Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Vorel Jr.

OSOBNOST 31.12.2006 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mnam

Boží film s božím klukem:)
  • žereme hovna

Smrdí Vám taky hovna?
  • mrdat

Mrdááááááááááát ho!
  • šukat

šukat,šukat,šukat....šukat ho!!!!!!
  • je nádhernej

je to upe nádhernej kluk,mam kámoše kterej je mu podobnej ale tenhle klučina je upe k sežrání hned bych ho brala *14* *9* ale asi se to nepovede
    • Re: je nádhernej

no ty seš upa piča, to snad neni možný *1* na všechny čeká, nány pitomý *1* *1*
    • Re: je nádhernej

no to myslim, že bys nebyla sama, kdo by ho bral..... *14* *1* *15*
  • =op

Byl si fakt super jako!!!Nechtel by si nekdy pokecat???Dej mi vedet pls nebo aspon odepis na mail ju?!?!Dikes *3*
  • Tom

Je sladkej, ale nikdo se nemůže zabouchnout do postavy z filmu.. A i do Toma se můžete zabouchnout jen dyž ho skutečně znáte.. to je aspoň můj názor..
    .. Jinak včera sem byla v kině u nás v ZR na Gymplu a mazeec.. hned se u mě vyšplhal na nejvyšší příčku filmíků..xD.. prostě COOL!!
    A nemáte někdo contact na Toma?.. i dyž pochybuju.. *9* .. xD.. papigeg, Ennuš.
  • ...

no...že je to chlap hezkej to se musí nechat*1*..ale že bych o něm musela vykládat jak ho miluju nevim, nevim7*..ani na živo sem ho neviděla.možná že je to i sympaťák ale to se rozhodně nedá poznat ze dvou filmů ještě ke všemu když v jednom nemluví *15*
    • Re: ...v poho

tak naživo jsem ho dokonce viděla a mluvila s nim a musim řict ze celkem v poho..mozna trochu suchar
  • Supa film

Ten filmík byl víc než skvělej, Tomovi to v něm seklo ale abych se do něj hned zabouchla...srry ale to mi přijde ujetý. V Gymplu má goody roli takže mi přijde fajn ale třeba je to jinak....pěknej hajz ??? (i když se nezdá) ... mno ale pro názor mě třeba zakuchněte *1*
    • Re: Supa film

tomas je hezkej to se musi nechat a ta role mu padla jak ulita....a filmik by l super....
  • ahooooj

ahojky *3*
    for agnes= když ho nemáš ráda, tak sem ani nelez *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit