-
deset
Vymyslely jsme ti novou přezdívku BEĎAR,jsme Němky!!!Měříme Beďar-172. -
deset
Čus Roso přeju ti hodně štěstí v BUNDES LICE.ODEPIŠ čekáme tvojí odpověď rychle.Fandíme Dortmundu,jsme Němky! -
k narozeninám ti přát nebudu ale jseš strašný prase pokud je to pravda to co otobě psali,gool byl pěkný ale to si u mě nenapravíš.Jsem ž.najdi si mě.
-
Ahoj ten tvůj gool byl fičácký.skus si mě najít.
-
čau tome včera sem se díval na fotbal.Ten tvuj gol byl parádní.já hraju za přípravku.pozdravuj všechny čau Marcel.
-
ČůůůZzzz Tomašku =)Vcera jsem mela úúplne supr. den no kvuli fotbalku :) ten tvuj gol byl fakt krasnej... no hlavni je ze jsme vyhrali a doufam ze tu baraz zvladnem a postoupime !! co myslis ty? hlavne musite hrat kluci srdickem =) a vyharajete to - verim vam tak se snazte :) :) ... ses fakt supr fotbalista a jsem rada ze ti nestoupla namyslenost do hlavy jses v poho nekdy se skus ozvat az budes mit casik .. pls. =)
-
CAU TOMASI.VCERA STE JIM TO PEKNE NANDALI.JA TI VZDYCKY VERIL TEN GOL BYL FAKT SKVELEJ PEKNEJ DAREK K JUBILEJNIMU ZAPASU.HLAVNE SE DRZ I V BARAZI.CAU DAVID
-
:o)
Ahojky Tome, jsi super fotbalista, ale to už ti asi řeklo hodně lidí, takže to víš :o) Chtěla jsem ti popřát hodně štěstí v zítřejším zápase s Finama, vy jim to ukážetem jak umíte suprově hrát!!!! Pozdravuj Mildu a ozvi se prosím Tě moooooc!!! Achojky Romča Ps: napiš mi aspoň mejlík!!! Diky Mtr -
Ahoj tomasi preji ti vse nejlepsi k tvym narozeninam a zapase s nizozemci ja sem byl na tvoji autogramiade v dortmundu primo v obchodnim dome saturn a na zapase s olomouci a mluvil sem na tebe cesky a ty nic ale ze strejdou si mluvil tak ahoj a prosim napis na 605958075 MOC DEKUJU
-
!!!
Čauky TOMÁŠKU!!! Jsi super fotbalista!!! Moc pěknej, no prostě k sežrání ;o) Chtěla jsem ti popřát k tvým dnešním narozeninkám hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky!! Posímlám malou pusinku!!! ;o)