Přejít na výpis diskuzí

Václav Neckář

OSOBNOST 29.10.2010 
324 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milý Vašku, všechno nejlepší k Vaším dnešním narozeninám, hodně moc zdravíčka, spokojenosti a ještě moc krásných písniček přeje Maruš
  • Ahoj Vašku,k narozkám vše nej.nej.nej.Hodně zdravíčka a štěstíčka.Hodně koncertů at se daří.Pa. *14*
  • Všechno nejlepší k narozeninám,hlavně hodně moc zdravíčka a ještě mnoho skvělých písniček přeje Ivana Kopřivová(Drahotová z Hájů v Aši)
  • Koncert na Karlštejně byl nádherný, krásná připomínka písniček z dětství a mládí, moc děkuji
  • Díky za včerejší nádherný večer v České Třebové.Nabilo mě to energií na hodně dlouho. Škoda jen, že jsme se nedočkali podpisu.První mám z roku 1966 a teď ten druhý k šedesátce by byl krásný dárek. Ale i tak díky ! Opět jsem byla ta mladá holka a vy ten bezva kluk. Hluboce se klaním. VV
  • Ahojky nebo-li dobrý večer nevím kde začít jmenuji se Nikol a hledám okolnosti a původ mého nevlastního bratra. Je to pro mne a mého nevlastního brášku moc a moc důležité možná napoví indicie maminka nám vždy říkala, že Vašek Neckář je bráškův příbuzný.....-- Karel Linhar--Ostrov nad Ohří... Prosím o info na nykytkah@seznam.cz..........moc děkuji N.
  • Vašku,zdravím Tě a celý život Ti moc fandím. Už si na mne asi nepamatuješ,ale chodili jsme spolu do školy do Moskevské v Ústí.Tvoje babička se znala s mojí maminkou a stále si pamatuji,jak Vás vodila do školy a na besídky s harmonikou.Stále mám společnou fotku třídy a my v pionýrském kroji. Myslím,že to byla třetí nebo čtvrtá třída. Přeji Ti moc zdraví a drž se !!(Alena Kovaříková) *3*
  • Dobrý večer,teď jsem sledovala váš medailon na Čt1-bylo to úžasný.jsem vaší fanynkou od dob svých mladých let, cca od r.66, poslouchám vás na čr2,přeji vám hlavně zdraví, jsem ráda,jak jste se popral s tou náhlou příhodou, nikdy jsem nikomu takto nepsala, ale tento medailon mě přiměl poprvé v životě napsat své pocity - připomněl jste mi své mládí,toho rozesmátýho a rozskákanýho kluka, a děkuji vám za to, že jste ,hodně zdraví a dalších dobrých let s vaší rodinou
  • Dobrý den,
    moc zdravím z Ústí nad Labem.S úctou a obdivem sleduji celý Váš nelehký, ale plnohodnotný život. Děkuji za krásné písně na kterých vyrůstala celá naše generace. Přeji hodně zdraví Vám Václave, manželce, Vaškovi a Vašemu úžasnému bratrovi Honzovi, který Vám v životě moc pomáhá. Je stejně úžasný a skvělý jako Vy. Drahomíra UL.
  • Velká gratulace !!! ( a jen přidávám, že jsem skalní fanynka od doby, kdy jste svou písničkou Ze soboty na neděli okouzlil všechny teenagerky, tedy i mne, to mi bylo 13 *3* ) *14* *14*
  • Pane Vašku, nevím, jestli si můj příspěvek přečtete,ale chtěla jsem vyjádřit svůj obdiv k Vám, za to,jak statečně bojujete s onemocněním, jste silný člověk,kterého ani mozková příhoda nesrazila na kolena. Mám Vás moc moc ráda,jste opravdu bojovník a Vaše písničky jsou moc krásné. Moc jste se mi líbil na ČT1 v Sama doma, klobouk dolů a moc se mi líbí Vaše píseň Hallelujah. Přeji Vám vše dobré.
  • trochu se zapomelo na film, Kdo je kdo 1973. všechny film.od václava mají své kouzlo.
  • Diky za krasne pisnicky,a moc a moc zdravi!!! *4* MARCELA 46
  • diky za koncert v usti nad labem byl uzasny
  • Včera jsem byl na konzertu Bacilů a Václavovi ve Velkém Meziříčí a skládám velikou poklonu a dík. Byl to krásný zážitek. Přeji Ti Václave hodně zdraví a svou bojovností jsi určitě příkladem pro mnohé. Děkuju.
  • Moje babička byla zamládí vaše velká faninka (ale ještě pořád je).Dala mi váš autogram,co od vás dostala a já musím říct,že jsem na něj velmi pyšná.Zvlášt Vám chci také poděkovat za písničku Půlnoční,která je opravdu nádherně zazpívaná a na to,kolik mi je,si jí dokážu pouštět pořád dokola *4*
  • Milý Vašku, chci Vám taky poděkovat. Vaši Půlnoční jsme si zazpívali na Mikulášském večírku s přáteli. Jsme zpěvácká parta, napadlo mě vytisknout slova pro ostatní, někdo vzal kytaru a všichni zpívali(tuhle píseň spontánně dokonce 3x po sobě). Byla to naprosto zvláštní a sváteční atmosféra, přála bych Vám to vidět. V písni i ve Vás je pokora a síla, kterou potřebuje každý z nás, když musí zvládnout těžké životní chvíle. Děkuji za báječný pocit z písničky, přeji zdravíčko a dostatek pohody. *4*
  • Za půlnoční děkují,je to písen pro Vás.Přejí štastné vánoční svátky celé rodině.Do Nového roku hodně zdravíčka a štěstíčka. *3*
  • Dobrý den,
    chtěla bych Vám poděkovat za Vaší muziku, je to úžasná záležitost.
    Přeji hodně zdraví a osobního štěstí.
    Marcela
  • Vašku,jsem moc ráda, že ses vrátil, úžesný.
    Z dívčích let mám od Tebe podepsanou fotku, schovávám i s obálkou, protožes mi ji poslal.
    Ať se Ti daří všechno, na co sahneš.
    Šťastné Vánoce a nadcházející rok. M.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit