-
Re: fanklub
o autorských právech všichni víme.... ale je to tu od toho, aby se lidé podělili o své zážitky, fotky atd. jsou tu fotky buď, co mají lidé své vlastní a nebo fotky z internetu, s kterýma si člověk dá práci, aby je našel a potom je dá na jendo místo, kde už je ostatní nemusejí hledat, ale mají je na jendom místě...
jinak fotky odemne jsou většinou výstřihy z videí, takže vlastně autorem je ten, kdo natáčel video napůl a napůl já.... *1*
a čeho mám nechat s 5? že by vám konečně už došlo, po tom dlouhém přesvědčování, že vám nedává 5 nikdo od neckářů, ale lidi co sem opravdu choděj, jako jsem například já a ostatní? no, máte pravdu, zrovna včera jsme vám dala asi 2x pětku, protože už mě rozčilovalo, jak si tu furt stěžujete, že vám je dává vašek, který tu třeba ani vživotě nebyl... a furt jste nemohla pochopit, že on sem vůbec nechodí, že to není žádná jeho oficiální stránka ani jeho mail či chat a furt jste tu v každém příspěvku nadávala: teda václave, čím si zasloužím ty pětky? co jsem ti udělala???
...... jen se podívejte na vaše starší příspěvky..... *3* jsem ráda, že jste to konečně pochopila ;) -
Re: Re: Re: Re: Re: Václav Neckář
tak to nejste sama, kdo má rád vaška. vždyť to bysme tu my ostatná nepsali, když je to takzvaně fandící stránka.... a o ničem tu nikdo nerozhoduje. jen se snažím abyste pochopila, že sem neckář nechodí, ani nikdo z bacilů, oni to tu ani nezaložili nic...... tady si můžete psát jen s ostatníma fanouškama, s náma, ne s ním ani s honzou ani nikým z bacilů.
chápete to konečně? já to s váma myslim dobře. to z vás tu má pak každej srandu, ne země. tak se prostě zapojde normálně do diskuse s námi a hotovo...... -
fanklub
Jak zde můžete vůbec zveřejňovat fotky?
Dal Vám vůbec někdo souhlas?
Já se prostě držím autorských práv.
Na to jsou dokonce paragrafy.
Já jsem si je vyfotila v Chebu,
ale nemusím nic zveřejňovat.
To si jenom nechávám pro sebe.
Památku.A ty 5.... si nechte! -
Re: Re: Re: Re: Václav Neckář
Jak můžete tady rozhodovat? Já Vás nechám!Dělejte si co chcete!
Já se Vaškovi moc omlouvám!!!
Prostě Vaška mám ráda,jeho bratra Honzu
a skupinu Bacily.Já taky nemusím
všude být.A v Té díře jsem pořád
dennodenně s rozhlasem. -
Re: Re: Re: fotky
jo jinak jsem blbka, už mi došlo, že ne v brně, ale že se to tak jmenuje... a kde to vůbec je? :) -
Re: Re: fotky
:D i to je možný...... :D v brně jo? já bych taky někam na něj jela, ale nějak teď neni nci blízko..... a nikdo by semnou nejel. ehm :/
určo vyfoť *1*
určitě je moc fotek, které se jentak nedají najít na netu. je škod,a že tu nejsou :) -
Re: fotky
To jo ale ono sem moc lidí nechodí,měli by je tady sranda *1* možná v pátek něco vyfotim v Brništi tak to se hodim doufam že tam nepotkám paní Danu *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: narozeniny
*1* *1* *1* -
fotky
dala sjme sem zase nějaké nové fotky :) taky by je sme moh občas přidat někdo jinej :DDDDDDDDDDDD *1* *1* *1* -
já se o svý starám....... vy byste se taky mohla starat o svý než tu bejt pro srandu všem členum diskuse, co sem choděj. přečtěte si až do konce diskuse, co jsem vám tam psala....... možná pak víc pochopíte toto forum a zamyslíte se ;) -
ty známky dávají lidi co sme choděj. takže jako já vám můžu dát 5, tak i vy mě...... nebo jakoukoliv jinou známku. a nedivím se, dkyž vám dávají lidi ty 5 tady :DDD -
Re: Re: Re: Václav Neckář
4ndilek jsem evidentně normální.
Spíš si to i mohu myslet naopak.
Starejte se o sví! -
FB - golden kids
skupina golden kids na facebooku - http://www.facebook.com/#!/group.ph p?gid=107777512606148
jestli chcete, přidejte se :) *1* -
Re: Re: Re: narozeniny
no, jen paní dana no. to jsem zjistila o pár stránek dál pak :DDD -
*1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Václav Neckář
tak to se mrknu no :DDD -
Jestli je někdo normální? -
Jak to můžete vědět? Já Vás neznám
tak proč píšete,když Vám do toho nic