-
BVB - MS
ahoj, pocula som od kapely Metro Station par pesniciek ale nie je to ziadna slava - lepsie su pesnicky kapely: Black Veil Brides - nikomu ich samozrejme nechcem nanutit lebo sa to ani neda ale skuste si popocuvat ich pesnicku: Fallen Angels je to fakt bomba (ohlasy a odpovede na moj prispevok mi prosim piste na moju e-mailovu stranku: tutkova.patricia@centrum.sk (Ďakujem) -
-
Aj ja počúvam BVB no zároveň aj Tracea ;) vypocuj si jeho nové pesničky - Ashland High. Stoja za to!
-
-
narozeniny:)
Všechno nejlepší =) -
Happy Birthday
Happy Birthday *3* *4* *4* -
Nevíte co mluvíte..
...je to kus. Ona je strašná, ale on je vážně kus!! -
nvm
Moc neposlouchám jeho skupinu *4* ale Shake It je prostě bestová *14* *14* *14* A JEN TAK PRO NĚJAKÝ LIDI:Na vzhledu nezáleží snad ne i když debilům možná JO *1* A když se Vám nikdo nelíbí tak to nemusíte psát na jeho stránky *5* -
narozeniny
všechno nejlepší ka narozkám... *1* -
-
:-*****
Happy Brithday Trace *3* *3* *3*
-
-
.....
*9* Teda na to že je to beácha Miley je fakt hnusnej!!! *9* *9* Nic proti joo ale mě se fakt nelíbí!!! -
-
Re: .....
brácha *15*
-
-
fuj
ten tak hnusnej až se mi z toho navaluje *9* -
-
Re: fuj
Co pííčo mluvíš!!ON JE FRAJER *5* -
-
Re: Re: fuj
frajer?? frajer by byl kdyby měl svaly a byl aspoň trochu hezkej!! jestli je tohle frajer tak sem pak velikej bůh srandy :D *3*
-
-
-
..
ja nevim proc ale me trace pripomina docela Ronniho Radke ze skupiny Escape the fate *4* -
..
trace je nahodou suprovej zpevak co ma vlastni styl a neni to s prominutim takovej debilni ubliznutej šamponek jako zac efron -
-
Re: ..
Stejně tak jako Trace má i každej další nakej svuj styl a neznamená, že když někdo nemá celý tělo potetovaný a xicht plnej piercingu, tak že nemá svůj styl. Má jenom prostě jinej. A ne že bych proti Tracovi něco měl, tuhle kapelu poslouchám rád, ale todle už je celkem moc velkej extrém.
-