Přejít na výpis diskuzí

Usher Raymond

OSOBNOST 31.12.2006 
347 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro myu:::

Ahoj..moc děkuju za odepsání...ale moc tě nechápu...já jsem tu dříc nebyla..na diskuzi ushera jsem šla hned jak jsem od něj slyšela písničku s Alicii Keys-My boo...Já tu za nějakou Jordie nebyla!Vážně nebyla...
  • Usher

Mě se to líbí!!! Ne všechno,ale něco jo!!
  • jully

tak se na to vikasly do jake skoly chodis a kolik mas roku mas kluka tak si budeme psat ne protoze se nudim me je 14roku a tobe? ja mam polovicniho kluka a ma 17 doufam ze to pochopis a bydlim v anglii jsou tady pekni kluci omnoho lepsi nez v cz co si ty myslis a co ty mas nejakeho? cus zatim a napis cus cus
  • usher

jsem homouš a miluju USHERA!! Rád bych se snim setkal a polaskal ho!!! Jeho fotky miluju!!! Je SEXY!!!
  • KRASAVEC

kDYBYCH BYLA STARŠÍ ... MÁ NÁDHERNÝ TĚLO A HROZNĚ HEZKOU PUSU A URČITĚ I ŠIKOVNÝ JAZYK... JSEM NA ČERNOCHY A NA ČERNEJ HIP-HOP.
  • karin

Ahoj Karin s kým si to píšeš? A jak to že mi nepíšeš! Tak co nového mi povíš? Já jsem ted nemocná ale stejně chodím do školy. A už taky chodím do taneční.Tak ahoj a napiš mi dneska zítra si to přečtu. *5*
  • ktera z vas si mysli ze tiziano je lepsi nez usher?ja teda ne ale holky co pisou na diskuci tiziana jo.
  • pro všechny...

nikde nemůžu sehnat písničku ...my boo.. *9* ....help
  • JDFJJDJSL 22059+9

JVHIQUCJ M;D X EWFGQL FHOQFHŮFZ JHJKHVIUIORIKQDF JHAJHKHIORUIOIS2232333SGKJKE SCJJKJAQ
  • Má dobrý písničky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit