-
Když byl převrat v 89tém,tak si pamatuju jak jeden fotr z práce říkal ,nevěřte jim je to banda darebáků,a měl pravdu.Nebyl to žádný starý komanč.Ve škole nám za komančů valili do hlav jak je na západě hlad a nezaměstnanost,bezdomovci,žebráci,druzí zas oponovali že je to propaganda komunistická,a teď to máme tady také.
-
-
Všechno už bude Havlovo,letiště,náměstí,ulice,lavičky ,zvon a nevím co ještě bude následovat!
-
-
Záchodky... *1*
-
-
-
Byl to bezcharakterní posluhovač StB.
-
-
Celých 25let si jen zvedají platy,dobytci,hovada !!!!!!! to je humanita,demokracie,pluralita
-
-
dotazy
Věděl jste o estébáckých donašečích ve Vašem okolí? Když se Vás na hrádečku televize ptala,jest-li lidé přijmou Vaší brzkou svadbu po smrti Vaší ženy,odpověděl jste,že Vám na názoru lidí nezáleží.Platí to stále? Vaše bránění komunistů po revoluci umožnilo jejich ovládnutí ekonomiky této země.Bylo to správné?Mají lidé pravdu,když říkají,že jste byl také agentem STB?Za odpovědi předem děkuji -
Nic lidsky horšího na naši politické scéně než tenhle uchrmlanej a bezcitnej- věčně ožralej chcípáček vydávajíci se za všeumělce, pocházejíci z rodiny,která byla nadstandartně přátelská k nacistům,nelze považovat snad ani za člověka-morálni HYENA,která se pelešila s "hérečkou" ještě dříve,než stačila OLGA zemřít,takovýto morálni krypl byl ovšem velmi užitečný pro komunistickou ,STBáckou,ale později i americkou politiku-jeho "amnestie" pro kryminálni "bestie" jen doplňuje jeho morálni i lidské vlastnosti-více cítil s lumpy,než z obyčejnými lidmi,kteří pak na jejich bezhlavé propuštění dopláceli.Spůsob jakým žil-takovým i zaslouženě umíral. *16*
-
-
A teď z něho dělají Boha !!
-
Jedině s vámi souhlasím, pro obyčejné lidi neudělal vůbec nic, říkal že nic nechce,ale vše si nechal vrátit
-
-
Naprosto souhlasim a vzal nam čeství už si připadám cizincem ve své vlasti
-
Je zajímavé, že dávají cenu Havla jen těm, kteří kritizují východ,tzn. Rusko a chválí západ. Podle Havla bylo vše dobré ze Západu z USA a Německa,vše špatné z východu. Proč je teda tolik bezdomovců a lidé nemohou sehnat práci a taková kriminalita!
-
ano pracoval v trutn. pivovare, ale byl to takovej lempl, ze nebyl schopnej ani koulet sudy, porad byl vozralej
-
na jedno pracovní místo je deset uchazečů.to pan Havel sliboval blahobyt
-
Zpověď
Vážený pane exprezidente. Vážím si toho,jak jste se obětoval v době totality za demokracii,o to víc však se divím,a nevím co si mám o tom opravdu myslet,že nyní,když je potřeba ještě více se angažovat ve prospěch dalšího vývoje v naší zemi.Vy jste osobnost,která má možnost dostat se do sdělovacích prostředků a v rámci veřejné diskuze hovořit o tom ,co se Vám a většině obyč.lidí nelíbí./zákony,korupce,okrádání obyč.lidí díky privatizaci,díky fondům,atd/ Je mi 62 roků,nesměl jsem kvůli rodičům studovat,Seberealizoval jsem se trumpetou s kterou jsem procestoval kus světa coby amater/můj kamarád a spoluhráč byl v začátcích Jiří George MRÁZ/V roce 1988 jsem hrál také krajanům v USA.Nikdy jsem nebyl v žádné politické straně,několikrát jsem byl na kriminálce protože jsem jezdil na západ. Po roce 1990 jsem začal podnikat v malém nechtěl jsem nikdy zbohatnout,ale díky "demokrat.zákonům" jsem se dostal do problémů finančních,že splácím dluhy,chodím k psychiatrům a mám takový pocit,že budu muset k tomu,abych dostal spět oněch 300 000.-Kč použít brutality a možná,že se ocitnu na stará kolena v kriminále.Nakonec Vy jste tam bojoval za demokracii a já tam budu bojovat za spravedlnost.Budu tam mít dost času. Přeji Vám,aby jste si tu demokracii užil /už nám toho času ubývá/a prosím angažujte se víc,připadá mi,že již máte vše a do obyč.lidí Vám nic není. Zdeněk Prášek tel.:381239101 Dražice 61 602152554 39131 Dražice u Tábora -
Třeba pomůžete
Dobrý den ,Jmenuji se Luděk Lepší jsem váš fanda a vaše žena je pro mne příjemnou ukázkou toho co dokáže láska a cit vzdát se pro lásku herectví je toho důkazem co dokáže láska. Jsem rozvedeny a smutný muž prostě 60 ročník .Fandím této době i když jsem dostal pár ran .Momentálně jsem tři měsíce bez práce a jsem dost na dně,je to neslušné Vás oslovovat a doufat že pro člověka jako jsem já snad můžete něco udělat . Jsem rozený organizátor co dokázal vždy vytvořit prostředí kde se lidé cítili příjemně, ovšem nemám nato školy ani doporučení.Žít dnes v Praze je otázka min dvaceti tisíc,to ale žádná firma nedá běžné je třináct hrubého je to strašné.Nechci Vás dál připravovat o čas jsem člověk který pro práci mě vhodnou žije nic jiného nemám ani lásku a cit druhé osoby tak alespoň radost z práce to mě stačí.Co bych rád dělal ,osobní řidič stín svého šéfa,vedení kolektivu lidí a zajištění bezproblémového chodu.Prosím pokud pro Vás nejsem jen otrava pomozte. Luděk