-
pomoc
uzdrav se -
-
Tomáš
Můžu Ti tykat,Tomíku?
Jsi ten nejlepší fotbalista na světě (aspoň pro mě) *3* Když jsi byl zraněnej a nemoh jsi ani trénovat,já jsem trpěla jak zvíře,protože vím že bez Tebe fotbal nemá cenu!!!!!! *9* (Jako neřikám že by ostatní hráli blbě to vůbec...,ale Ty jsi nejlepší) *4*!Tvůj trenér může skákat radostí 2m vysoko,že má tak dobrýho hráče...a my vlastně taky,že máme tak dobrýho reprezentanta a kapitána...!! *5* Měj se hezky a bacha na nožku!!!
Jinak pozdravuj Petra,Dana,Milana,Jana,a Marka!!
-
-
Ahoj Tome!!!:)Jseš fakt skvělej fotbalista a moc tě prosím o fotku ProsíííííííííímPošli mi ji když si najdeš čas na SaskovaT@seznam.cz
-
narozeniny
Tome,všechno nejlepší k Tvým narozeninám.Hodně zdraví,štěstí,lásky a úspěchů ve fotbale *14* *3* -
miláááášek
Tomášek je ten nej nej nejlepší kluk na světě,je moc pěkný a navíc vynikající fotbalista.......jen tak dál Tomášku:))))) -
Vše nej
Všechno nejlepší k narozkám. Ať se ti daří ve fotbale :-* -
vsechno nej
vsechno nejlepsi!!! -
-
Re: vsechno nej
Tomíku,všechno nejlepší k narozeninám *5*
-
-
Vše nej
Všechno nejlepší k narozeninám, -
Miláček
Ahojky Tomášku chtěla bych ti říct že se mi moc líbíš!!!!!I když vím že nemám šanci že jseš můj idol tak mě hrozně štve Kocurová!!!!!!!!!Úplně ji nesnáším!!!!!!!!!!!Prosím odepiš ps:Mám tě moc ráda -
múdry chrobák Truhlík
mal si ukázať, čo dokážeš ty mudrc.ty si ten naj....... -
-
Re: múdry chrobák Truhlík
správne
-
-
muj hrdina
Ahojky Rosanku! Jses muj nejvetsi hrdina uz od malicka! Si muj nejvetsi idol. Ale vim ze nemam sanci ale s tim se virovnam. Hraj porad ten tvuj krasnej fotbal a uzivej si ho. Pa Kettynka