Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Vorel Jr.

OSOBNOST 31.12.2006 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechcem rusit

ahojte som Slovenka myslim ,ze kazdy ma nazor na nieco ,ale vzhladom k tomu aj mne sa Tomas pacil je to sympatak a keby chcel tak kontakt ma asi kazda baba aj ked mne mi to nevadilo caao
  • Re: hehe

ty si fakt myslíš že ti na to někdo skočí ..... ani by ti neodepsal sory ale já se s nim znam docela dobře a takovimhle puberťákum blbim by nikdy neodepsal takže to moc nehroť.... jo Tomíku zlatíčko jestli to čteš tak příští pátek někam vyrazíme ne? Pak se ti ještě ozvu
  • strasnice

hele jezdis na skatebordu ve strasnicich * *1* *9* *13* *9*
  • borec

Tome, ty graface byly uzasne, kdo vam v tom pomahal?
  • supr kluk

no jo kámošek Tomík. supr kluk a je snim nej sranda. MTMR *4* *4*
  • prostě supr

no takže tenhle tomaš voler je prostě supr heřec mně se hodně libi jo to je pravda vite *14* *14* *14* ja taky studuju na gymplu *4* je hesky
  • Re: Sladkej

Ta holka je pěkná, ale hrála blbě.Fakt nemastná-neslaná.Ale jinak je to pěkná holka.
  • Re: je nádhernej

no ty seš upa piča, to snad neni možný *1* na všechny čeká, nány pitomý *1* *1*
  • Sladkej

No nejní Tomášek sladkej? A nejenom že je Gympl bestovej film, ale moc mu to tam sluší co říkáte? Akorát si myslím,že na to jak je krásnej mu zrovna nevybrali dobrou holku. Je taková nemastná, neslaná a nehodí se k němu vůbec. Spíš bych si k němu dokázala představit Kláru
  • tv

no je to kockos..ale gympl bol desny film...najlepsie na mna posobola ta hudba a jeho face.
  • :-P

takže jako gympl je pohodovej a myslim že i dooost dobrej film *5* taková moje a kámošů krevní skupina *5* ... Toomáš... mno je dost podovnej kámošovi a to trochu i tou postavou kerou hraje v gymplu, ale kámoš neni na gymplu narozdíl od Toma a mě *1* ... ale taky mám názor na to co sem píšete... možná by to chtělo trochu zmírnit... nemyslim si, že by byl nadšenej dybyste měli všici jeho kontakt *1* myslim že má svejch kámošů dost *15*
  • sound+film

inak musim uznat, ze niektore tracky z OST Gympl - su celkom chutovky , kazdopadne sa mi asi pre nieco pacia, Witch kope rit ! Ked som o tom filme citala tak som si myslela, ze to bude len ten isty mlyncek ala snowboardaci ale podla mna to celkom slape. Pozrite si - Wholetrain. Tak teda sladke a vlhke sny holcicky *5*
  • Re: Re: Tomas V. Jr.

Přesně tak *4* To není zamilovanost, jenom se prostě ráda kouknu na pěknýho kluka *1* Ikdyž je fakt, že kdyby nebyl v Gymplu, tak o něj nezakopnu.. Pěknej je, ale nějak extra neobyčejně nádhernej není..*1* Sorry, fanynkám.. *15*
  • -------

ahojte lidi je to dobrý herec,ale fakt nemusíte říkat že ho milujete jako ti co ho neznáte možná je fakt uplně bezva kamarád taky bych ho ráda poznala ale to se mi asi nesplní a jestli máte fakt někdo na něho kontakt tak bych za něho byla ráda kdyby ste mi ho poslali na mail fakt pls pošlete jestli máte díky moc a gympl se stal ted mojím oblíbeným filmem jako ne kvůli němu ale je to prostě super a ty grafity se mi moc líbíly je to prostě super film *3* *3*
  • Re: No nevim no

hehee fotbálek mu nejde joo:o)...hehe bych si s nim někdy chtěla zahrát..třeba bych ho rozklepla.... *5*
  • X))hi:D

ahoj,jako si fakt dobryy herecc tvoje sceenky v gymply fakt obdivujeeem a najme lezeniii po komiinee x)fakt swetoveeX)inak fotkyy nooo 2 sa mi luubaaa inak thak co ja viimmm tomko sorryy.... *5* *3*
  • x))

ciał lidi..:)dneska sem byla na GYMPLU v kině..A kláása kláásoucí xD a hlavně Tomášek.Rabííítkůůů,jj,cem kontakt :D spíš jenom já.. Tak dyžtak ne dyžtak ale určo :D napiš na e-mail a tam se uvidí co pošleš xDD předem díky..tak se tu mějte ciał..a nebo na icq 321-738-957 ZATIAL *14*
  • No nevim no

Hmm... Tak koukám, že sem píšou samý láskychtivé nicneřešící puberťčky, který by dali vše za jeho kontakt... Když jsem s nim včera kalil, tak sme se vám nejvíc vysmáli u brka... Takže takhle si to domyslete...Jinak ve fotbálku ...nic moc:-) sory Tome ale byl to klepec...
    *3*
  • nechapu

ja fakt nedokazu pochopit proc si vsechny nany rikaj o kontakt, to ste tak blby ze si myslite, ze si s vama da nekde spicha nebo si s vama psat? Bude vas naprosto ignorovat tak si to sakra uz priznejte *9* To by snad tak jako tak sralo stejne kazdyho *5*
  • Môže byť

Vôbec som o ňom nevedela, ale veď načo sú filmy, aby sme sa o nich dozvedeli nie? Vypadá naozaj dobre. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit