Přejít na výpis diskuzí

Usain Bolt

OSOBNOST 11.6.2008 
181 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Borec

Bolt je prostě machr. To, s jakou suverenitou vyhrál 3 zlatý na Olympiádě je neuvěřitelné. *5*
  • YOU ARE SEXY!

Bolta prostě obdivuje celý svět a ti jedinci ,kteří mu to nepřejí sou fakt závisti¨ci ,protože ON si to vážně zaslouží! Je to BOREC a nikdo mu to němůže vymluvit! Je to normal kluk z Jamaiky,který je naprosto v poho a pěkný a SEXY je taky! A tu prdel co vždycky dělá na stadioně. Prostě YOU ARE SEXY USAIN BOLT! A neapomente dneska běží na ČT 2 GOLDEN LEAGUE A možná tam bude i BOLTÍK! *14* *14* *14* *1* *1*
  • wow

Myslím že jeho rekord vydrží nejmene 20 let..To totiž bylo neco užasnyho.Myslela sem si teda že Asafa bude lepší,ale to co předvedl Bolt vyrazilo dech..Všechno zabehl užasne,jak 100,200 tak i štafetu kde beželi dobře vsichni jamajští sprinteři..Líbil se mi zaver Powella kdy ho skvele pohnal dopředu Bolt..proste krasa..Phelps s Boltem předvedli uzasne divadlo,ktere nejakou tu dobu vydrží a třeba se nekdy podívame jak vyhrava Bolt nebo Phelps junior *3* *3* *14* *4*
  • NENAHRADITELNÝ!

Myslim,že když se ted vynořil jako nový sprintrský objev i když předtím taky byl třeba v Osáce nebo tak ,ale to ještě nebyl tak znáímý,ale myslim,že bude dlouho trvat než se najde další takový borec *5* *14* jako je on! Protože BOLT je jen jeden ten pohodový,pěkný a ten ,který rád jAK už tady několikrát zaznělo BAVÍ LIDI! Bolte fandim ti a budu fandit ještě dlouho už se těčím na Golden League ve Švýcarsku doufám,že tam budeš a sAMOzdřejmě na další Golden League! *14* *1*
  • NeJVíC

BoLtííK..úPa NeJúŽaSNěJŠí..PSTě JeMu FaNDiM NeJVíC..To Je NeJVíC DoBRá oSoBNoST..SNiM ByCH Se CHTěLa VIDěT oSoBNě..Na NěJ NIKDo NeMá...Je PRoSTě NeJLePŠeJŠí!!! *14*
    • peggy20

Re: NeJVíC

boltík je jen můj tak si to uvědomte *14* nikomu nedám a jááá jedu na jamaicu takže ho tam uvidim a i jeho rodiče všechno tyvle se tak těšim a vy si mužete jen o něm zdát *14* *14* *9*
  • DA BEST

Bolt je upa uzasnej...to co dokazal se snad ani slovem popsat nedaa!!....souhlas se vsim co tu padlo...uz nic jinyho se k tomu fakt rict nedaa!!...stofku si myslim ze nedotah proto,aby priste mohl udelat este lepsii svetovej rekord...muj nazor :)...ale proste je to fraaja!!...zeru ho...asi jako vsihni!!:D *14*
  • Re: Nesportovní chování !?

Já si taky myslim,že to je blbost a že to někteří říkají jen proto,protože mu závidí.Souhlasím s tebou je to pohodář,borééc a samozdřejmě nejlepší sprintér. Mě to taky naštvalo ,že to furt někde řeší přitom to bylo uplně normální měl prostě radost ale podlě mě nikdo jiný by si nemohl dovolit se poplácat do prsou,protože on vyhrál 100m i 200m takže myslím,že měl na to právo se poplácat do prsou!!!! Souhlasím s tebou ve všem prostě se jen radoval! *3* *14* Prostě mu někteří závidí a TI ,kteří mu závidí sou teda pěkně nepřející lidé ,protože BOLT i přesto,že už několikrát vyhrál pořád zůstává tím normálním klukem z Jamaiky a to se mi na něm líbí njvíc a to ho ctí!Bolte si machr! *14* *14* *14*
  • Nesportovní chování !?

Usian Bolt je úžasnééj borééc, hroznej pohodář, no a samozřejmě nejlepší sprintér *14* A právě proto mě naštvalo, že všude řešej, že se zachoval nesportovně ( v TV, na netu a už jsem se s tim názorem setkala i u pár lidí..) Co to je za blbost ?? mě přišlo, že se jen obyčejně radoval, protože měl supeře daleko za sebou a rozhodně ne že by se jim vysmíval nebo co.. Co si o tom myslíte vy ? *7*
    • veverka017

Re: Nesportovní chování !?

Žádný nesportovní chování,díky němu se teďka na přenosy a návštěvy atletických závodů budu ještě více těšit na to až mě zase pobaví hezkej a svůj kluk z Jamajky-kterej je holt už o třídu jinde než jeho soupeři...a pokud vím soupeřům nevadí jeho chování ale jen panu Rogeemu prezidentovi IAAF,který ho asi nezná osobně jako ostatní co s ním závodí jinak by tohle nevyslovoval na veřejnosti *13* Usain je prostě kluk co se atletikou baví,baví diváky-a žije svůj sen *4*
    • yasminka

Re: Nesportovní chování !?

Prostě Usain je svůj, pohodář a baví ho život...tak to má přece být, ne? *3*
  • JAMAICA MÁ DALŠÍ ZLATO!!!!!!

Dneska 22.8.2008 to bylo něco skvělého!!! USA posrali štafetu a tak nebyl souboj mezi USA A JAMAIKOU! Jamaica to dneska dotáhla na další zlato ve štafetě 1 krát 400m ve složení Carter,Frater,Bolt a Powell! *14* Bolt podle mě tam zamakal nejvíc tím samozdřejmě nechci ponížit zbývající ři jamaičany!!! Bolt byl obszen až jako třetí a Powell to všechno dorovnal a byl z toho další světový rekord 37,10!!! Prostě nemám slov! Bolte a dodatečně ti přeju vše nej k tvým 22- tým narozeninám a hlavně bud pořád takový super a normální kluk a at se tvoje výkonost zvýší na uplné maximum!!!
  • narozky!!!

Všechno nejlepší k narozeninám. Máš co oslavovat *3*
    • veverka017

Re: narozky!!!

Kdo viděl jeho včerejší rozhovor musel bejt rád *4* Strašně se mi líbilo jak říkal:Lidi já vim že mě máte rádi,já vás taky miluju a tohle všechno je pro vás!!Prostě skvělej kluk....No pořádně oslav narozeniny a snad ve štafetě dostaneš jako pozdní dárek i další zlato *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit