Přejít na výpis diskuzí

Tony Jaa

OSOBNOST 31.12.2006 
51 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tony mam te moc rada si moj idol a navzdi nou budeš mam te moc rada si vazne super fešak milulu te mocc tak sa maj pekne moj idoll prajem ti mocc vela štastia v zivote a pamatuj si ze stale obdivovat zato ze si velki fešakk ahojki zlato mojee *14* *14*
  • bobona

MISTR

MISTR vsech MISTRU,jako fakt smekam
    • Re: MISTR

Tonny jaa je frajer a prepral by jackie chana a taky bruce leehmoznam i me
      • meleš sra... je vidět že nic nečvičíš tak opatrne bruce leeho do držky neber
      • si sa s konom zrazil ? vieš kto je Bruce Lee? :D tak prosim netrep :DDDD
  • Tony Jaa is Killer

ja by som chcel byt taky dobri ako je Tony Jaa a rad by som sa chcel s nim stretnut.Rad by som vedel kolko mu trvalo sa naucit to umenie Muay Thai a ostatne ja proste najlepsi koho poznam
    JE proste Cool
    Tony Jaa is Killer
    A rad by som sa ho spital ze ci este bojuje lebo kamarati mi povedali ze uz s tim prestal lebo sa boji ze niekoho zabije zahttp://img.osobnosti.cz/smiles/21.gifbije
    • Re: Tony Jaa is Killer

To by jses na začátku musel naučit češtinu xD :D *1* *1*
      • Re: Re: Tony Jaa is Killer

tak to je huste napsany fakt sho setrel *5*
  • Tony Jaa

Sawat dee kaa lidi...Tony Jaa je fakt borec jo...a je krasnej jo ale na Bruce Lee nema a nikdy nebude mit kdyby jeste Bruce lee zil tak by ho slouzil to mi verte! *1* *14*
    • Re: Tony Jaa

TONY JAA JE NEJLEPSÍ JA HO MAM DOCELA RAD JESTLY VI NE TAK TO JE VAS PROBLEM MOJE VSEVHNY KAMOSI HO MAJ RADI A JESTLY NAAAA NEJ MATE KECI NA TONY JUU TAK DOSTANETE *1* *1* *1*

ja jsem mistr sveta mam nekolik oceneni..a rikam vam ze by lee by ho nedal..tomy jaa ma novejsi techniky..a studovat to muzete ale musite to provozovat pak pochopite *3*
      • Re: Re: Tony Jaa

tonyy ja najlepsi bruce lee nanho nema :D hhhe ale tony jaa robi aj freerunning aj ja robim freerun
        • ty vieš kto je Bruce Lee? :D on v tedajšej dobe vyzval Majstra sveta v muy Thay a porazil ho porazil aj majstra eu v karate je to priekupnik bojovych umeniach odmalicka sa mlati ci na ulici alebo inde a je prvy ktori zacal pouzivat zmiesane bojove umenia teda nieco ako MMA a to je len stvrtka s toho co dokazal....keby tony jaa vedel co tu pises tak sa asi rozplace :D

Sklapni Mei porad enom Bruce Lee ano Bruce je lepsi ale proc ho srovnavat s nekym kdo uz neni mezi nami tak si laskave nech svoje upominky jinde..tady mame vsichni radi Tonyho..tak mlc..Bruce Lee je legenda vime ze nikdo na nej nema tak to zminovat nemusis..kai lai pkho laew khra derm..suk koey..chai mai..diky..
  • Tony Jaa 4ever!

Ano!!!Tony je opravdu borec a mistr Muay Thai ale musime uznat ze Bruce Lee je lepsi a taky ze by Tonyho slozil hned protoze studuju tyto bojove umeno vim jaky jeto trenink,bolest a psychycka namaha a ty vase reci ze Tony ala prispevek zacinajici HLUPACI me opravdu nastval *16* Ano o tom to herci vime opravdu malo ale tim jak se vyjadruje technikou a stylem bojovich umeni si muzeme vsimnout ze je vyjmecny a urcite ze je hodny a prijemny chlapik ma pred sebou dobrou karieru!!PS. *4* *14* *13*
  • tony jaa

fakt svkvělý herec a fakt umí skvěle zápasit.......viděl jsem ong-bak 1 a 2 a fakt super film...moc bych chtěl umět bojové umění muay tai jako Tony Jaa.... *5*
    • Re: tony jaa

*1* nechci vám do toho zasahovat ale Tony používá ve všech filmech nejen prvky z Muay Thai ale aji Aikida (jak láme ty ruce a tak např) a Taikwonda jak tam dělá ty rozmanitý kopy =P .. přehazování přes záda > Judo =P .. to není všecko jen o muay thai ale o jeho všech bojových uměních =P .. + tej akrobacii =D ..je to dobrej tejpek =P .. bruce lee taky a nedá se porovnávat kdo by koho složil jak tu někteří píšou =P .. nikdy nevíš kdo co udělá =P .. to je dobrý si pamatovat a naučit se předvídat *13* *5*
      • Re: Re: tony jaa

tony vubec nepouziva muay thai ale barmskej box kdyby ste chteli vedet a to se nezklada ze zadny ho aikida ani taekwonda a ani juda
    • Re: tony jaa

ahoj tady videl jsem ten film je hustej a taky se ucim muay thay *3*
      • Re: Re: tony jaa

jo a ten film ong-bag je naprosto nejlepsi co jsem videl a Tony jaa je borec na celem svete *3*
  • daniel

Jo,je úplně cooooooooooool.Viděl jsem film ong-bak a myslím si že je přeborník v úmění muay thai.Mám ho moc rád *14* *14* *1*
  • protector

nevite kde bych mohl objednat film tom yum goong *4*
    • Re: protector

Zkus torrent *5*
    • Re: protector

Na torrentu?? *1*
  • LOVE TONY JAA

CAFTE LIDISKOVE...JA PROSTE MILUJU TONYHO !!! ALE ZAJIMALO BY ME KDE JE OFICIALNI STRANKA...ZNAM JENOM IAMTONYJAA.COM....ALE TA JE NAKA DIVNA...NO NERESTE...PAK KDYBYSTE O NEJAKE VEDELI TAK MI PISNETE JU? JAKO PLO ME JE TO HODNE DULEZITE...JINAK VITE ZE UMI BID BOX A REP??TY VADO..SEM JENOM TAK CUMELA!!ON JE BOREC..UPA HO MILUJU !! ALE SKODA ZE TEDKOM MA DLOUHY VLASY...S KRATKYMA VIPADA LIP...ALE AJ TAK HO MILUJU TAK CAFFFTE !! *14*
  • Borec na konec

Drsnej borec
    • Re: Borec na konec

tonny je naozaj chlapik proste ked vydim jeho smrtelne uderi tak my idu až zimomriavky každy den si ho musim pusťiť ked pridem z roboty tonny bude moj vzor do konca života dufam že natoči dalšie skvele filmy.

néé že je borec ale je to špičkovej bojovník je to frajer černý jsou zkrátka nejjjjjjjjjjjj *3* a jsem rad ze jsem taky cernej totis mi to mame v sobe hahah bili neeeeee *14* *13*
      • Re: Re: Borec na konec

Když už tak je snědej a ne černej.. *9* ..Je to thajec a thajci nejsou černí *13*

TONNY JE NAOZAJ CHLAPIK COL LEN TAK MALOKTO VIDI A TIE JEHO SMRTELNE UDERI SU FAKT FANTASTICKE CHCEL BI SOM SA SNIM STRETNUT SOM JEHO FANDA ONG BAG BEST.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit