Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Rosický

OSOBNOST 17.10.2010 
333 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle to je tak super kluk, hned bych s ním chodila!!!
  • Tomáš Rosický

Je to ten náš nejkrásnější fotbalista.
  • nechte si svý \"rozumy\" pro někoho jinýho

ahojík lidičky, sem Tomáškovo fáákt největší fanynka, to vám zaručuju..... Je to ten nejsladší fotbalista pod sluncem, kterej se narozdíl od někoho(že slečny Barošky) nevytahuje svym tělem a nesází jenom na svuj obličej!!!!!!!!! I když to přiznávam nerada, ale s Radkou se k obě hodí..... Musíme zůstat pevně na zemi a přát mu štěstí jak ve fotbale, ale i v osobním životě!!!!!!! Jestli si někdo chce vyměnit pár mailíků ohledně Tomáška, písněte na 007.g@seznam.cz páááááááááááááá =O)
  • tomášek

Tomáš Rosický patří k mým oblíbeným fotbalistům.Hraje dobře fotbal a moc mu fandím
  • Prosbicka na obzoru

Tomasku posli mi moooooooooooc prosim autogramik. Na adresu: 1.máje 354/2869 Most 43401. Mooooc prosim tvoje faninka ketty
  • muj hrdina

Ahojky Rosanku! Jses muj nejvetsi hrdina uz od malicka! Si muj nejvetsi idol. Ale vim ze nemam sanci ale s tim se virovnam. Hraj porad ten tvuj krasnej fotbal a uzivej si ho. Pa Kettynka
  • Miláček

Ahojky Tomášku chtěla bych ti říct že se mi moc líbíš!!!!!I když vím že nemám šanci že jseš můj idol tak mě hrozně štve Kocurová!!!!!!!!!Úplně ji nesnáším!!!!!!!!!!!Prosím odepiš ps:Mám tě moc ráda
  • rosa

Jsi.Fakt velký borec.V reprezentaci se ti hodně daří.Víš jak jste hráli proti Brémám,co ti řekl ten Dortmundskej brankář.Tak čau. MATĚJ Chudoba Luby u chebu
  • Nejlepší fotbalista

Seš nej fotbalista a nej chlep s jakym se tenhle svet muze pyšnit-ja sem tvoje fanynka n.1 tak prosim posli autogram na adresu: Tereza Baudišová U Remízku 305 Měšice u Prahy 250 64 Díky moc že existuješ
  • Tomáš je super a Baroš taky

Tomáš je fakt kus,dobře hraje...... a s Barošem jsou fakt nejkrasnější chlapi na světě!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit