-
gympl
ako lidi Tomas je muj hodne dorej kamarat, chodime do stejny tridy a je to fakt supr kluk, len jedina smula je ze Tomasko ma holku..taji to ale je to tak.. primente vsechny holky -
-
Re: gympl
Do stejný třídy jo? A od kdy jsou na vejšce prosímtě třídy? :D Fakt pr*el si tady číst názory, jak kámoš něčího kámoše chodí na stejnej gympl jako Tomáš před pár lety *1* -
-
Re: Re: gympl
jo to máš pravdu ...docela je to sranda tohle pročítat.... takový ty představy... *4* *4* *1*
-
-
-
JA TAKY UMÍM GRAFITY !!!!!!!!!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *15*
-
error
rekla bych ze je to jeden z mala dobrych mladych ceskych hercu.. heh a pohled na nej je vic nez prijemny *1* *14* -
-
Re: error
jj souhlas.... *3*
-
-
Heyyy...
Hwww....vrutální, ale Vorlo, Vorle moc fotek se s tebou najít nedá...co s tim uděláme?...práávě?...mwhahaha. ..jinak jako myslim, že se na niákou stači podívat a přiběhne jako potrefená husa. -
=op
Byl si fakt super jako!!!Nechtel by si nekdy pokecat???Dej mi vedet pls nebo aspon odepis na mail ju?!?!Dikes *3* -
Môže byť
Vôbec som o ňom nevedela, ale veď načo sú filmy, aby sme sa o nich dozvedeli nie? Vypadá naozaj dobre. *3* -
-------
ahojte lidi je to dobrý herec,ale fakt nemusíte říkat že ho milujete jako ti co ho neznáte možná je fakt uplně bezva kamarád taky bych ho ráda poznala ale to se mi asi nesplní a jestli máte fakt někdo na něho kontakt tak bych za něho byla ráda kdyby ste mi ho poslali na mail fakt pls pošlete jestli máte díky moc a gympl se stal ted mojím oblíbeným filmem jako ne kvůli němu ale je to prostě super a ty grafity se mi moc líbíly je to prostě super film *3* *3* -
sound+film
inak musim uznat, ze niektore tracky z OST Gympl - su celkom chutovky , kazdopadne sa mi asi pre nieco pacia, Witch kope rit ! Ked som o tom filme citala tak som si myslela, ze to bude len ten isty mlyncek ala snowboardaci ale podla mna to celkom slape. Pozrite si - Wholetrain. Tak teda sladke a vlhke sny holcicky *5* -
Super
Suprovou roli dostal ve filmu Skřítek!Je úžasnej! *14* -
skřítek
jj, ten film byl úžasnej a ten klučina taky *4* doufam, že bude ještě v nečem hrát, protože je na nej fakt příjemnej pohled... :)