-
JOOO
Trapak!!! šedivej!!! Do plynu s takovyma vychcankama. -
osobnost
Vaclav Havel je jeden z mála lidí tohoto světa, kteří se nebojí, nikdy se nebáli a nebudou se bát říkat své vlastní názory. Ať už se to těm, kteří nejsou tak stateční líbí nébo ne. -
Díky za postoj projevený vůči diktátorovi,
jakým Putin nepochybně je. Poslouchám německou televizi, kde se dovíte, co naše tv netuší, resp.vědět nechce. Udělal jste pro naši zemi najmě v zahraničí obrovskou práci, za které Vám rozumný a nezaslepený člověk musí být vděčen. Nesouhlasím se všemi Vašimi názory a postoji, ale jste pro mne po Masarykovi druhý vážený prezident. Pokud byste tyto řádky snad četl, o čemž mám pochybnosti, přikměte mé uznání a přání všeho dobrého. -
Havel
Myslím si, že pan Havel byl celé období odtržen od reality. Nikdy nepoznal nějaké i minimální strádání a proto vůbec nemůže pochopit potřeby normálního "člověka. To se znásobilo za jeho presidentování. V roce 1989 do všeho spadl úplně nepřipraven a ovšem později se s tím vyrovnal. Jeho největší chybou bylo jeho rozhodnutí propustit v rámci "jeho zvolení" všechny kriminálníky!!!Na jeho objahobu mohu říci, že ještě větší diletant je dnešní pres. Klaus!!!!!! -
Názor
Pane Havle, nechtěl bych být ve Vaší kuži a umírat někdy v budoucnu s představou, že jsem pod roužkou spravedlnosti, pravdy a humanity dotách do téhle země ten největší bordel na světě. Jen hlupák nemůže vědět, že s takovouto "demokracií" čeká lidstvo něco strašného. Na rozdíl od Vás, mě může těšit, že na tom nebudu mít žádný podíl. -
-
Re: Názor
Uplne presne jsi tyo vystihnul....Jsem rad ze lidi se pomalu zacinaj probouzet a vedi ze ten ktereho vetsina po 89 mela za boha je vlastne SATAN -
-
svatá pravda ale všichni jsou zaslepeni tou jeho slavnou demokracii která nás dostala do sraček v jakých sme...
-
-
-
Dobrý den pane Havle, přeji Vám šťastné a veselé vánoční svátky...ze srdce Linda Palenčárová
-
názor
Souhlasím s tím, že na Hradě nemá co dělat vlajka EU. Kocáb nemá pravdu. Je to jenom jeho populistické gesto. Až budeme plnohodní členove EU tak možná ano. Zatím si necháváme jenom poroučet a diktovatt. Jsem strašně rád, že je konec Vašemu poklonkování a Vašemu prezidenství. Nedokázali jste pro nás udělat celkem nic. Vážím si Václava Klause jako nynějšího prezidenta, protože není žádný lezdoprdelka a bojoje za srovnatelné podmínky pro nás pro všechny. -
-
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *3* *3* *3* *3*
-
-
Havel
Havel je z rodiny kolaborantů a je ostudou čechů že takový živel mohl se stát prezidentem -
bez názvu
Mám dojem,že o Vaše moudra tady nikdo nestojí. Věnujte se raději svým jakoby hrám.Myslím,že do jejich prostředí zcela zapadáte. -
Humanitární bombardování
Vážený pane exprezidente. Chtěl jsem Vás požádat o vysvětlení termínu humanitární bombardování, který jsem slyšel z Vašich úst. Nyní proběhlo bombardování v iráku, při kterém zahynulo několik set civilistů a bombardování bylo označeno jako humanitární. Prosím vysvětlete mi to.