, jsi ten nejsladsi fotbalista ne svete. ses taaaaaak sladouckej, ach jo sladsi nez kazda cokoladka... mooooc ta mam rada a chtela bych te doma v postilce.... abys me ji mohl zahrat, ale nejen tu postilku, ale i me.... *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit