-
Komentář
To je dobrýčtu tady komentáře a vidím - samá chvála..:) tak abych to nekazila. Toe mám tě taky hrozně moc ráda, jsi ůj nejoblíbenější fotbalista!! Nepočítám s tím že bys mi poslal svoji fotku nebo aspoň napsal na mail ale zkusit štěstí můžu..a abych nezapoměla: přeju ti hrozně moc štěstí v soukromém životě a ať ti to s Radkou vyjde:))) -
plakát s podpisem
Ahoj tomasi prosim poslal bys my ten plakat s podpisem na: Na tržišti 1114 Benešov u Prahy -
fotka
Tomasi poslal bys my FOTKU S PODPISEM a dal bys my adresu. -
Plakát
Doobrý den,jsem váš velký fanousek.Moc bych vas prosil jestli bys te my neposlal velký plakát. Já mám jen malinký obrázky všude po pokoji a ja bych prosím moc chtel vás plakát.Jste podle mě nejlepší fotbalista na světě.Prosím vás mohl bys te my poslat ten plakát.Moc děkuji. -
Přestup do Juventusu Turín
-
podpis...............
tomasi das mi adresu na fotku s podpisem?????????????? -
Ahojda lidičky.Jak se máte????Já dělám o Tomoj stránky a dává mi to dosti zabrat. tak se mějte hezky papáček
-
Ty voe ja jenooom zíráám...nemůžete bejt tak naivní..von nenapíše..je to sakra osobnost..takže nemá na takovýhle věci čas...hmm...
-
Ahojky!odepsal Rosický nekomu???ja myslim že na tak tady natrapcete!!!on se na vas muže vy....!!!
-
dekujeme za goly mame te radi fandime ti tak se snaž