Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Vorel Jr.

OSOBNOST 31.12.2006 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosim pomoc....kvůli škole....

zdarec...hele plsss vim že tu každej píše o kontakt a že ho nikdo nemá....ale pokud ho někdo máte plss pošlete mi ho na mail....potřebuju s tim udělat rozhovor kvůli škole a potřebuju ho k zápočtu,,,,fakt by se mi to hodilo...dikk mocc...mějte se:o)) *5* *3*
  • nema niekto ten kontakt ?

no ,ale keby niekto bol taky zlaty?
  • kámoš se s nim zná *15*
    • Re:

kecas ......tak to ma ok napis na mail
    • Re: heej slečnooo...

....nemůžeš poprosit kámošku o ňákej kontakt,?nejlííp mail....dostala sem ve škole úkol udělat s nim rozhovor a nevim jak ho sehnat....fakt to potřebuju....dikk moc čauu:o) *5*
    • Re:

odiac *9* ja bych taky rada na nej dostala aspon ten mejl .... *14*
    • Re:

fakt jo? *1*
    • Re:

tak dyž se s nim zná, tak mi prosím pošli nějakej kontakt na něj....treba mail, nebo tak neco. moc prosiiiiiim *4*
      • Re: Re:

bane bože, kdyby nehrál ve filmu tak o něj ani nikdo nezakopne.....je to normální 21 letej kluk...jako každej jinej.......pěknej je ....ale jinak o něm nikdo nic neví *15* *15*
        • nik011

Re: Re: Re:

nj pani chytra
  • Tom

Je sladkej, ale nikdo se nemůže zabouchnout do postavy z filmu.. A i do Toma se můžete zabouchnout jen dyž ho skutečně znáte.. to je aspoň můj názor..
    .. Jinak včera sem byla v kině u nás v ZR na Gymplu a mazeec.. hned se u mě vyšplhal na nejvyšší příčku filmíků..xD.. prostě COOL!!
    A nemáte někdo contact na Toma?.. i dyž pochybuju.. *9* .. xD.. papigeg, Ennuš.
  • Mnam

Boží film s božím klukem:)
  • dencek

:-*

Toma uz sem hodněkrát potkala ve Slavo nb v Dačicích v AQAparku to byl zážitek :-) *4*
  • haldy

docela lol ... :D *1*
  • ...

no...že je to chlap hezkej to se musí nechat*1*..ale že bych o něm musela vykládat jak ho miluju nevim, nevim7*..ani na živo sem ho neviděla.možná že je to i sympaťák ale to se rozhodně nedá poznat ze dvou filmů ještě ke všemu když v jednom nemluví *15*
    • Re: ...v poho

tak naživo jsem ho dokonce viděla a mluvila s nim a musim řict ze celkem v poho..mozna trochu suchar
  • žereme hovna

Smrdí Vám taky hovna?
  • strasnice

hele jezdis na skatebordu ve strasnicich * *1* *9* *13* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit