-
super
Ahoj Tomáši jsi super jsi ten nejhezčí,nejlepší a tak dále moc ti fandim a přeji další uspěchy.Ahoj -
Odepiš
Ahoj si ten nej fotbalista.Prosim tě odepiš na můj e-mail a já ti pak napíšu moji adresu a pošli mi fotku s autogramem.Ahoj -
Hraješ dobrej fotbal.V zápase s Makedonií se ti dařilo,ale když nechtěně odešel Baroš, tak to tam Koller neměl komu sklepávat.Potřeboval trochu výpomoc.Jo a,střílej víc levačkou,ten gól byl parádní.Jentak dál.
-
Můj miláček
Hele holky dejte si všechny odchod je můj a přísahám že se za něj vdám.Tome milujutě jsi moje všechno .pa Lásko -
Bléééééé
FUJ, jak se vam muze libit rosickej, nema zadny svaly, tak nosi radsi dlouhe triko, aby se mu lidi nesmali! Trapak, jeden, hnusny! Aspon kdyby posiloval, laik jeden, na EURU to vsechno sral! Blééééééééééééééééééééééééééééééééééééé -
pokecá někdo
někdo na pokec??? -
ttttttom
ahoj tome jseš moc sexy a jedna holka tě miluje (ja bych tě mylovala taky ale mam kluka)takže tome dotoho a brzo se uzdrav -
Jde ti to super
Nazdar Roso neposlouchej ty keci ze je nekdo lepsi nez ty to vubec neni pravda a akorad mi u tebe vadi Kocurova doufam ze ti nasledujici sezona vyjde na jednicku s hvezdicku a odepis!Tak zatim -
i love
TOMAŠ JE BOŽÍ *14* *14* *14* JE FAKT PĚKNEJ A NADANEJ *14* *14* *14* ALE ŠKODA JE ŽE JE FURT ZRANĚNEJ!!!:(
A TOME JESTLI TO HLE ČTEŠ TAK TI CHCI POPŘÁT AT SE BRZINKO UZDRAVÍŠ A JEŠTĚ TI CHCI ŘÍCT ŽE SI UPA BOŽÍ *14* *14* JO A JEŠTĚ JEDNA OTÁZKA SI FURT S RADKOU KOCUROVOU A POKUD ANO NECHISTÁTE SVATBU??? -
CZECH FAINTED
SLOVENSKO 2:1 CESKO HAHA porazili sme vas *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*