-
Re: Re:
bane bože, kdyby nehrál ve filmu tak o něj ani nikdo nezakopne.....je to normální 21 letej kluk...jako každej jinej.......pěknej je ....ale jinak o něm nikdo nic neví *15* *15* -
Re: Tomas V. Jr.
P.S. ty jsi určitě kluk, že jo :D -
Re: Re: hehe
no tak to ti asi nezbyde nic jinýho než si ty žíly podřezat, ale jed ve směru ne příčně...... *15* *15* *15* -
Re: Tomas V. Jr.
ale tak did to znáš, to neni zamilovanost *15* prostě máš taky nějakou herečku co se ti líbí, ne ? to je jen pubertou *15* *15* *15* to časem přejde...klídek....no ale takovej Bred by špatnej nebyl.... *15* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: hehe
*15* ...jasně...holky když by mu psala každá znás tak by se z toho posral takovej holek co by ho chtěli je *15* a je to fakt voser když vás furt někdo otravuje protože vás viděl ve filmu .....věřte mi.... *5* *5* *5* -
......
hele chodí sem vůbec tomáš...??? *5* -
Re: je nádhernej
no to myslim, že bys nebyla sama, kdo by ho bral..... *14* *1* *15* -
Re: ...v poho
tak naživo jsem ho dokonce viděla a mluvila s nim a musim řict ze celkem v poho..mozna trochu suchar -
Mnam
Boží film s božím klukem:) -
žereme hovna
Smrdí Vám taky hovna? -
mrdat
Mrdááááááááááát ho! -
šukat
šukat,šukat,šukat....šukat ho!!!!!! -
je nádhernej
je to upe nádhernej kluk,mam kámoše kterej je mu podobnej ale tenhle klučina je upe k sežrání hned bych ho brala *14* *9* ale asi se to nepovede -
=op
Byl si fakt super jako!!!Nechtel by si nekdy pokecat???Dej mi vedet pls nebo aspon odepis na mail ju?!?!Dikes *3* -
Tom
Je sladkej, ale nikdo se nemůže zabouchnout do postavy z filmu.. A i do Toma se můžete zabouchnout jen dyž ho skutečně znáte.. to je aspoň můj názor..
.. Jinak včera sem byla v kině u nás v ZR na Gymplu a mazeec.. hned se u mě vyšplhal na nejvyšší příčku filmíků..xD.. prostě COOL!!
A nemáte někdo contact na Toma?.. i dyž pochybuju.. *9* .. xD.. papigeg, Ennuš. -
Re: hehe
Když ho nikomu nechceš dát...tag proč tady vlastně píšeš ty náno blbá ? -
...
no...že je to chlap hezkej to se musí nechat*1*..ale že bych o něm musela vykládat jak ho miluju nevim, nevim7*..ani na živo sem ho neviděla.možná že je to i sympaťák ale to se rozhodně nedá poznat ze dvou filmů ještě ke všemu když v jednom nemluví *15* -
Re: a jéjé
Ahoj. Mě by právě zajímali, ti kluboví, ještě neznámí herci. Kde je najdu? Jo a ironie není mou parketou, takže to myslím vážně. Kde? *7* -
Re:
kecas ......tak to ma ok napis na mail -
Re: error
jj souhlas.... *3*