Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Ujfaluši

OSOBNOST 31.12.2006 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: per Celeste

Děláš si ze mě srandu?! jak to, že umiš tak dobře česky? kdo tě to naučil?! ano, s Tomášem se známe kvůli mému bráchovi.
    Nechceš přijet do Česka? :-)
    byla si tady někdy? vy tam ve Florencii žijete moc fotbalem že? muj bratr tě chce poznat?!! *3*
  • Re: per Celeste

ne ne,ja jsem 100% italka!proc?? *7*
    oh to je hezky,nevedela jsem ze on mel ukoncenou party...to ty ho znas taky?
    je mi skoro 23 let,co ty?
  • per Celeste

Aha, rozumim. a nemas mamku češku a tatku Itala? jo, Mazuch *1*
    ja jsem totiz byla ve Florencii, kdyz mel Ujfa ukoncenou party...parili jsme u brach..to bylo super, tak jsem mluvila s Tomasem a je moc fajn
    kolik je ti let? *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Tomášek

ne ne,ja jsem italka!!
    ja chodim na stadionu ve florencii kazdy tyden...tomas je muj oblibeny hrac,a pristi sezon nebudo ho videt hrat,bude ve spanelsku a tam nemuzu jet casto lol!!
    ahahahah mazuch?rikaji,ze on je dobry hrac!!!ale ho neznam...uz!!
  • Re: Re: Re: Re: Tomášek

Ahojky..jak, ze ses z Florencie?ceska? jo, myslim, ze jsem ty stranky videla. a co znamena, ze je pro tebe Spanelsko daleko?ses takova fanynka nebo proc? ja žiju v Brně..tak znas mýho brachu Ondru ne? *3*
  • Re: Re: Re: Tomášek

jo,ja jsem z florencie,blizko!
    ano,vim ze neumira,ale spanelsko je daleko pro me....jo jo,ja ho znam,mam jeho stranku v internetu!!a ty jsi z?
  • Re: Re: Tomášek

no nejlepsi..nevim jak to myslis..ale ty ses snad ve Firenze? jo, je to skoda, ze odesel, ale neumira, proste po letech to meni za neco noveho a to neni vubec na skodu. dobri pratele mu zustanou. vy se znate s Tomem? *3*
  • Re: Tomášek

on je nejlepsi,to je pravda....a ja jsem takova smutna,ze odjede z Florencie... :( *9* *13* *8*
  • Tomášek

Prostě je to tak, že je hodny, mily, galantní a stačí když se usměje a hned máte lepší náladu *14* ..hlavně je sám sebou..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit