-
Trace+Hanna
On chodí s Hannou Beth jo? *15* -
-
Re: Trace+Hanna
Ne nechodí, už se spolu rozešli..
-
-
Debil
Omg GAYYYYYYYY *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *5* *5* *5* *5* čurin potetovanej -
-
Re: Debil
a ty seš pěknej debil!!! *13*
on není gay...(narozdíl od někoho... *1* ) -
není gay ... a co máš proti tetování?! každej kluk nemusí bejt měkkon -
-
Re: Re: Debil
jenže on "měkkon" je.. nebo snad.. má svaly???! -
-
Jdi už s těma svala do PRDELE! :P :D
-
-
-
on není gay!!! -
-
Re: Re: Debil
jn není *5*
-
-
NO a co???? máš snad něco proti tomu?? *5* ikdyby byl tak co je tom??
-
-
Typek ma fakt styl to se mu musi nechat. navic Metro station je koneckoncu narame kvalitni muzika takze jen tak dal..... *5* -
-
Re: Good
jo stím fakt souhlasím Metro station jsou bezva a jak říkáš kvalitní *5*
-
-
..
ten je hnusnej :D:D ae Shake It je pekna :) -
Je krásný
Jo jak to tu čtu zjištuju že se hodně lidem Trace nelíbí... ale víte když má ty piercy to tetování je fakt krásnej a když je nemá je ještě hezčí fakt je krásný sice nevypadá jako Zac Efron po kterém hodně holek ale pozor i kluků *1* šílí je prostě krásný má charisma a když ho budete "mmilovat" 3 roky jako já pochopíte že on i jeho skupina sou vážně skvělí *14* *4* *13* -
-
Re: Je krásný
prostě sexy drsnák *14* -
-
Re: Re: Je krásný
drsňák.. trochu silný slovo__ on nemá svaly=> neni drsňák *4* -
-
Nemusí mít svaly aby byl drsňák..a s těma debilníma komentářema už jdi někam a radši jdi poslouchat to krákorání Seleny *3*
-
-
Re: Re: Je krásný
SouHLAsíM s VááMA :) Já MIlUJU teTOvání :) a NAšTěstí m8m Rodiče Co mi HO scHvalUJou Maj ho TOtiž TAkY OBa :)
-
-
-
..
trace je nahodou suprovej zpevak co ma vlastni styl a neni to s prominutim takovej debilni ubliznutej šamponek jako zac efron -
-
Re: ..
Stejně tak jako Trace má i každej další nakej svuj styl a neznamená, že když někdo nemá celý tělo potetovaný a xicht plnej piercingu, tak že nemá svůj styl. Má jenom prostě jinej. A ne že bych proti Tracovi něco měl, tuhle kapelu poslouchám rád, ale todle už je celkem moc velkej extrém.
-
-
..
ja nevim proc ale me trace pripomina docela Ronniho Radke ze skupiny Escape the fate *4* -
fuj
ten tak hnusnej až se mi z toho navaluje *9* -
-
Re: fuj
Co pííčo mluvíš!!ON JE FRAJER *5* -
-
Re: Re: fuj
frajer?? frajer by byl kdyby měl svaly a byl aspoň trochu hezkej!! jestli je tohle frajer tak sem pak velikej bůh srandy :D *3*
-
-
-
.....
*9* Teda na to že je to beácha Miley je fakt hnusnej!!! *9* *9* Nic proti joo ale mě se fakt nelíbí!!! -
-
Re: .....
brácha *15*
-
-
narozeniny
všechno nejlepší ka narozkám... *1* -
-
:-*****
Happy Brithday Trace *3* *3* *3*
-