Přejít na výpis diskuzí

Václav Neckář

OSOBNOST 29.10.2010 
324 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky Václava za Vaši celoživotní práci,Vaše písně mě vždy pohladí po duši a je jedno,jestli je mi zrovna hej nebo mám tak trochu smutnou chvilku,protože déle jak chvilku já nesmutním.
  • Re: Re: Re: Re: fanklub

Záleží na komunikaci na stránkách osobností.Vaška Neckáře mám ráda
    od roku 1964 ještě z plzeňské ALFY
    i když jsem tam nebyla,ale s rozhlasem
    vysílání jsem pořád v kontaktu.
    Jestli Vám něco vadí tak mi to dejte písemně!Já už se na nikoho nezlobím!
  • Re: Re: For Vašek

Jé, ahoj, jsem si všimla až teď, že někdo odepsal na můj příspěvek. To je fajn. Já Vašíka miluju! Byla jsem na něm zase včera v Č.Budějovicích a konečně mám s nim foto! :) Je prostě skvělej, že? ;)
  • Oprava

Kdyby někdo věděl odpověď na předešlý příspěvek, uvedl jsem tam chybný mail. Tento je správný. Dík
  • Poraďte mi

Už dobrých čtyřicet let mi neustále leze do hlavy jedna písnička. Když mi bylo sedm osm, moc přesně to nevím už, zatoužil jsem tenkrát silně mít svůj vlastní ostrý nůž. V železářství...atd. Neví někdo v jakém pořadu v televizi to bylo, a jestli je to možné sehnat? Díky.
  • poděkovani

Pane Vašku děkuji Vám za užasný zážitek na koncertě v Liberci i za taneček ,který jste mi věnoval.Koncert byl fantastický,prostě super.Jen mě mrzelo ,že jsem nemohla počkat po koncertě,bývala bych se s Vámi ráda vyfotila.Jsem Vaše letitá fanynka a obdivuju Vás.Jste prostě super.Přeju Vám hodně štěstí ve Vašem životě a hodně,hodně zdraví.Moc děkuji.
  • Nevim proč ve filmografii chybí -

Kdo je kdo (TV film)
    Komedie Československo, 1973, 66 min
    Komediální příběh o záměrné výměně životních rolí dvou mladých mužů, kteří jsou si k nerozeznání podobní: populárního zpěváka a automechanika... Dvojrole Václava Neckáře, kladoucí otázky nejen na téma kdo je kdo, ale také co je co a v čem je skutečná hodnota života a práce. Televizní debut Simony Stašové.
    Režie:Antonín Moskalyk
    Hrají:Václav Neckář, Stanislava Bartošová, Jan Kanyza, Václav Lohniský, Simona Stašová, Jana Paulová, Jiří Lír, Blanka Waleská, Míla Myslíková, Oldřich Velen, Jiří Pleskot, Ivo Niederle, Karel Augusta
  • Re: Re: Re: fanklub

Jediný, kdo si tu dovoluje jste vy, milá paní DANO!!!!!! *9*
  • Re: narozeniny

Ženská, vy jste blázen. Vyhledejte odbornou pomoc. *5*
  • Zdravíme

Ahoj Vašku byla jsem na autogramiádě v Brně.Bylo to pěkný jsem ráda že jsem tě mohla po X letech opět vidět.Doufám že budeš zase brzy v Brně.Zatím pa a přeji hodně zdravíčka *4* *3*
  • podekovani

diky p.vašku byla jsem na vas v Brne a moc se mi vaš koncert libil kdy budete zase v Brne *3*
  • Vánoce !!!

Vendo opožděně vše nej.nej.nej. k vánočním svátkům a do Nového roku Hodně zdravíčka,štěstíčka a spokojenosti a taky těch bankovek bez nich to nejde!!! To přáni samo platí i pro Tvoji Manželku a bratra!!! Přeje Majka. *3* *4* *14*
  • Přání

Chtěla jsem jen opožděně popřát k narozeninám hodně štěstí,zdraví a splnění všeho,co si přejete.Vážím si Vás a miluji Vaše písničky.Vždycky mi dokážete zlepšit náladu Jarka
  • K NAROZENINÁM o:)

S úctou, a úklonou pane Vašku – děkuji za to, že skrze písně vstupujete do mého života. Radil jste Nepospíchej, rozmysli se holka, než se vdáš, vysvětlil jste mi co je to Soud, kdo je Mýdlový princ, Čaroděj Dobroděj i Kateřina . Ptal jste se: „Kdo vchází do Tvých snů má lásko“. Měl jste pro mě Dobrou zprávu - Chci tě líbat a sdělil, že ten můj dům je Planetárium. Perla byla Láska ztracená. A tak, ač Diamantová žena, ptal jste se, Kde jsou ta rána stříbrná. Jo, to byla Balada ze suterénu. Rok střídá rok a já Spěchám. Naštěstí máme Náruč krás i Šťastné údolí.
    Hodně zdravíčka a spokojený život, pane Václave, Vašíčku - Neckáři o:) Jsem ráda, že jste se věnoval zpěvu a můžete stále hladit naše dušičky. Herecké výkony také těší!!!! Ať jste spokojený v kruhu rodiny a svých přátel a samozřejmě také nás, publika. A určitě někdy na shledanou. Pokorně Hana Budínová
  • nikkolaczz

...

Všechno nejlepsi k narozeninám *1* *1* *1*
  • dogpile

dřív než sadílková !!!

Vám přeju vše nejlepší k narozeninám a hlavně zdraví ! Sadílková je tak hyperaktivní,že už psala Vaškovi v svátku týden předem ! (na osobnostech net) *15*
  • Ahojky Vendelínku,

Ahojky Vendo, byla jsem na koncertu v Netřebicích nemělo to chybu!!! A tedky k NAROZKAM přejí horu ZDRAVICKA, štěstíčka A kupu lásky. To ti přeje a ještě víc bankovek Majka *3* *14* *4*
  • Uznání

Včera jsem byla na Vaškově "Benefičním koncertě pro zdravotně postižené" ve Svitavách. Je úžasné, jak zabojoval a dokáže ještě přinášet lidem radost. Byl to vynikající koncert. Po vystoupení probíhala autogramiáda a ještě se ochotně nechal se zájemci vyfotografovat. Díky za vše ......
  • Necky♥

Necky je borec...dokázal zpívat ještě po mrtvici...má můj obdiv
  • Re: Re: Re: Re: fanklub

Nevím proč jste na Mě zavolali VB.
    Takovou nepříjemnost jsem ještě
    nezažila a Vašku a Honzo Já jsem
    žádné Vaše dokumenty neviděla a
    přesto jsem přišla o práci.
    Já mám pořád vzpomínky jak
    dobré a také špatné,že mi není
    dobře.Pořád jenom brečím.
    a tím,že jsem si chtěla Vaška