-
haldy
docela lol ... :D *1* -
kámoš se s nim zná *15*
-
-
Re:
kecas ......tak to ma ok napis na mail -
Re: heej slečnooo...
....nemůžeš poprosit kámošku o ňákej kontakt,?nejlííp mail....dostala sem ve škole úkol udělat s nim rozhovor a nevim jak ho sehnat....fakt to potřebuju....dikk moc čauu:o) *5* -
Re:
odiac *9* ja bych taky rada na nej dostala aspon ten mejl .... *14* -
Re:
fakt jo? *1* -
Re:
tak dyž se s nim zná, tak mi prosím pošli nějakej kontakt na něj....treba mail, nebo tak neco. moc prosiiiiiim *4* -
-
Re: Re:
bane bože, kdyby nehrál ve filmu tak o něj ani nikdo nezakopne.....je to normální 21 letej kluk...jako každej jinej.......pěknej je ....ale jinak o něm nikdo nic neví *15* *15* -
-
Re: Re: Re:
nj pani chytra
-
-
-
-
jee
ten je fakt super!!! *1* mě se líbí přiznávám se *14* *1* *14* pa *13* *5* -
...
tak ten je hodne sympatickej na pohled . . . sakra, no kdyby nekdo naaahodou mel na nej kontakt budu za nej rada...grrr, se s nim tak seznamit, urcite bude v pohode:-/ -
error
rekla bych ze je to jeden z mala dobrych mladych ceskych hercu.. heh a pohled na nej je vic nez prijemny *1* *14* -
-
Re: error
jj souhlas.... *3*
-
-
skřítek
jj, ten film byl úžasnej a ten klučina taky *4* doufam, že bude ještě v nečem hrát, protože je na nej fakt příjemnej pohled... :) -
-
Re: skřítek
Ty kravo, vzdyt hraje jeste ve skritkovi ale to je fůůk *9*
-
-
skřítek
jj, ten film byl úžasnej a ten klučina taky *4* doufam, že bude ještě v nečem hrát, protože je na nej fakt příjemnej pohled... :) -
tak
Tak takové komedianty tahle země potřebuje... Bez nich bychom morálně i emocionálně zdegenerovali. -
Super
Suprovou roli dostal ve filmu Skřítek!Je úžasnej! *14* -
Ve filmu Skřítek byl skvělej!Suprovej herec! *14*