-
to jo
ty ve on má už 23,já myslela že mu tak 19,20 let *5* -
Gympl xP
Hele jak chodí na ten gympl tak ten je kousek od nás sem nevěděla že tam chodí xD sem tam v pátý třídě dělala zkoušky ale nevzali mě...no hustý xD a chodí tam kámoška -
-
Re: Gympl xP
tjn...on chodi na stejnej gympl kam sem delal kdysi zkousky a kam chodi kamos
-
-
Holky holky
Holky holky :-D jasně, na každou z vás Tomáš čeká. Bože na co by vám byl jeho kontakt? Kdyby měl odepsat každe jeho fanynce, tak by zřejmě neměl za chvíli odepisovat za co.. vzpamatujte se ;-) Tomášek je hoodně hezký kluk a především hodně zajímavý a on to moc dobře ví a tohle mu ještě zvyšuje sebevědomí, takže piště dál :o) Zdarec *3* -
nema niekto ten kontakt ?
no ,ale keby niekto bol taky zlaty? -
nechcem rusit
ahojte som Slovenka myslim ,ze kazdy ma nazor na nieco ,ale vzhladom k tomu aj mne sa Tomas pacil je to sympatak a keby chcel tak kontakt ma asi kazda baba aj ked mne mi to nevadilo caao -
strasnice
hele jezdis na skatebordu ve strasnicich * *1* *9* *13* *9* -
borec
Tome, ty graface byly uzasne, kdo vam v tom pomahal? -
supr kluk
no jo kámošek Tomík. supr kluk a je snim nej sranda. MTMR *4* *4* -
prostě supr
no takže tenhle tomaš voler je prostě supr heřec mně se hodně libi jo to je pravda vite *14* *14* *14* ja taky studuju na gymplu *4* je hesky -
-
Re: prostě supr
Ty studuješ gympl a jsi schopná napsat HESKY?? Jasny, hvězdo
-
-
Sladkej
No nejní Tomášek sladkej? A nejenom že je Gympl bestovej film, ale moc mu to tam sluší co říkáte? Akorát si myslím,že na to jak je krásnej mu zrovna nevybrali dobrou holku. Je taková nemastná, neslaná a nehodí se k němu vůbec. Spíš bych si k němu dokázala představit Kláru -
-
Re: Sladkej
Ta holka je pěkná, ale hrála blbě.Fakt nemastná-neslaná.Ale jinak je to pěkná holka.
-