-
Re: Re: narozeniny
všichni ne-e *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Václav Neckář
*1* *1* *1* taky dobrý -
:D
Ty kráso tady to frčí *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Václav Neckář
A to ještě zdaleka nic není! Přečti si diskusi u hudební skupiny Bacily!! *7* *15* -
Re: Re: Re: Václav Neckář
no, koukam -
Re: Re: Václav Neckář
Podle mě ta madam evidentně není normální. -
Re: Václav Neckář
Vy už se probuďte milá paní! Tady s Vaškem nepokecáte! *3* -
to si radši vy uvědomte, co tu píšete! -
Re: For Vašek
jéé, někdo z blízkosti mého věku... :P já, maturita 2010 *3* a vašek neckář je fak famózní a škoda, že dnes už není hudbení scéna jako dřív za neckářů, kubišových a matušků.... atd. samozřejmě... -
když dokážete tolerovat, tak tady nenadávejte každému, kdo vám něco napíše na váš příspěvek a neříká nci špatného. každý by podle vás zasloužil pár facek.
protiřečíte si! -
ehm. oficiální stránka václava neckáře je www.vaclavneckar.cz a tam je jen rospis koncertů a kontakty... o jaké stránce mluvíte vy? -
tomu říkáte komunikace? já tomu říkám, že sem něco napíšete, každej si to přečte a vy si na to leda tak sama v duchu odpovíte.
jestli chcete komuniovat, radím vám přes mail, icq, skype či facebook. -
svěřujete se mu? ještě snad chcete říct, že tady? to není moc důvěrné. za 1) si tohle přečte kdokoliv, kdo sem přijde, za 2) je to diskuse pro fandy a ne jen pro vás a za 3) tu václav neckář nepíše a neodepíše vám i dkybyste sem psala 10 let. jedině, že už by se tu nemoh na to dívat -
jestli si má fanclub hledět svého, tak prosím nezasahujte do diskuse fanklubu, ale piště si to doma ve wordu třeba, nikdo na to vaše psaní, pořád dokola to samé, není asi moc zvědavej -
Že vás to tu baví psát furt dokola! *7* *7* *7* -
Re: neštěstí
po těch 5 stránkách jejích příspěvků už začínám souhlasit! Bože, vysvětlete jí někdo, že tohle není žádné mailování s Vaškem Neckářem, ale diskusní forum na internetu, které je určeno k diskusi mezi fanoušky, aby si mohli vyměňovat své názory, zážitky a úlomky mysli kolem Václava Neckáře! Tohle myslím na poní či snad slečnu Danu dobře. Je v jejím zájmu, aby to pochopila. Je sama proti sobě. Snad na to jendou přijde sama. Nebo třeba už přišla nu -
milá slečno, paní či dámo..... divím se, že vám to není trapné tu takto si psát sama se sebou. to vám ještě furt nedošlo, že je to jen diskusní forum a žádný Vašek vám tu neodepíše? a žádný Vašek vám nedává 5, ani se sem třebas nedívá? Žádný Vašek třeba ani neví, že sme něco píšete. proč by se sem taky díval? Má svou práci, rodinu, starosti a ne čas číst nějaké blázniviny tady, co tu píšete furt dokola. Vždyť je to ponižující uplně! Já to nemyslím špatně.... To mi věřte. -
Re: nejhůře hodnocené příspěvky
tohle si ymslím dámo řeště soukromě a ne ve veřejné diskusi..... divím se, že vám to sme ještě nikdo nenapsal!
tohle není žádnej mail, ani icq ani žádná podobná interntová pošta, ale veřejná diskuse....
mimochodem to známkování tady... na ro může kliknout kdokoliv! už se proberte! -
Re: Re: Václav Neckář
ty jsi blazen nebo co? ze si tu pises sama pro sebe... vzdyt tohle ctou jen lidi co sme chodej.... a ne vasek neckar! *7* Omg :D -
Re: narozeniny
co tady vsichni vyvadite? vzdyt tohle je jen stranka osobnosti.cz a vaclav neckar sem fakt nepise a pochybuju, ze nekomu dava naky petky. na to ma urcite on cas a pomysleni *1* *1* premejslejte *7*