Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Rosický

OSOBNOST 17.10.2010 
333 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Komentář

To je dobrýčtu tady komentáře a vidím - samá chvála..:) tak abych to nekazila. Toe mám tě taky hrozně moc ráda, jsi ůj nejoblíbenější fotbalista!! Nepočítám s tím že bys mi poslal svoji fotku nebo aspoň napsal na mail ale zkusit štěstí můžu..a abych nezapoměla: přeju ti hrozně moc štěstí v soukromém životě a ať ti to s Radkou vyjde:)))
  • plakát s podpisem

Ahoj tomasi prosim poslal bys my ten plakat s podpisem na: Na tržišti 1114 Benešov u Prahy
  • fotka

Tomasi poslal bys my FOTKU S PODPISEM a dal bys my adresu.
  • Plakát

Doobrý den,jsem váš velký fanousek.Moc bych vas prosil jestli bys te my neposlal velký plakát. Já mám jen malinký obrázky všude po pokoji a ja bych prosím moc chtel vás plakát.Jste podle mě nejlepší fotbalista na světě.Prosím vás mohl bys te my poslat ten plakát.Moc děkuji.
  • Přestup do Juventusu Turín
  • podpis...............

tomasi das mi adresu na fotku s podpisem??????????????
  • Ahojda lidičky.Jak se máte????Já dělám o Tomoj stránky a dává mi to dosti zabrat. tak se mějte hezky papáček
  • Ty voe ja jenooom zíráám...nemůžete bejt tak naivní..von nenapíše..je to sakra osobnost..takže nemá na takovýhle věci čas...hmm...
  • Ahojky!odepsal Rosický nekomu???ja myslim že na tak tady natrapcete!!!on se na vas muže vy....!!!
  • dekujeme za goly mame te radi fandime ti tak se snaž

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit